2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

A legjobb Shiba Inu (SHIB) és Dogecoin (DOGE) bálna 80 000 dolláros Pullix (PLX) előértékesítéssel növeli a vásárlási kört

2024-02-18 08:45 | Nézettség: 124
A Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE) által megjelenített bizonytalan árjelzések közepette ezekből a mémprojektekből származó bálnabefektetők a Pullix (PLX) felé terjesztették be vásárlási igényüket.

dogecoin

A váltás során több mint 80 000 dollár értékű PLX tokent vásárolt a Shiba Inu és a Dogecoin top whale. Mint ilyen, a Pullix a kriptopiacon tapasztalható növekvő lendületet követően az egyik legnépszerűbb kriptotoken lett.

A Pullix (PLX) előértékesítése több mint 6 millió dollárt emelt, mivel egyre több befektető érdeklődik a projekt iránt

A Pullix (PLX) azt tapasztalja, hogy az eddig több mint 6 millió dollárt gyűjtő befektetők eladás előtti kivásárlásai nőttek. A projekt vonzotta a Shiba Inu és a Dogecoin vezető bálnabefektetőit, akik több mint 80 000 dollár értékben vásároltak PLX tokeneket. Míg jelenleg az előértékesítés 7. szakaszában van, a Pullix platform több mint 90 millió PLX tokent adott el.

A Pullix előértékesítés növekvő lendülete a PLX token piaci növekedési potenciáljának köszönhető. A Pullix mint platform nagy hullámokat kelt, miközben egy forradalmi kereskedési modell bevezetésére törekszik, hogy növelje a kereskedési tapasztalat szintjét a blokkláncon. A Pullix platform egy hibrid kriptotőzsdét vezet be, ahol a kereskedők egy platformon élvezhetik a DeFi és CeFi tőzsdék legjobb tulajdonságait. 

Kereskedelmi és kereskedési célú tőzsdeként a Pullix nyereségrészesedési modelljével jutalmazza azokat a kereskedőket, akik rendelkeznek a PLX tokent. Vagyis a platform napi nyereségének egy bizonyos százalékát a PLX token tulajdonosok kapják. Mindeközben annak biztosítása érdekében, hogy a PLX érték megőrizze erős pozícióját a piacon, a platform bevezetett egy token égetési funkciót, amely azt jelenti, hogy a token egy százalékát elégetik, hogy alacsony legyen a forgalom és fenntartsák a relatív szűkösséget, ezáltal növelve a token értékét. token hosszú távon. 

A PLX, egy ERC20 tokent mindössze 0,10 dollárért árulják. Több mint 15 000 résztvevő csatlakozott a folyamatban lévő előértékesítéshez, és a projekt kevesebb, mint 70 napon belül indul. Jelenleg 25%-os befizetési bónuszt kapnak a PLX token vásárlói. Ez azt jelenti, hogy most van a legjobb alkalom a token megvásárlására. A token a CoinGecko-ban, a legjobb adatgyűjtőben is szerepel. Összességében a PLX a legjobban megvásárolható kriptotoken, tekintve, hogy az elemzők 30-szoros emelkedést prognosztizáltak a tokenért az év vége előtt. 

A Shiba Inu (SHIB) az emelkedő trend jeleit mutatja a medvetrend közepette

A Shiba Inu (SHIB) a token ártáblázatából gyűjtött legfrissebb információk alapján felfelé ívelő árpályán lehet . Összefüggésben a Shiba Inu 9%-os árnövekedést regisztrált az elmúlt héten. Ez a növekedés a token meglehetősen gyengébb tendenciájának hátterében jön létre. 

Például az éves ármutató azt mutatja, hogy a Shiba Inu több mint 22%-ot veszített értékéből. Míg a token árfolyama enyhe emelkedő tendenciát mutatott az elmúlt héten, a Shiba Inu kereskedési volumene csökkenőben van az elmúlt napokban. Mint ilyen, nem valószínű, hogy a token fenntartja a jelenlegi emelkedést.

A Dogecoin (DOGE) árfolyama aláásott a befektetők számára

A Dogecoin (DOGE) befektetői nem rajonganak az iparág egyik legnépszerűbb mémérméért. A Dogecoin ára mindössze 5%-kal nőtt az elmúlt héten. 

A múlt havi Dogecoin ármutató azonban nem mutat jelentős javulást az értékben (kevesebb, mint 2%-os növekedés). Mint ilyen, a Dogecoin kereskedési volumene nem tapasztalt jelentős aktivitást, mivel a befektetők alternatív projekteket keresnek, amelyek nyereséget garantálnak. Az egyik projekt, amely vonzotta a Dogecoin befektetőket, a Pullix, amely több mint 150%-os ROI-t biztosított a korai befektetőknek. 

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket: 

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában