2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Miért Emelkedik a Ripple és a Solana Árfolyama a Piaci Visszaesés Idején? Egy Új Altcoin, a KangaMoon 6 Millió Dollárt Gyűjtött.

2024-05-05 07:00 | Nézettség: 107
A kriptopiaci zuhanás során két altcoin számos fejlesztésen ment keresztül, ennek köszönhetően felfelé vitték az árfolyamot – a Ripple (XRP) és a Solana (SOL).

Ráadásul a KangaMoon (KANG) nevű új altcoin is hullámokat vert ezen a téren. Ez az 5. szakasz előértékesítési sztárja eddig több mint 6 millió dollárt kapott.

kangamoon

Sok elemző utal arra, hogy a KANG lehet a következő 1 dolláros altcoin 2024-ben. Lássuk, miért. 

Ripple Kriptopénz Árfolyamának Emelkedése és Közvetlen Hitelnyújtási Javaslata

Annak ellenére, hogy a kriptopiacon esett, a Ripple (XRP) némi rugalmasságot mutatott. A Ripple folyamatos növekedését hajtó számos dolog között szerepel a közvetlen hitelezés bevezetése az XRP Ledgeren. A RippleX szerint ez a kölcsönzési protokoll egyszerűséget, valamint moduláris és rugalmas kialakítást hoz. 

Az elmúlt évben a Ripple érme 12,29%-kal emelkedett. A Ripple piaci kapitalizációja ez idő alatt 28,81 milliárd dollár volt. A szakértők továbbra is bizakodóak, mivel hét technikai jelző villog zölden ennél az altcoinnál. A Ripple ára 0,66 dollárra emelkedhet 2024 második negyedévének vége előtt. 

A Solana-Bitcoin híd kap egy kiadási ablakot

Az erős ökoszisztéma és a Solana (SOL) növekvő elterjedése felfelé hajtotta az árát a piac általános volatilitása közepette. A Zeus Network bejelentette a Solana és a Bitcoin közötti láncokon átívelő hidat Zeus Program Library néven, amely 2024 harmadik negyedévében indul. Ez a fejlemény is hozzájárult a Solana érme felkapottságához. 

Ennek az altcoinnak az ára 520%-kal ugrott, miközben a piaci kapitalizáció 61,62 milliárd dollár volt. A Solana vételi zónájában található tizenegy technikai mutatónak köszönhetően a piaci elemzők bíznak a hosszú távú növekedési potenciálban. Azt jósolják, hogy 2024 második negyedévében 177 dollárra ugrik Solana. 

A KangaMoon (KANG) Előértékesítése Folyamatos, Hogy Elérje a 7 Millió Dollárt

Ennek a piaci őrületnek a közepén a KangaMoon (KANG) egy új altcoin, amely jelentős figyelmet keltett a kereskedők körében. A projekt előértékesítéséből 6 millió dollár gyűlt össze, ami lenyűgöző bravúr, amely azt mutatja, hogy az emberek érdeklődnek az altcoin iránt. 2024 májusának vége előtt akár a 7 millió dollárt is elérheti. 

Lényegében a KangaMoon a virágzó Play-to-Earn (P2E) játékpiacra csap be, amely az előrejelzések szerint 2028-ra eléri a 885 millió dollárt. Ezt a saját P2E játék létrehozásával fogja elérni. Ebben a játékban a KANG tokent használhatod játékon belüli pénznemként. Ezzel az altcoinnal játékon belüli tárgyakat vásárolhatsz, és frissítheted a karaktereidet. 

Ami a KangaMoont az egyik legjobb altcoinná teszi, az a közösség által vezérelt fókusz. Például a KangaMoon most ingyenes KANG tokeneket ad a közösség legaktívabb tagjainak. Így több mint 20 000 regisztrált közösségtag siet, hogy lájkolja/megosztja/kommentálja KangaMoon közösségi média bejegyzéseit. 

Jelenleg ez az altcoin 0,0196 dollárt ér az előértékesítés 5. szakaszában – ez 290%-os ugrás a 0,005 dolláros kikiáltási árhoz képest. Jelenleg több mint 6000 ember rendelkezik KANG-val, és nagy a kereslet. A szakértők előrejelzése szerint 2024 második negyedévében egy Tier-1 CEX-en 1 dollárra emelkedhet a KANG. Ezzel a KANG jelenleg az egyik legnépszerűbb altcoin. 

Mitől emelkedik ki a KangaMoon a Ripple és a Solana közül?

A KangaMoon piaci kapitalizációja mindössze 19,6 millió dollár, ami eltér a Ripple-től és a Solanától. Ez azt jelenti, hogy gyorsan emelkedhet az ár, ha az új alapok beáramlása viszonylag kicsi. Ezzel az előnnyel a KANG uralhatja az altcoin teret. Ha a legjobb altcoinok egyikét szeretnéd, iratkozz fel annak előértékesítésére, és minden vásárlás után 10% bónuszt kapsz. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen

Kép és a videó forrása:

További videók a témában