2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A szakértők optimisták a Kangamoon (KANG) kapcsán, a Shiba Inu (SHIB) és az ORDI (ORDI) előtt áll a mém szezon

2024-02-06 09:07 | Nézettség: 175
A kriptovaluta piacon nagy az izgalomom, mivel a mémérmék, különösen a Kangamoon (KANG), a Shiba Inu (SHIB) és az ORDI (ORDI), jelentős figyelmet kapnak a befektetők és a szakértők körében.

ordimem

Ahogy közeledünk az úgynevezett "Mém érmeszezonhoz", ezek a digitális eszközök ígéretes növekedési kilátásokat mutatnak.

Shiba Inu (SHIB) – A megalapozott mém érme versenyző

A Shiba Inu (SHIB) egy jól ismert mém érme, különösen a Web3 területén. A SHIB token 2,45%-os növekedést ért el 24 óra alatt, ami potenciálisan növekvő tendenciát jelez a piaci teljesítményében. Az idei 23%-os visszaesés is több teret jelez a kilábaláshoz.

A Shiba Inu decentralizációs erőfeszítéseit 2023 októberében a Shiba Name Service (SNS) Shibarium L2-n történő kiadása emelte ki. A Shiba Inu natív Layer-2 blokklánc technológiája a láncon belül tárolja a hitelesítő adatokat, megkönnyítve a hitelesítést a web3-alkalmazásokban a felhasználói adatok veszélyeztetése nélkül.

Ezek a fejlesztések nemcsak a Shiba Inu ökoszisztéma hasznosságát növelik, hanem a kriptovaluták szélesebb közönségre való kiterjesztését is célozzák, potenciálisan a hagyományos internet 6 milliárd felhasználóját érintve. A közelgő alt- és mémszezonban nagyon valószínű, hogy jelentős figyelmet és növekedést fog kiváltani.

ORDI (ORDI) – Még egy mém érme, amit érdemes megnézni

Az ORDI egy kriptovaluta, amely a digitális eszközök piacán belüli egyedülálló megközelítésének köszönhetően vált népszerűvé. A BRC-20 szabványon működik, és elsősorban mém érmeként ismert. Az ORDI-t az különbözteti meg, hogy kapcsolódik a Bitcoin Ordinals protokollhoz, amely a Satoshi-t, a Bitcoin legkisebb egységét használja különféle adattípusok, például szöveg, képek, hang és videó beágyazására. Ez eltér a hagyományos blokklánc-tokenizációtól, mivel nem támaszkodik intelligens szerződésekre.

A tokent először 2023. március 8-án írták fel, és gyorsan megtette hatását azáltal, hogy 2023 májusában bevezették a különböző kriptotőzsdékre. Figyelemre méltó, 348 millió dolláros piaci értéket ért el, így a BRC-20 legmagasabb értékű tokenje lett. kategóriában, akkori 68 millió dolláros piaci kapitalizációval. Az ORDI értéke jelentősen megemelkedett a Binance-on való bevezetést követően, ami erős piaci érdeklődést jelez.

Az Ordi ma 12%-ot erősödött, de továbbra is 19,97%-os mínuszban van ebben a hónapban, ami azt jelzi, hogy a későbbiekben bőven van hely a kilábalásra és a növekedésre.

Kangamoon (KANG) – Feltörekvő csillag a mémérmék között

A Kangamoon (KANG) játékmódváltóként jelenik meg a mém-érmék terén. Ez a kriptovaluta egyesíti a mém érmék vonzerejét a P2E játék dinamikájával, egyedülálló élményt kínálva erős közösségének. 

Ez az egyedülálló token, amely egyesíti a mémek vonzerejét a közösség által vezérelt tevékenységek részvételével, több, mint egyszerűen egy újabb kiegészítő a kriptográfiai térhez. Kikövezi az utat a közösségi-fi és játékélmény felé. 

A Kangamoon platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy virtuális bokszmeccseken és versenyeken vegyenek részt Kangamoon, egy lendületes bokszkenguru szerepében. A résztvevők jutalmakat és digitális eszközöket szerezhetnek a játékmeneten keresztül, fejleszthetik játékon belüli karaktereiket és új szinteket érhetnek el. 

Nevezetesen, a Kangamoon bevezette a mém nem helyettesíthető tokenek (M'NFT) új koncepcióját, amely ötvözi a mém érmék jellemzőit a játékelemekkel. Ezek az M'NFT-k lehetővé teszik a játékosok számára, hogy előrehaladjanak a játékban, és potenciálisan valós értéket szerezzenek jelképes jutalmak vagy egyéb ösztönzők révén. Ami a legfontosabb, a Kangamoon fő célja egy elkötelezett és élénk közösség előmozdítása.

A Kangamoon előértékesítése jelenleg zajlik, a KANG token ára 0,005 dollár. A platformot a SolidProof szigorú biztonsági ellenőrzésen ment keresztül, ami garantálja a biztonságát és megbízhatóságát. A szakértők 22-szeres növekedést prognosztizálnak az előértékesítés vége előtt, és további 35-szörös növekedést a nagyobb tőzsdéken való bevezetéskor.

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában