2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Az Injective (INJ) küzd az áttöréssel, az Ordi felépül a veszteségekből, a KangaMoon (KANG) felrázza a mém érmepiacot

2024-02-17 08:45 | Nézettség: 209
A kriptovaluta piac továbbra is hű marad volatilis természetéhez, a különféle digitális eszközök versengenek a magasabb árakért és a megnövekedett piaci kapitalizációért.

kangamoon

Az elmúlt hónap során az Injective (INJ) token bearish trendet mutatott, ami a kereskedési volumen csökkenését eredményezte, annak ellenére, hogy megközelítette a 37,0 dolláros ellenállási szintjét. Másrészt az ORDI érme a fellendülés jeleit mutatta, az elmúlt napokban jelentős, több mint 10%-os növekedéssel, egy hónapnyi veszteséget követően.

Ezen ingadozások közepette a KangaMoon (KANG) token készen áll arra, hogy felülmúljon sok altcoint. 2024-ben az egyik legjobb új mémérme.

Injektív (INJ) küzd a 37,0 dolláros ellenállási küszöbből való kitörésért

Az Injective több mint 11,81%-ot veszített értékéből az elmúlt hónapban, amit sorozatos ingadozások és egy hónapos csökkenő szakasz kísért. A token jelenleg azért küzd, hogy kilépjen a medve fázisból, de még mindig felemészti a volatilitás.

Az elmúlt 7 napban az Injective token ára 32,71 és 37,11 dollár között mozog. Míg jelenlegi ára csak 24,5%-kal van az ATH alatt, az Injective nehezen tudja áttörni a döntő, 37,0 dolláros árpontját.

Ha azonban az Injective áttöri ezt az árkorlátot, a token potenciálisan magasabbra árazhat, és potenciálisan meghaladhatja történelmi csúcsát, a 45,01 dollárt. Lényegében fontos, hogy szorosan figyeljünk, mivel az injektív ár felépülhet, amint a Bitcoin felére csökken.

A KangaMoon (KANG) megmutatja, hogy az idei negyedik negyedévben a mém érmék csúcspontjai közé kerülhet

Míg a mém érmék piaca iránti érdeklődés a gyakorlati alkalmazások hiánya és a piaci spekulációra való erős ráhagyás miatt csökken az értékük növelése érdekében, a KangaMoon teljesen megváltoztatja a narratívát, mivel a legjobb mémérmékként jelzi magát változatos jellemzőkkel és ösztönzőkkel.

A KangaMoon egy új mém-érmeprojekt, amely egyesíti a SocialFi, a GameFi és a blokklánc technológiákat. A platform egy játékközpontú ökoszisztémát hoz létre, ahol a résztvevők különféle tevékenységekben és versenyeken vesznek részt, hogy jutalmakat és nyereményeket szerezzenek. Ellentétben a hagyományos projektekkel, amelyek tőzsdei listákra várnak a token eléréséhez, a KangaMoon $KANG tokenekkel jutalmazza az aktív közösség részvételét.

Ez az innovatív platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabott játékon belüli avatarokat és digitális eszközöket készítsenek. Ezenkívül piacteret vezet be, amely megkönnyíti a ritka digitális gyűjthető tárgyak kereskedelmét. Még a passzív nézők is jutalmakra és nyereségre tehetnek szert, ha fogadásokat tesznek a játék kimenetelére.

A KangaMoon token natív kriptovalutaként működik a KangaMoon ökoszisztémán belül, és ERC-20 tokenként működik, amely mentes a tranzakciós adók alól. A token előértékesítése folyamatban van 0,005 dolláros kikiáltási áron az első szakaszban, és áremelkedésre számítanak az előértékesítés bezárásával.

Lenyűgöző módon a Kangamoon 1. szakaszból származó előértékesítési tokenek több mint 50%-át már eladták, ami jelentős befektetői érdeklődésre utal. Az elemzők a KANG token értékének potenciális 220%-os emelkedését jósolják az értékesítés előtti szakaszban, és a projekt összértéke az előrejelzések szerint 2024-ben 35-szörösére fog emelkedni.

Az ORDI jelentős heti nyereséggel próbálja felépülni a havi veszteségekből

Az ORDI coin jelenleg egy bearish trenddel küzd, amely az elmúlt 4 hétben sújtotta. Az ORDI azonban lassan igyekszik visszanyerni a helyét, mivel az elmúlt 7 napban több mint 14,82%-ot halmozott fel.

Az ORDI ár heti 58,90 és 72,61 dollár közötti tartományt tudott tartani. Miután egy hónapja minden idők csúcsát, 89,94 dollárt ért el, az ORDI jó helyzetben van ahhoz, hogy tovább növelje ezt a számot, és valószínűleg az első negyedév vége előtt elérje a 100 dolláros csúcsot.

Annak ellenére, hogy az ORDI token árfolyama 6,69%-kal csökkent a havi kilátásokat figyelembe véve, a szakértők arra számítanak, hogy az ORDI néhány héten belül magasabb heti ársávba kerül. Végül a token a legjobb kriptoérmék közé tartozik, amelyekbe hosszú távon befektethet.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/
Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában