2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A TRON (TRX) árrally folytatódik, de ez az új Altcoin az, amit a kereskedők jelenleg legfőképp felhalmoznak

2024-02-18 08:31 | Nézettség: 190
A TRON 2024 egyik legjobban teljesítő kriptovalutája.

tron

Ára két egymást követő hónapon keresztül emelkedett, és a TRON bekerült a 15 legjobb kriptovaluta közé a piaci kapitalizáció alapján. 

Most egy új fejlesztés megjelenésével a szakértők azt jósolják, hogy a TRON kétéves csúcsot érhet el. Eközben egy új altcoin jelentős vonzerőre tett szert az előértékesítés során, és néhány hónapon belül akár 220%-os hozamot is kínálhat. 

Justin Sun integrálni kívánja a TRON-t a Bitcoinba 

Justin Sun, a TRON alapítója egy közelmúltbeli bejegyzésben bejelentett egy új fejlesztést, amelynek célja a különböző tokenek decentralizálása és összekapcsolása a TRON hálózaton keresztül. Ez az integráció kiterjed majd a stablecoinokra, valamint a Bitcoin hálózatra és a Layer 2-ekre, beleértve a Bitcoin Ordinals-okat is. 

A projekt több ütemben indul, az α szakasztól kezdve. Ebben a fázisban a Bitcoin elérhető lesz a TRON hálózaton, bár a TRON arra törekszik, hogy bővítse a bitcoin-alapú eszközök számát. 

A TRON arra is törekszik, hogy támogassa a BRC-20 tokeneket, miközben egy felhasználóbarát pénztárcába és számos fejlesztői eszközbe fektet be. 

Justin Sun szerint a β szakasz a TRON több Bitcoin Layer 2 protokollal való együttműködésére összpontosít. A Sun kiemelte, hogy a TRON-felhasználók részt vehetnek a Bitcoin L2 ökoszisztéma növekedésének támogatását célzó kezdeményezésekben.  

A γ szakasz a legambiciózusabb cél ezen az ütemterven. Itt a TRON kiad egy Layer 2 megoldást, amely integrálja a TRON-t, a BTC-t és a Bitcoin hálózatot. A szakértők úgy vélik, hogy ebben a fázisban a TRON kiadhat egy olyan protokollt, amely teljesen kompatibilis a BTC-vel. 

A bejelentés óta a TRON 7,5%-kal nőtt, napi kereskedési volumene pedig 324 millió dollárra nőtt. 

Miért halmozzák fel a befektetők ezt az új Altcoint?

Míg a TRON hosszú távú sikerre készül, ez az izgalmas új altcoin magasabb hozamot kínálhat a következő néhány hónapban. A projekt már több mint 170 000 dollárt gyűjtött az előértékesítés első szakaszában, és felkeltette az altcoin rajongók figyelmét. 

A KangaMoon a világ egyik legnagyobb és legizgalmasabb DeFi közösségét kívánja felépíteni. Ennek az ambiciózus célnak az elérése érdekében a KangaMoon a közösségi-fi jutalmakra és a játékból keresni való játékra (P2E) fog összpontosítani. 

A KangaMoon ökoszisztémán belül a felhasználók jutalmakat kapnak közösségi interakcióik alapján. Lehetőségük lesz heti, havi és negyedéves kihívások teljesítésére is, hogy további KANG tokeneket nyerjenek. 

Ezt a jutalmazási rendszert úgy alakították ki, hogy olyan ökoszisztémát hozzon létre, ahol a mémek és a kriptovaluta rajongói aktívan részt vesznek, megosztják egymással ötleteiket és hálózatba lépnek. 

Social-fi funkciói mellett a KangaMoon P2E játékot is kínál majd. A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy irányítsák és harcoljanak a karakterekkel a jutalomért. Ezekkel a jutalmakkal a KangaMoon piactéren lehet kereskedni, így a felhasználók újabb lehetőséget biztosítanak a bevételszerzésre. 

Miután már több mérföldkövet is elért, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG jelenlegi 0,005 dolláros ára miatt a KangaMoon jelentősen alulértékelt. Előértékesítése során a projekt az előrejelzések szerint 220%-ot fog megugrani, további emelkedésekkel, ha a KANG bekerül a nagyobb tőzsdékre. 

A KangaMoon előértékesítés 1 szakaszában már majdnem elfogyott

A KangaMoon közel áll a kiárusításhoz az előértékesítés első szakaszában. A kör tokenkészletének kevesebb mint 30%-a maradt meg, ami jól mutatja, hogy a KangaMoon milyen népszerűvé válhat. Ezt szem előtt tartva a KangaMoon nagyszerű altcoin befektetés lehet azoknak az egyéneknek, akik a legmenőbb új előértékesítést szeretnék megvásárolni. 

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában