2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A tapasztalt befektetők Flokival, KangaMoonnal és Bonkkal kereskednek. Mit tudnak, amit mi nem?

2024-06-01 07:00 | Nézettség: 159
Jelenleg a mémérmék állnak a figyelem középpontjában, mivel a pénzmozgásokat végző kereskedők Flokira (FLOKI), Bonkra (BONK) és KangaMoonra (KANG) fordítják figyelmüket, amelyek mindegyike jelentős áremelkedést mutatott az elmúlt kereskedési időszakokban.

Mindhárom mémérmének megvan a lehetősége, hogy a jövőben is növekedjen az értéke, és hogy megértsük, miért van ez így, elemezzük a grafikonon látható teljesítményüket. A végére meghatározzuk, melyik a legjobb mémérme, amit most érdemes megvásárolni.

kangamoon

Floki kriptó növekedésben, miközben az ökoszisztéma eléri a 820 millió dolláros TVL-t

A Floki (FLOKI) jelentős mérföldkőhöz érkezett, ami felkeltette a kereskedők figyelmét, akik okosan forgatják a pénzüket. Nemrégiben a Floki kriptó csapata bejelentette, hogy az ökoszisztéma elérte a 820 millió dolláros összesített zártvagyon (TVL) értéket, ami új történelmi csúcs (ATH). A Floki staking 700,42 millió dolláron áll, míg a FlokiFi Locked elérte a 120,13 millió dollárt. Ennek eredményeként a Floki jövőbeli árfolyamával kapcsolatos hangulat most optimista. A Floki árfolyam előrejelzése alapján a kriptó 2024 negyedik negyedévének végére elérheti a 0,000213 dollárt, különösen mivel az elmúlt héten 35%-os emelkedést produkált.

Bonk ára 30%-kal emelkedett – Túlszárnyalhatja korábbi csúcsait?

A Bonk (BONK) heti szinten 30%-os emelkedést mutat, ami jelentős kereskedői felhalmozódásra és fokozott érdeklődésre utal. A Bonk kriptó iránti érdeklődés növekedése akkor következett be, amikor a Bonk Staked SOL (bonkSOL) felkerült a Symmetry tetejére, és most már hozzáadható a felhasználói portfóliókhoz és csomagokhoz. Ennek eredményeként a Bonk ára hamarosan jelentős áremelkedést tapasztalhat, és értéke új csúcsokra emelkedhet. A Bonk árfolyam előrejelzése szerint az év végére elérheti a 0,000032 dollárt.

KangaMoon (KANG): Egy feltörekvő csillag a mémérmék világában

A KangaMoon (KANG) gyorsan növekszik, mivel a kriptó 400%-os emelkedést produkált, amit a Social-Fi elemek és a Play-to-Earn (P2E) ökoszisztéma közötti vonzó szinergia táplál. A játékosok tokeneket kereshetnek a játékbeli csaták és versenyek révén, növelve a felhasználói elköteleződést, miközben a KANG a közösségi média elköteleződésébe is integrálódik, mivel a felhasználók aktivitási szintjük alapján jutalmat kapnak, elősegítve a dinamikus növekedést. Ezenkívül ez az egyedi keverék meghaladja a tipikus mémérmék korlátait, mivel magasabb szintű hasznosságot kínál.

A KangaMoon projekt már meghaladta a 32 000 felhasználót, és több mint 7,4 millió dollárnyi finanszírozást szerzett, néhány elemző pedig azt jósolja, hogy az összeg a hónap végére meghaladhatja a 8 millió dollárt. Az ára is emelkedett 0,005 dollárról 0,025 dollárra, ami tükrözi a növekvő piaci érdeklődést. Az iparági elemzők most egy 100-szoros áremelkedést jósolnak a nagy CEX-eken való bevezetését követően. Jelenleg a mémérme elérhető a CoinMarketCap és a CoinGecko platformokon, ahol bárki nyomon követheti az adatait, miközben a BitMart bejelentette, hogy hamarosan listázza, így ez az egyik legjobb új mémérme.

Miért kereskedik a tapasztalt befektetők ezzel a három mémérmével?

Nyilvánvaló, hogy a Flokit, Bonkot és KangaMoont mind felhalmozzák a kereskedők, diverzifikálva portfóliójukat a mémérmék piacán növekvő kereslet és érdeklődés miatt. Azonban a KANG rendelkezik a legmagasabb növekedési lendülettel, mivel már megerősítették a nagy CEX listázásokat és hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik, ami korai kereskedők számára jelentős ROI-t biztosíthat, így az egyik legjobb új mémérme.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában