2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

A THORChain (RUNE) és a Cardano (ADA) bálnák a Pullix (PLX) felé fordulnak, amint az előértékesítés véget ér

2024-02-23 07:32 | Nézettség: 163
A THORChain (RUNE) és a Cardano (ADA) két nagy piaci kapitalizációjú altcoin, amelyek hatalmas felemelkedésen mentek keresztül az elmúlt kereskedés során és ennek eredményeként elkezdték felhalmozni őket a kripto bálnák.

bálna

Ráadásul nem ők az egyedüli altcoinok, akik megkapják ezt a lendületet. Mivel a bálnák is elkezdték felhalmozni a Pullix (PLX) kriptovalutát, mert több mint 15 000 felhasználója van, ezért százszorosára nőhet a haszon. Hogy megtudjuk, miért van ez így, áttekintjük a diagramon szereplő adataikat. 

A Pullix (PLX) a RUNE és az ADA bálnák által felhalmozott, mivel 100-szoros növekedési potenciállal rendelkezik

A Pullix (PLX) egy DeFi projekt, amely blokklánc ICO-jával megragadja a bálnák érdeklődésének jelentős részét. Már több mint 15 000 felhasználó regisztrált az előértékesítésre, és ennek a növekedésnek a fő katalizátora a CEX és DEX elemek bevezetése. Ezen túlmenően bárki teljes mértékben ellenőrizheti kripto egyenlegét. 

A projekt mögött meghúzódó legfontosabb szempontok a bevételmegosztási modell és a token burn rendszer. Bárki kriptográfiai hozzájárulást nyújthat az automatizált piacjegyzőknek (AMM), és fix passzív jövedelemhez juthat egyszerűen a tokenek kockáztatásával. 

A projekt 70 napon belül indul, és ennek eredményeként nagy a hype. Utolsó szakaszában a PLX 0,14 dolláron forog, és az elemzők százszoros emelkedést várnak az induláskor. 

A THORChain (RÚNA) 207,6%-ot növekszik – Meddig tud növekedni?

A THORChain (RUNE) ára összesen 207,6%-kal emelkedett az elmúlt évben. Ráadásul a THORChain ára az 5,50 dolláros tartományban lebeg, és most át kell lépnie a 6 dolláros árkorlátot, hogy új magasságokat érjen el. 

Az előző hét során a THORChain kriptovaluta 4,35 dolláros mélypontról 5,47 dollárra mozdult. Ennek eredményeként a jövőt illetően mostanra dühös a hangulat. A THORChain ár-előrejelzése szerint 2024-ben 7,13 dolláron érhet véget.

Cardano (ADA) 13%-ot emelkedett – az ár eléri a 0,9102 dollárt

A Cardano (ADA) is figyelemreméltó áremelkedést tapasztalt, hiszen az év végi (YTD) értéke 50%-kal emelkedett. Ráadásul az elmúlt hét során a kriptovaluta 13%-ot erősödött. Ebben az ütemben a  Cardano árfolyama jelentős emelkedést mutathat. 

Az elmúlt hét során a Cardano kriptokártyába új tulajdonosok özönlöttek be, ami fellendülést eredményezhet a következő szekciókban. Az érték 0,47 dollárról 0,56 dollárra emelkedett. A Cardano ár-előrejelzése szerint az év negyedik negyedévét 0,9102 dolláron zárják majd.

Összegzés

A THORChain és a Cardano kriptovaluták jelentős fellendülésen mentek keresztül. Ennek ellenére jelentős figyelmet keltett a Pullix DeFi projekt, amely értékesítés előtti időszakban van. Több mint 15 000 felhasználóval és hatalmas követőivel egyértelmű, hogy a Web3 tér domináns erőjévé válik. A nyilvánosság számára elérhető élő platformbemutatóval, két kereskedési licenc megszerzésével, valamint a Bitmart és az Uniswap oldalakon történő bevezetéssel a Pullix 2024-ben a következő 100-szoros tokenné válhat.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket: 

Látogassa meg Pullix webhelyét 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában