2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

Az elemző 65%-os növekedést jósol a Pepe, a Shiba Inu árrali és a KangaMoon előértékesítési boomok számára

2024-02-13 09:51 | Nézettség: 214
Egy kriptoelemző, Ali Martinez felfedte, hogy Pepe árfolyama megugrott és emelkedni kezdett, ami optimizmusra utal.

Alert

Másrészt a Shiba Inu egy kis emelkedést tapasztalt az árgrafikonon. Eközben az nKangaMoon blokklánc ICO-ja jó lábbal indult, mivel az 1. szakasz tokenek több mint 50%-át eladták.

Shiba Inu (SHIB) árszivattyúk 3,8%

A Shiba Inu (SHIB) Layer-2 megoldása, a Shibarium a hálózati aktivitás 375%-os növekedését tapasztalta az utóbbi időben. A Shibariumscan adatai ugrásszerű növekedést mutattak a tranzakciók számában, a február 9-i félmillióról február 10-re körülbelül 2 millióra. 

Ez a hirtelen megugrott aktivitás a hálózaton egy közelgő emelkedő áremelkedést jelezhet. Eközben a Shiba Inu ára kismértékben, 3,8%-kal emelkedett, a heti mélypontról 0,05882 dollárról 0,059557 dolláros csúcsra.

Az áremelkedés ellenére az alt érme a magasabb időkeretekben is bearcos marad. A Shiba Inu ára 4,5%-ot és 27,9%-ot esett a havi és éves időtávhoz képest.

Ennek ellenére a Shiba Inu árfolyama továbbra is emelkedőnek tűnik, mivel az 50 napos és a 200 napos SMA között mozog. Emellett a 14 napos RSI értéke meghaladja az átlagos 50-et. Ennek eredményeként az elemzők arra számítanak, hogy a Shiba Inu visszaszerzi a 0,00001000 dolláros árzónát, és 0,00001230 dollárra szárnyal.

Pepe (PEPE) Bullish Signal kialakítása

Egy nemrégiben megjelent X-bejegyzésben a neves kriptoelemző, Ali Martinez optimista véleményt osztott meg a Pepe (PEPE) árfolyamáról. Martinez megjegyezte, hogy a Pepe érme egy fordított fej-vállminta jobb vállát alkotja.

Ez a minta általában egy bearish időszak után közelgő áremelkedésre utal. Emellett az elemző szerint a TD Sequential indikátor vételi jelzést ad, megerősítve a bullish kilátásokat. Ezekkel a mutatókkal és a diagrammintázattal Martinez azt jósolja, hogy az alt érme ára emelkedhet a következő hetekben.

Az árdiagram azt mutatja, hogy a Pepe érme 65%-kal emelkedhet, és hosszú távon elérheti a 0,0000017 dollárt. Jelenleg a Pepe árfolyama 8,4%-kal nőtt, miközben a heti mélypontról 0,000000887 dollárról 0,000001034 dolláros csúcsra ugrott.

A KangaMoon (KANG) Presale lendületet ad

A KangaMoon (KANG) egy egyedülálló DeFi projektet épít, amely egyetlen platformon fogja össze a társadalmi elkötelezettséget, a játékot és a mémkultúrát. Ennek a projektnek az a célja, hogy élettel teli közösséget hozzon létre, ahol a memecoin-rajongók különféle kihívásokban vehetnek részt, miközben jutalmakat aratnak. A KangaMoon az a küldetése, hogy a legélénkebb mémközösséget alakítsa ki, számos lehetőséget kínálva a tagoknak a keresethez. 

A résztvevők jelzőket és játékon belüli tárgyakat szerezhetnek csatákban és versenyeken való részvétellel. A nem résztvevők is részt vehetnek a mérkőzésekre való fogadással, hogy értékes nyereményeket nyerjenek. 

Ezenkívül a KangaMoon modellje heti, havi és negyedéves kihívásokkal jutalmazza a KANG token tulajdonosokat. Azok, akik teljesítik, további tokeneket vagy játékon belüli eszközöket kapnak, amelyeket eladhatnak a közelgő KangaMoon piacon. 

Mivel a KANG ára mindössze 0,005 dollár, és az 1. szakaszban 128 863 793 dollár gyűlt össze, a KangaMoon előértékesítése gyorsan halad. Ezért fontos, hogy a befektetők már most csatlakozzanak a mártásvonathoz. Az elemzők azt jósolják, hogy ez a DeFi projekt tükrözheti a Dogecoin sikerét. Ennek eredményeként 100-szoros értéknövekedést jósolnak, amint 2024 második negyedévében eléri a vezető tőzsdéket.

Következtetés 

Bár KangaMoon, Shiba Inu és Pepe mind memecoinok, a KangaMoon egy kiváló modellt mutat be. Először is, a Pepével és Shiba Inuval összehasonlítva, amelyek egyenként billió tokennel rendelkeznek, a KangaMoon tokenkészlete mindössze egymilliárd.

Emiatt a KangaMoon a legjobb vásárlási token, és potenciális értéke magasabb, mint a Pepe és a Shiba Inu 2024-ben. Ezért jobb, ha most részt vesz a KangaMoon blokklánc ICO-jában, mivel az ára hamarosan 0,0075 dollárra emelkedhet.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában