2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

A poligon (MATIC) áttöri az 1 dollárt, ahogy közeledik az ellenállási zónához, a Polkadot (DOT) tisztességes lépéseket tesz a 10 dollár felé közeledve – a Pullix (PLX) ismét trendeket mutat a BitMart tőzsdei bejelentésével

2024-02-21 05:05 | Nézettség: 206
A Polygon (MATIC) jelentős felemelkedést tapasztalt és visszakúszott az 1 dolláros küszöbig, miután hosszabb ideig az alatt kereskedett.

pullix

Ez az emelkedő trend ígéretesnek tűnik a natív MATIC token számára, jelezve a potenciális felfelé ívelő pályát. Hasonlóképpen, a Polkadot (DOT) is figyelemreméltó előrehaladást ért el, lenyűgöző növekedéssel az elmúlt hónapban, és közelebb került a 10 dolláros mérföldkőhöz. A projekt teljesítménye pozitív kilátásokat sugall a befektetők számára.

Eközben a decentralizált finanszírozás (DeFi) területén a Pullix hibrid tőzsde új lendületet kapott, amikor a 8., egyben utolsó előértékesítési szakaszába lép, és 0,14 dolláros tokeneket kínál. A BitMart hamarosan megjelenő listája révén a Pullix stratégiailag az egyik legígéretesebb új DeFi projektként pozicionálja magát, felkeltve a kriptográfiai térben innovatív lehetőségeket kereső befektetők figyelmét és érdeklődését.

A sokszög (MATIC) az éves veszteség leküzdésének jeleit mutatja mivel 1 dollár fölé emelkedik

Annak ellenére, hogy jelenleg 33,35%-os éves veszteséget szenved, a Polygon folyamatosan halad a felépülés felé, mivel az elmúlt hónapban összesen 27,04%-os emelkedést halmozott fel, ami a Polygon MATIC pozitív kilátásait jelzi. 

A Polygon ára képes volt tartani a heti 0,8234 és 1,01 dollár közötti sávot, azonban az elmúlt 7 napban elért 22,77%-os emelkedést figyelembe véve az érme várhatóan hasonló emelkedést fog tükrözni, ami potenciálisan 1,5 dollárra növeli a DOT-ár tartományát.

A Polygont az egyik legjobban megvásárolható kriptográfiai eszköznek tekintik, tekintve fontosságát és befolyását, mivel ez az első jól strukturált és könnyen használható platform az Ethereum skálázásához. Végső soron a sokszög ára a magas árakhoz kötődik.

A Pullix (PLX) az egyik legjobb új Defi projekt, mivel olyan tőzsdékre vár, mint a BitMart 

A Pullix (PLX) kriptovaluta az egyik legjobb új DeFi projektként emelkedni kezd. 8. szakasza és egyben utolsó előértékesítési köre egy utolsó esélyt kínál a befektetőknek a várva várt bevezetés előtt. Már csak 20 millió token maradt a 0,14 dolláros zárolt áron, így a várakozások újabb sikeres eladásra épülnek.

Érdekes módon a Pullix lenyűgöző 7 millió dollárt halmozott fel, és olyan közösséget gyűjtött össze, amely a következő hónapra elérheti a 20 000 főt. Ahogy készül a platform debütálására kevesebb mint négy héten belül. A Pullix megszilárdítja vezető pozícióját a legjobb kriptobefektetési projektek között, és a központosított és decentralizált pénzügyi elemek zökkenőmentes integrációját kínálja egy egységes ökoszisztémában.

Eközben a Pullix lendülete folyamatosan növekszik, mivel a projekt arra készül, hogy az elkövetkező hetekben izgalmasabb fejlesztéseket hozzon nyilvánosságra, beleértve a Beta Platform Launch Date és a PLX Exchange Listing Date. A kriptokereskedelem innovatív megközelítésével a Pullix készen áll arra, hogy újradefiniálja a tájat és magával ragadja a piacot.  

Nevezetesen, a Pullix példátlan mérföldköveket ért el a hét elején, többek között rekordot jelentő forrásokat gyűjtött össze egyetlen hét alatt, vonzotta a legtöbb új tulajdonost és regisztrációt, és új tranzakciós rekordokat állított fel három egymást követő napon. A platform már az idei évben megvásárolandó kriptoeszközként jelzi.

Izgalmas hírek is megjelennek, amikor a BitMart a $PLX tőzsdére készül, tovább bővítve a Pullix elérhetőségét és elérhetőségét a befektetők számára világszerte. A 8. szakasz teljes lendületében, ami az utolsó lökést jelenti az indulás előtt, a Pullix figyelemre méltó eredményei és a közelgő listázások alátámasztják a kriptográfiai világ átalakító erejét.

A Polkadot (DOT) hosszú távon elérheti a 10 dollárt, ha folyamatosan emelkedő tempót tart

A DOT token, a Polkadot natív kriptovalutája lenyűgöző negyedéves piaci tőkenövekedést ért el , elérte a 11,4 milliárd dolláros csúcsot, majd 9,97 milliárd dollár körüli szinten stabilizálódott. Ez a figyelemre méltó, 111%-os növekedés felülmúlta az ugyanebben az időszakban megfigyelt kriptovaluta-piaci emelkedést. 

Jelenleg a Polkadot bullish emelkedést mutat, megközelítve a 10 dolláros határt. A piaci kapitalizáció megugrásának eredményeként a Polkadot a 13. helyre kúszott fel a vezető digitális eszközök között. Február 5. és február 12. között a DOT árfolyama 10,06%-kal nőtt, 6,65 dollárról 7,39 dollárra. 

A Polkadot most 13,83%-os havi emelkedést ért el, így a jelenlegi heti ára 7,03 és 7,91 dollár között van, és a közeljövőben megduplázódhat. Lényegében a Polkadot kriptográfia jelentős javulást mutat az év végén.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg a Pullix veboldalát 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában