2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

A Shiba Inu és a Dogecoin a zöldben van, ez az új Altcoin 22-szeres potenciállal rendelkezik

2024-02-14 08:28 | Nézettség: 154
A mém érmék piaca virágzik. A Shiba Inu és a Dogecoin folyamatos hozamot ért el az elmúlt héten, amely a kereskedési aktivitás növekedését váltotta ki.

shiba

Mivel mindkét projekt felfutása várható, a szakértők azt jósolják, hogy a Shiba Inu és a Dogecoin magasra fog emelkedni.

Eközben egy új altcoin gyorsan hódít az előértékesítési területen. Az első jelentős mérföldkőhöz érkezett új altcoint. A szakértők úgy vélik, hogy az előértékesítés során akár 220%-os megtérülést is elérhet. 

Dogecoin hullámzás a bálnatranzakciót követően

A hétvégén egy Dogecoin-tranzakció keltette fel a befektetők figyelmét. Összesen 250 millió Dogecoint (a becslések szerint 20,67 millió dollárt) utaltak át a Robinhoodtól egy meg nem nevezett pénztárcába egyetlen tranzakció során.

Ez a nagy tranzakció a Dogecoin kereskedési tevékenység felfutását váltotta ki. Az elmúlt 24 órában a Dogecoin kereskedési aktivitása 29%-kal nőtt, a Dogecoin ára pedig 3,9%-kal, 0,0828 dollárra nőtt. Ha tovább emelkedik, a szakértők azt jósolják, hogy a Dogecoin február végére átlépheti a 0,09 dollárt. 

Miért vonzza a KangaMoon (KANG) a Memecoin befektetőket?

A KangaMoont (KANG) a közelmúltban kriptoszakértők dicsérték egyedülálló social-fi modelljéért. A legtöbb altcoinnal ellentétben a KangaMoon számos közösségi-fi funkciót integrál, hogy létrehozza a világ legvonzóbb közösségét.

Jelenleg az előértékesítés 1. szakaszában a KangaMoon több mint 125 000 dollárt gyűjtött össze, és már kitűnt más projektektől az altcoin terén. A projekt célja egy elkötelezett és élénk közösség létrehozása, ahol a közösség tagjainak lehetősége nyílik keresni, mielőtt a KangaMoon elindulna. 

Social-fi modellje révén a befektetők heti, havi és negyedéves társadalmi kihívásokat teljesíthetnek majd, és jutalmat is kapnak a közösségben való részvételért. Ezek a jutalmak különleges ajándékokat és $KANG tokeneket tartalmaznak. A jutalmakkal a KangaMoon piacon lehet kereskedni, így a befektetők még jobban ösztönzik a közösséggel való együttműködést. 

A KangaMoon egy P2E játékot is kínál, amelyben a játékosok irányíthatják, testreszabhatják és harcolhatnak a karakterekkel, hogy még több jutalmat szerezzenek. Egy $KANG token mindössze 0,005 dollárért kel el. A piaci elemzők azonban 22-szeres szivattyút jósolnak a KangaMoon előértékesítésének befejeztével, amit 35-szörös emelkedés követ majd, miután bekerül a főbb tőzsdékre. 

A Shiba Inu beáramlása 2595%-kal nőtt

Az IntoTheBlock adatai szerint a Shiba Inu 2595%-os növekedést tapasztalt a tulajdonosok beáramlásában az elmúlt héten. 

Február 7., szerda és február 9., péntek között a Shiba Inu beáramlása 275,2 milliárd SHIB-ről elképesztő 2,31 billió SHIB-re nőtt. Ez a jelentős növekedés a Shiba Inuval kapcsolatos befektetői hangulat megváltozását váltotta ki.

Mivel az ökoszisztéma növekedése csúcsra rúg, és a fejlesztőcsapat folyamatosan új funkciókat ad ki, a befektetők úgy vélik, hogy a Shiba Inu a világ legjobb mémérméje lehet. Ezt a jóslatot alátámasztja a bálnabefektetők beáramlása, valamint a Shibarium növekedése, amely továbbra is a határidő előtt éri el mérföldköveit.

A KangaMoon felülmúlhatja a Shiba Inut és a Dogecoint?

Bár ez még mindig egy új DeFi projekt, a KangaMoon jelentős potenciált mutat. Közösségi fókusza nagy sikert aratott a befektetők körében, és a közösség további növekedése szárnyalhatja az árat. 

Ezt szem előtt tartva a KangaMoon a következő néhány hónapban felülmúlhatja a Shiba Inu-t és a Dogecoint, így jó kriptográfiai jegyet vásárolhat a 2024-es megtérülés maximalizálása érdekében. 

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában