2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Miért az Optimism (OP), a Bitcoin Cash (BCH) és a Kangamoon (KANG) voltak a nagy nyertesek ezen a héten?

2024-02-15 08:11 | Nézettség: 130
Készülj fel egy adag kriptovaluta hírre!

optimis

Ezen a héten lenyűgöző javulás történt a piacon, az Optimism (OP), a Bitcoin Cash (BCH) és az újonc, a Kangamoon (KANG) reflektorfénybe került. Kapcsold be, miközben belemerülünk abba, hogy miért kerülnek ezek az érmék a címlapokra, és mit tartogathat számukra a jövő.

Az Optimism (OP) szárnyal: áremelkedés 37%, hosszú távú kilátások emelkedő

Úgy tűnik, hogy az optimizmusnak hosszú távon ígéretes műszaki állapota van. Az InvestorsObserver 38-as pontszámmal jutalmazza az Optimism-ot, jelezve a jövőbeli növekedés lehetőségét. Jelenleg az Optimism 3,74 dolláron forog, ami jelentős, 36,94%-os ugrás az elmúlt 100 nap átlagárához (2,64 dollár) képest. Ez a pozitív tendencia tovább nyúlik: az Optimism 17,39%-os növekedést tapasztalt az elmúlt héten, és 3,93%-os növekedést csak az utolsó napon.

Egyszerűbben fogalmazva, az Optimism árfolyama folyamatosan emelkedett, mind az utóbbi időben, mind az elmúlt hónapokban. Ez a felfelé ívelő pálya szakértői meglátásokkal párosulva azt sugallja, hogy az optimizmus jó hosszú távú befektetés lehet.

A Bitcoin Cash (BCH) erős technikai kilátásokkal és közelmúltbeli árnövekedéssel büszkélkedhet

Az InvestorsObserver szerint a Bitcoin Cash műszaki állapota hosszú távon jónak tűnik, és 64-re ítéli. Ez a Bitcoin Cash jövőbeni növekedési potenciáljára utal.

Jelenleg a Bitcoin Cash 278,22 dolláron forog, ami 17,04%-kal magasabb, mint az elmúlt 100 nap átlagára (239,41 dollár). Ez a pozitív tendencia tovább nyúlik: a Bitcoin Cash csak az elmúlt héten 18,42%-os növekedést ért el. Míg a 24 órás változás minimális, 0,34%, az összkép ígéretes jelenetet fest.

Egyszerűbben fogalmazva, a Bitcoin Cash ára jelentős mértékben felértékelődött a közelmúltban, mind az elmúlt héten, mind a történelmi átlaghoz képest. Ez a pozitív lendület a biztató hosszú távú technikai pontszámmal párosulva azt sugallja, hogy a Bitcoin Cash megtérülő befektetés lehet azok számára, akik a kriptovaluta piacot nézik.

Az Early Bird megkapta a KANG: Kangamoon-t, hogy 20-szoros növekedésre készüljön a virágzó játékpiacon

Felejtsd el az átlagos mémérméket, mivel a Kangamoon a szórakozás, a játékok és a jutalmak egyedülálló keverékével felrázza a dolgokat a kriptográfiai világban. Képzeld el a mémek szerelmeseinek virágzó közösségét, ahol játszhatsz, versenyezhetsz, és valódi díjakat nyerhetsz!

A Kangamoon azonban több, mint egy mém árcédulával. Két fő pillére van: SocialFi és Play-to-Earn. Így fog működni: A résztvevők heti, havi és akár negyedéves kihívásokhoz is csatlakozhatnak, izgalmas nyereményjátékokban versenyezhetnek, és lebilincselő játékokon haladhatnak előre.

Mindez megtehető a KANG megszerzése közben. És a legjobb rész? Ezeket a KANG tokeneket valós jutalmakká alakíthatod, így játékkészségeidet kézzelfogható nyereségekké alakíthatod.

De a móka nem ér véget. A projekt egy virágzó piactérrel büszkélkedhet, ahol játékon belüli tárgyakat, karaktereket és még ritka digitális gyűjthető tárgyakat vásárolhat, eladhat és kereskedhet. Ez élénk virtuális gazdaságot hoz létre a játékon belül. Ezen túlmenően ez lehetővé teszi, hogy gazdagodjon, és bevételt szerezzen játékeredményeiből.

Sőt, ha Ön korai alkalmazó, íme néhány izgalmas hír. A Kangamoon ára jelenleg 0,005 dollár, az elemzők pedig akár 20-szoros növekedést jósolnak idén. A játékipar virágzik, és a szakértők előrejelzése szerint 2024-re túllépi a 3 milliárd játékos számát . Így ez egy olyan lehetőség, amit nem akarsz kihagyni!

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában