2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Három Crypto Token a 100-szoros Bitcoin felezéshez – Celestia (TIA), Render (RNDR) és Pullix (PLX)

2024-02-16 08:14 | Nézettség: 211
A Celestia (TIA), a Render (RNDR) és a Pullix (PLX) három kriptográfia, amelyek a bitcoin megfelezését követően 100-szoros növekedésre képesek.

pullix8

Nevezetesen, a Pullix jelenleg jelentős figyelmet kelt, mivel lehetőséget kínál a korai befektetőknek, hogy kedvezményes áron bejussanak egy előértékesítési esemény során. Nézzük meg közelebbről ezt a három tokent, és hogy miért van lehetőségük hatalmas nyereségre.

Celestia (TIA): Az adatelérhetőség úttörője

A Celestia egy adatelérhetőségi (DA) hálózat, amely lehetővé teszi, hogy bárki megtekinthesse a blokkláncon tárolt információkat. Ez az innovatív technológia forradalmasíthatja az adatok elérését és megosztását, és közvetlenül csatlakozik az Ethereum moduláris intelligens szerződéses ökoszisztémájához.

A Celestia csak 2023 októberében jelent meg, de már elérte a 2,96 milliárd dolláros csúcsértéket, mivel az emberek úgy vélik, hogy ez a titka a következő generációs blokklánc-alkalmazások feloldásának. Azok, akik novemberben 2 dollárért vették a Celestiát, 800%-ban profitálnak, de ez csak a kezdet a Celestia számára?

A Celestia egyik bullish katalizátora az ökoszisztémában előforduló levegőcseppek száma. Mivel az embereket arra ösztönzik, hogy megvásárolják és megtartsák a Celestiát, hogy megkapják ezeket az airdropped tokeneket, következetes vásárlási nyomásnak kell felfelé vinnie az árat.

A technikai elemzés azt mutatja, hogy a Celestia árfolyama a 20 dolláros csúcs alatt konszolidál, ami egy ilyen hatalmas kezdeti emelkedés után emelkedőnek számít. Ha a Celestia a 20 dolláros ellenállási szint fölé tud törni, akkor 2024 végére erős emelkedő trendet láthatunk 100 dollár felé, és 1000 dollár lesz a hosszú távú cél.

Renderelési (RNDR) árelőrejelzés 2024-re

Az AI és a DePIN ennek a jelenlegi kriptociklusnak a két legbolondabb narratívája, és a Render mindkettőben az élen jár. A Render egy decentralizált számítási felhő, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bérbe adják fel nem használt GPU-teljesítményüket 3D-tervezőknek, filmeseknek, játékfejlesztőknek és egyebeknek.

Nem meglepő, hogy a render ára 1000%-kal emelkedett az elmúlt hónapokban, mivel a befektetők tömegesen vásároltak egy darabot ebből az ígéretes projektből. A Render ára jelenleg 3,00 és 5,00 dollár között konszolidál, ahogy a korai befektetők profitot szereznek, és új tulajdonosok lépnek be a piacra.

A technikai elemzés azt mutatja, hogy az 5,00 dollár feletti heti zárás erős emelkedő trendet indíthat el a minden idők csúcsa, 8,76 dollár felé. A 3,00 dollár alatti törés viszont mélyebb korrekcióhoz vezethet.

Piaci szakértők kiemelik, hogy a Render 1,6 millió dolláros piaci kapitalizációja elég alacsony ahhoz, hogy hatalmas teret engedjen a növekedésnek. Mivel a számítási felhő szolgáltatások iránti kereslet várhatóan csak az elkövetkező években növekszik, a Render a következő 3-5 évben 50 milliárd dolláros piaci sapkát és 107,79 dolláros token árat érhet el.

Pullix (PLX): A kriptográfiai kereskedés újradefiniálása

A Pullix egy hibrid kereskedési platform, amelynek célja, hogy áthidalja a DeFi platformok által kínált autonómia és a CeFi tőzsdékre jellemző felhasználóbarát élmény közötti szakadékot. A Pullix magas likviditású környezetet kínál könnyen használható felülettel mind a kiskereskedelmi, mind az intézményi kereskedők számára.

A Pullix egy egységes kereskedési platformot kínál, ahol a felhasználók zökkenőmentesen kereskedhetnek kriptovalutákkal, árucikkekkel, ETF-ekkel (tőzsdén kereskedett alapokkal) és devizával – mindezt egyetlen számlán belül, amelyet csak egy e-mail címmel lehet megszerezni.

A platform kikerüli a sok más cserében elterjedt invazív KYC eljárásokat. Ráadásul a kereskedők teljes ellenőrzést gyakorolhatnak eszközeik felett, mivel a privát kulcsokhoz csak maguk a felhasználók férhetnek hozzá.

A hagyományos platformoktól eltérően a Pullix olyan bevételmegosztási modellt vezet be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet szerezzenek a PLX tokenek révén. Ez a modell nem csak a kereskedést és a likviditás biztosítását ösztönzi, hanem azt is biztosítja, hogy a tőzsde sikere közvetlenül megoszlik a felhasználói körrel.

Előértékesítési lehetőség: A kedvezményes PLX-tokenek záró ablaka

Nem csak a passzív jövedelem teszi vonzó befektetéssé a PLX tokent. A tulajdonosok csökkentett kereskedési díjakat, tét jutalmakat és beleszólást kapnak az irányítási döntésekbe. Ráadásul a csapat rendszeresen égetni fogja a tokeneket, csökkentve a teljes kínálatot és növelve a forgalomban lévő tokenek értékét.

A PLX tokeneket mindössze 0,10 dollárért lehet megvásárolni a hetedik előértékesítési körben. Már csak egy forduló van hátra a Pullix nyilvános bevezetéséig, így ez egy időben korlátozott lehetőség arra, hogy kedvezményes zsetonokat szerezzen az árfelderítés megkezdése előtt.

Az elemzők megjegyzik, hogy a Pullix modellje megzavarhatja a cserekörnyezetet, mivel a DeFi és a CeFi szektor felhasználói valószínűleg a platform felé vándorolnak majd. Ha ez megtörténik, a PLX tokenek értéke 100-szorosára emelkedhet ezekhez az előértékesítési árakhoz képest.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában