2024. május 18., szombat
Erik névnapja

A Shiba Inu Shibarium befejezte kemény harcát; a Pepe kereskedők egy új mémérmére összpontosítanak

2024-05-07 07:00 | Nézettség: 154
Ahogy a mémérmék továbbra is emelkednek, a Shiba Inu (SHIB) Shibarium hálózat befejezte a kemény harcát.

 A Pepe (PEPE) közösség kereskedői egy új mémérmére, a KangaMoon (KANG) -ra kezdtek el figyelni.

kangamoon

Az elemzők arra utalnak, hogy ez az előértékesítés 5. szakaszában lévő érme a következő 100-szoros növekedésű mémérmévé válhat 2024-re. Nézzük, miért:

A Shiba Inu ára emelkedhet a Shibarium kemény harca után

Shiba Inu (SHIB) a közelmúltban hullámokat kelt a mém-érmék terén. Nevezetesen, a Shiba Inu L2-es megoldása, a Shibarium bejelentette, hogy elkészült az új keményvilla. Ez a kemény villa lehetővé teszi a "villámgyors" tranzakciókat és a "megbízható" gázdíjakat. A Shiba Inu csapata szerint erre a kemény villára volt szükség a rejtett funkcióinak kihasználásához.

Ez a fejlesztés kiválthatja ezt a mémérmét. Az elmúlt évben a Shiba Inu ára 130%-kal emelkedett, miközben a piaci kapitalizációja 13,40 milliárd dollár volt. Ezenkívül több mint 16 technikai jelző villog a Shiba Inu érme vásárlási jelzése. Emiatt a szakértők egy bullish Shiba Inu árat jósoltak – 0,000035 dollárt 2024 második negyedévének vége előtt. 

A Pepe kereskedési volumene tovább emelkedik 

Eközben a Pepe (PEPE) egy másik mém érme, amely bullish jeleket mutat. A kereskedési volumen alapján a tíz legjobb kriptovaluta között a 9. helyen álló mémérme porban hagyta az XRP-t. A Pepe kereskedési volumene 1,4 milliárd dollár fölé nőtt, míg az XRP-é 1 milliárd dollárra emelkedett. 

Nem csak ez, hanem a Pepe ára csak az elmúlt évben 640%-kal emelkedett, mivel a piaci kapitalizációja 3,20 milliárd dollár volt. A Pepe érme az 50 és a 100 napos EMA felett is forog. Ennek eredményeként a piaci elemzők 0,000011 dolláros emelkedést jósolnak 2024 második negyedévében a Pepe ár előrejelzésében. Sok kereskedő azonban jelentős növekedési potenciált keres a mém-érmék terén. 

KangaMoon (KANG): A legjobb új mémérmék tagja

A mémérme-őrület közepette a KangaMoon (KANG) a címlapokra került értékesítés előtti teljesítményével. Már több mint 6 millió dollárt termelt, és jó úton halad, hogy 2024. május 31-ig elérje a 7 millió dollárt. Ezen kívül jelenleg több mint 20 000 közösségtag és 6 000 birtokosa van ennek a mémérmének.

A KangaMoon mögött meghúzódó ötlet az, hogy bekapcsolódjon a Play-to-Earn (P2E) játékiparba, amely az előrejelzések szerint 2028-ra 885 millió dollár lesz. A csapat saját P2E játékot szeretne létrehozni, ahol a KANG-ot tárgyak vásárlására és szintlépésre használják. játékosok karakterei. Ez a fejlesztés tényleges hasznot hoz a KANG számára, ami előnyt jelent a hype-vezérelt mémérmék 99%-ához képest.

Ami a KangaMoon-t leginkább megkülönbözteti más projektektől, az a SocialFi elem. Más szóval, a KangaMoon ingyenes KANG-ot ajándékoz a bevezetés előtt, attól függően, hogy mennyire aktívak a felhasználók a közösségi média csatornáin, mint például az X vagy a Telegram. Így most már számtalan felhasználó rohan lájkolni és megosztani a KangaMoon közösségi média posztjait. 

Az előértékesítés 5. szakaszában minden KANG ára 0,0196 dollár – jelentősen meghaladva a kezdeti 0,005 dolláros értékelést (körülbelül 290%-os emelkedés). Ez azonban lehet a kezdet, mivel egyes szakértők úgy vélik, hogy 2024 második negyedévében százszorosára szárnyalhat, ha egyszer szerepel a Tier-1 CEX-ben. Ez teszi a KANG-ot a legjobb mémérmévé, amelybe a nagy nyereség érdekében befektethet. 

A KangaMoon felülmúlhatja Shiba Inut és Pepét? 

A mindössze 19,6 millió dolláros piaci tőkeértékkel a KangaMoonnak kevesebb új pénzre van szüksége az ár kiegyenlítéséhez. Ez az előny kihívást jelenthet Shiba Inu vagy Pepe mém érmetitánjai számára. Ha érdekli ez az egyedülálló mém érme, iratkozzon fel most az elővételre, és szerezzen 10% bónuszt. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen

Kép és a videó forrása:

További videók a témában