2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A tapasztalt Ethereum befektetők a robbanásszerű potenciállal rendelkező új altcoinokra összpontosítanak.

2024-05-21 07:00 | Nézettség: 94
Az altcoin piac új dimenzióba lép, mivel a tapasztalt Ethereum befektetők mérlegelik lehetőségeiket.

Az Ethereum érme bizonytalan irányvonala miatt ezek a befektetők magas potenciállal rendelkező altcoinok vásárlását fontolgatják. A Fantom (FTM) és a Helium (HNT) a legnépszerűbb altcoinok között vannak, amelyekre ezek a befektetők figyelnek. Azonban a KangaMoon (KANG) is kihívást jelenthet számukra a piacon.

kangamoon

A KangaMoon (KANG) egy kripto platform, amely a GameFi és SocialFi elemeket kombinálja, hogy a felhasználóknak egyedülálló platformot nyújtson játékok játszására és jutalmak szerzésére. Az elemzők a KANG natív tokent az egyik legjobb altcoinnak választották a jelenlegi befektetési lehetőségek között.

A KangaMoon árfolyama eléri a $0.025-ot: Miért figyelnek fel rá az Ethereum rajongói?

A KangaMoon (KANG) egyedi funkcióival viharos gyorsasággal hódítja meg az altcoin piacot. A két alapvető funkció zökkenőmentes élményt nyújt a felhasználóknak. A SocialFi modell lehetővé teszi, hogy a felhasználók heti, havi és negyedéves kihívásokban vegyenek részt és jutalmakat szerezzenek. A GameFi modell lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy globálisan kapcsolódjanak más játékosokhoz, és harcokban mérjék össze képességeiket.

A játékok megnyerése jutalmakkal jár, mint például KANG tokenek vagy ritka játékon belüli tárgyak, amelyeket a játék piacterén lehet értékesíteni. A token tulajdonosok növelhetik portfóliójukat a KangaMoon közösségi tevékenységekhez való csatlakozással, mint például az éppen zajló Kangameme verseny, ahol a heti nyertesek $50 jutalmat kapnak. Ezenkívül a csapat együttműködött a Telegram bot RaidSharksbot-tal az elkötelezettség növelése érdekében.

A felhasználók, akik részt vesznek az izgalmas razziákban, esélyt kapnak a havi $1000 jutalom megnyerésére. Az ökoszisztéma részévé válhat, ha megvásárolja a KANG tokent, amely mindössze $0.025-ért kapható. A korai vásárlók már 400%-os hozamot értek el. A staking dApp már elérhető, így a tokeneket stake-elheti és jutalmakat szerezhet. A presale közeledtével a token hamarosan nagyobb CEX tőzsdékre is felkerül.

A BitMart, az egyik népszerű CEX tőzsde bejelentette, hogy hamarosan listázza a tokent. Számos elemző 50-szeres emelkedést jósol a listázás után. Így most van a legjobb alkalom a token felhalmozására. A KangaMoon érdeklődése a milliárd dolláros játékpiac iránt miatt az elemzők a KANG-ot az egyik legjobb altcoinnak választották a hónapban.

A Fantom kereskedési volumene megugrik, mivel a hálózat frissítést tapasztal

A Fantom (FTM) az egyik olyan altcoin, amelyre érdemes odafigyelni az elkövetkező hetekben. Az elmúlt 30 napban a Fantom árfolyama több mint 20%-kal emelkedett, ami egy bika futam jele. A Fantom kereskedési volumene és piaci kapitalizációja hatalmas növekedést mutat, ami az ökoszisztémában zajló fejlesztéseknek köszönhető.

Május 14-én a Fantom ökoszisztéma bevezette az Opera frissítési irányítópultot, mivel az Opera validátorai a Sonic Tech által működtetett node-ok frissítését végzik. Ez hatalmas rallykat váltott ki a Fantom tokeneknél. Az új frissítés célja a hálózat skálázhatóságának javítása, ami hamarosan nagy mértékű elfogadottságot eredményez a token számára. Az elemzők rövid távon $2, hosszú távon pedig $5 közé teszik a Fantom árfolyam előrejelzéseit.

Helium árfolyam előrejelzések: Közeledik a $10?

A Helium (HNT) az egyik legjobb altcoin, amely hatalmas rallyra készül. A CoinMarketCap adatai szerint a token ára jelentősen emelkedett az elmúlt hónapban. Ezenkívül a Helium kereskedési volumene hatalmas rallyt mutat, a piaci kapitalizáció pedig közel $1 milliárdhoz van.

A Helium legtöbb kulcsfontosságú piaci mutatója vásárlási jelet mutat. Az elmúlt évben a token több mint 200%-ot emelkedett. Az elkövetkező altcoin szezonban a Helium az egyik olyan token, amelyről az előrejelzések szerint dominálni fogja az altcoin piacot. A szakértők biztosak abban, hogy a Helium ára júniusra eléri a $10-t.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: KangaMoon

Csatlakozzon a KangaMoon közösséghez: Telegram

Kép és a videó forrása:

További videók a témában