2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Top kriptók, amelyeket hozzá kell adni a portfóliójához a Bitcoin felezése előtt

2024-04-13 07:00 | Nézettség: 167
Azok számára, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a közelgő kriptorallyból, a legutóbbi Bitcoin eseményt követően megkezdődött a visszaszámlálás, és sok kriptovaluta hamarosan jelentős áremelkedést tapasztalhat.

Ennek eredményeként a befektetők és a kereskedők valószínűleg ígéretes kriptot halmoznak fel, amelyek robbanásszerű növekedési potenciállal rendelkeznek.

Ma feltárjuk azt az 5 legfontosabb kriptot, amelyeket mindenkinek érdemes felvennie portfóliójába 2024-ben és azt követően, hogy 2024-ben és azt követően is jövedelmező nyereséget érhessen el a kriptopiacon.

kngamoon

A 2024-es Bitcoin-felezési esemény előtt az 5 legjobb kriptot vásárolni magas profit érdekében

  1. KangaMoon (KANG) – egy hatalmas ökoszisztéma szociális-fi elemekkel és közösségvezérelt megközelítéssel
  2. EOS (EOS) – intelligens szerződés alapján működő dApp ökoszisztéma
  3. Mantle (MNT) – 2. rétegű skálázási megoldás az Ethereum számára, amely optimista összesítést használ
  4. Theta Network (THETA) – Kettős hálózati rendszer hatalmas növekedési potenciállal
  5. Bitcoin Cash (BCH) – gyorsabb és olcsóbb alternatíva a legnagyobb kriptokártyához

Mi a Bitcoin felezése hogyan működik?

A bitcoin felezése egy olyan eljárás, amely körülbelül négyévente történik, és a kriptovaluta bányászai által megszerzett jutalom BTC formájában a felére csökken. A blokkjutalom csökkenése a Bitcoin kódon belül van programozva.

A cél itt lényegében a forgalomban lévő BTC teljes kínálatának ellenőrzése, és annak kontrollált, kiszámítható kibocsátásának biztosítása. Ez a felező esemény a BTC keletkezési sebességének csökkentésén keresztül alapvető szerepet játszik a szűkösség fenntartásában és a Bitcoin kripto értékének növekedésében. Történelmileg, ezt az eseményt követően, az általános piaci dinamika emelkedő irányba tolódott el, ahol más kriptovaluták is pozitívan érintettek.

Miért ez az 5 legjobb kriptográfia, amelyet beszerezhet a felezési esemény előtt?

1.KangaMoon (KANG) – egy hatalmas ökoszisztéma szociális-fi elemekkel és közösségvezérelt megközelítéssel

A KangaMoon (KANG) az egyik legfrissebb kriptovaluta, amely a játéktérbe került, de már most is nagy követőket tudott szerezni, különösen miután értéke jelentős növekedést ért el az elmúlt kereskedési folyamatok során. Valójában 290%-os áremelkedést tapasztalt, mivel értéke 0,005 dolláros mélypontról 0,0196 dollárra emelkedett. Sőt, több mint 4,6 millió dollárt gyűjtött össze, és hamarosan április végéig több mint 5 millió dollárt is összegyűjthet.

A növekedés kulcsfontosságú katalizátorai közé tartoznak az egyedi Social-Fi elemei, a Play-to-Earn (P2E) funkciók és a közösségvezérelt megközelítés. Ezen a platformon bárki létrehozhatja saját KangaMoon karakterét, és ezzel megküzdhet más játékosokkal vagy versenyeken vehet részt. Jutalomként felhalmozzák a KANG kriptót, és a KangaMoon közösség több mint 20 000 regisztrált közösséggel virágzik. Ezen túlmenően 5800 tulajdonosa van a kriptonak, és elemzők szerint értéke akár 100-szorosára is megugorhat az indulást követően, így a legjobban megvásárolható kriptokódok közé tartozik.

2.EOS (EOS) – intelligens szerződés alapján működő dApp ökoszisztéma

Az EOS (EOS) egy blokklánc-alapú platform, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy decentralizált alkalmazásokat (dApps) hozzanak létre, amelyek teljes körű intelligens szerződéstámogatással rendelkeznek. Az EOS kriptovaluta a platform tetején van pénznemként, és elengedhetetlen a hálózat erőforrásaihoz való hozzáféréshez.

Az elmúlt héten az EOS ára 15,2%-kal emelkedett, ahol az értéke 0,947 dollárról 1,12 dollárra emelkedett. Az EOS ár-előrejelzése szerint 2024-ben 2,18 dolláron érhet véget, így 2024-ben az egyik legjobb kriptoérme lesz.

3.Mantle (MNT) – 2. rétegű skálázási megoldás az Ethereum számára, amely optimista összesítést használ

A Mantle (MNT) egy Ethereum számára készült Layer-2 skálázási megoldás, amely Optimistic rollup technológiát használ a hálózat működésének sokkal hatékonyabbá tételére. A Mantle kriptot a hálózat natív tokenjeként használják, és az irányítást, valamint az ökoszisztémán belüli gázdíjak kifizetését szolgálja.

A Mantle árfolyama az elmúlt hónapban 30,6%-kal, az elmúlt két hétben pedig 50,2%-kal mozgott felfelé értékben. Sőt, az elmúlt héten a kripto 15,2%-ot emelkedett, és 1,21 dollárról 1,50 dollárra emelkedett. A Mantle ár-előrejelzése szerint 2024-ben 2,92 dolláron érhet véget, így az MNT a legjobb befektetési célú kriptográfia.

4. Theta Network (THETA) – Kettős hálózati rendszer hatalmas növekedési potenciállal

A Theta Network (THETA) egy kettős hálózat, amely két alrendszert tartalmaz. Az egyik a Theta Blockchain, a másik a Theta Edge Network néven ismert. A natív Theta Network kriptokódot díjak fizetésére, jutalmakra és intelligens szerződési képességeire használják. Az élhálózat GPU számítási teljesítményt biztosít az AI-hoz, a rendereléshez, a videókhoz és egyéb feladatokhoz. 

A Theta Network ára 185%-kal emelkedett az elmúlt évben, és 15%-kal az elmúlt héten. Ez idő alatt 2,47 dollárról 2,98 dollárra emelkedett. Az RSI és MACD adatok alapján bizakodó a jövőbeli kilátása, a Theta Network ár-előrejelzése szerint 2024-ben 3,91 dolláron zárhat.

5.Bitcoin Cash (BCH) – gyorsabb és olcsóbb alternatíva a legnagyobb kriptokártyához

A Bitcoin Cash (BCH) egy gyorsabb és olcsóbb alternatívája a bitcoin hálózatnak, amelyet villaként hoztak létre. Ez azt jelenti, hogy az eredeti hálózat kettévált, és a Bitcoin Cash kriptográfia a kriptovaluta közösségében kialakult nézeteltérés eredménye volt. Ez a kripto szintén a közelmúltban élte meg saját felezési eseményét, ahol a jutalmat 3,125 BCH-ra osztották fel.

Következésképpen a Bitcoin Cash árfolyama jelentősen megugrott, és 442,6%-kal nőtt az elmúlt évben. Ráadásul az elmúlt hónapban a kripto 56%-kal, heti szinten pedig 13%-kal emelkedett. Itt 565,78 dollárról 709,49 dollárra nőtt, és a Bitcoin Cash ár előrejelzése alapján 2024 végére elérheti az 1019 dollárt.

Hogyan lehet azonosítani a legjobb kriptot vásárolni a Bitcoin következő felezése előtt

Fontos a piac elemzése és a legújabb trendek követése. Ezenkívül a befektetőknek és a kereskedőknek át kell tekinteniük a felhasználási eseteket és az átfogó ökoszisztémát, valamint a technológiai fejlesztéseket és az általános fejlesztőcsapatot. Ezen túlmenően a közösségi szerepvállalás és az örökbefogadás szintén fontos szerepet fog játszani a projekt jövőjében, és ezt elemezni kell. 

Előrelépés az 5 legjobb kriptóval 2024-ben

Ahogy közeledünk a 2024-es Bitcoin felezési eseményéhez, a kriptovaluta piac számos kriptovaluta árának jelentős emelkedésére számít. Ezt szem előtt tartva, a KangaMoon hatalmas ökoszisztémájától és segédprogramjától kezdve, amely a legjobb kriptográfiai eszközként pozícionálta, az EOS-ig, a Mantle-ig, a Theta Network-ig és a Bitcoin Cash-ig sok minden közül választhat. Minden kriptográfia egyedi értékajánlatokat és hatalmas ROI-t kínál. 

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Melyik a legjobb kriptográfia a közelgő felezési esemény előtt?

Az esemény előtt megfontolandó legjobb kriptovaluta maga a Bitcoin lehet, mivel a kereslet folyamatosan növekszik. Azonban a kereskedők és a befektetők által fontolóra vett alternatív kriptovaluták közé tartozik az EOS, a Mantle, a Theta Network és a Bitcoin Cash.

Melyik kriptográfia fog felére csökkenni a Bitcoint követően?

A következő nagy kriptovaluta, amely várhatóan feleződik, a Bitcoin Gold (BTG), amely várhatóan 2024. április 23-án fog megjelenni, ahol a jutalom 6,25 BTG-ről 3,125 dollárra oszlik.

Mely kriptoszok profitálhatnak a legtöbbet a felező eseményből?

Történelmileg a Bitcoin felezési eseménye sok más altcoin számára előnyös volt. Az 5 legjobb kriptográfia azonban, amelyek a legtöbbet profitálhatnak, a KangaMoon (KANG), az EOS (EOS), a Mantle (MNT), a Theta Network (THETA) és a Bitcoin Cash (BCH).

Elengedhetetlen a Bitcoin vásárlása a felezési esemény előtt?

Míg a Bitcoin felezési esemény előtti vásárlása olyan előnyökkel járhat, mint a megnövekedett kereslet és a szűkösség, nincs garancia arra, hogy a kripto értéke növekedhet. Ennek eredményeként fontos megérteni a kockázatokat, és kutatást kell végezni. 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában