2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

A Toncoin (TON) bikái küzdenek, az Internet Computer (ICP) árfolyama enyhén csökken, a Pullix (PLX) hibrid kereskedési platformot épít

2024-02-11 08:09 | Nézettség: 251
A piacon maradásért vívott harcban egyes tokenek a megújulás útjára léptek, míg mások még mindig a csökkenő trendben sínylődnek.

pullix

Az Internet Computer (ICP) néhány pozitív árkorrekciót indított el, míg a Toncoin (TON) továbbra is a medve trenddel küszködik. Egy másik fejlesztés során a Pullix platform azon törekvése, hogy az első hibrid kereskedési platformmá váljon, óriási figyelmet kapott a piacról, eddig több mint 80 millió tokennel. Új DeFi tokenként az elemzők a PLX-et választották az egyik legnépszerűbb kriptográfiai eszköznek, amelybe most érdemes befektetni. További részletek alább. 

A Pullix (PLX) létrehozza az első ilyen hibrid kereskedési platformot 

Mivel az Internet Computer enyhén növekszik, és a Toncoin továbbra is küzd a nyomással, a Pullix létrehozza az első hibrid alapú kriptokereskedési platformot. A Pullix hibrid jellege megoldja az olyan kulcsfontosságú tőzsdék problémáit, mint a Kucoin és a Huobi. Ezek a tőzsdék magas tranzakciós díjakat számítanak fel a felhasználóknak, amelyeket a Pullix platform megoldani hivatott.

Emellett sokuk nem rendelkezik likviditási képességgel, és következetesen alkalmazkodik a biztonsági megsértésekhez. A Pullix kereskedési tőzsde azonban nulla jutalékot kínál a tranzakciókra, magas likviditást és robusztus biztonságot. A legfontosabb, hogy a platform felhatalmazza a befektetőket arra, hogy teljes ellenőrzést gyakorolhassanak eszközeik felett, így nincs szükség harmadik felekre. 

Ezeknek az izgalmas funkcióknak köszönhetően a Pullix eddig összesen 15 ezer résztvevőt gyűjtött össze, és az előértékesítés kezdete óta közel 5 millió dollárt termeltek. A platform natív tokenjeinek millióit is eladta eddig az előzetes értékesítés során. Ahogy az előértékesítés az utolsó 2 szakaszba lép, a befektetők mindössze 0,10 dollárért megvásárolhatják a PLX-et, az ERC20 tokent. Azok a befektetők, akik most vásárolják meg a tokent, 10%-os bónuszt kapnak, mielőtt az előértékesítés 70 napon belül véget ér.

A Pullix felkerült a CoinGecko-ra, és a befektetőket jutalmazza egy olyan nyereségrészesedési modell engedélyezésével, amelyben a PLX token-tulajdonosok a platform napi bevételéből a nyereség egy százalékát szerzik meg. A platform rendelkezik egy token égetési funkcióval is a fennmaradó meg nem vásárolt tokenekhez. Új DeFi tokenként az elemzők a Pullixet előkelő helyen értékelik, és 100-szoros megtérülést jósolnak a projekt elindítása után.

Az internetes számítógép (ICP) túllépte a 12 dollárt. Az ár elérheti a 20 dollárt?

Az Internet Computer (ICP) heti grafikonjain pozitív árfolyamakciók tanúi voltak, ami azt jelzi, hogy a token már felfelé ível. Miután 2023 novemberében 5 dollár alatt kereskedtek, az Internet Computer az elmúlt 30 napban 10 és 13,50 dollár közötti kereskedésre emelkedett, így a piac egyik legnépszerűbb kriptográfiai eszköze. 

Az elmúlt hét enyhe, 2,44%-os növekedése arra utal, hogy az Internet Computer bullish lendülete csak most indult be. Egyes elemzők úgy vélik, hogy ha ez a jelenlegi lendület megmarad a 15 dolláros ellenállási trendvonal környékén, az Internet Computer árfolyama az év vége előtt elérheti a 20 dolláros referenciaértéket.

A Toncoin (TON) küzd, mivel az ár 5%-kal csökken egy hónap alatt 

Másrészt Toncoin (TON) érzi a medve nyomásának melegét, miközben a token új mélypontra süllyed. Miután az elmúlt két hétben 2,17 dollár körül forgott, a Toncoin árfolyama enyhén 4%-ot süllyedt az elmúlt héten, ami a medvék folyamatos dominanciáját jelzi. 

A Toncoinnak az 50 EMA-n sem sikerült kihívást teljesítenie, mivel a 200 EMA már túlmutat a token hatókörén. Mivel a Toncoin ára a 2,1 dolláros támogatási szint újratesztelésére van beállítva, a befektetők csak abban reménykedhetnek, hogy a sikeres újrateszt pozitív árlépéseket vált ki a tokennél. 

 A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

 Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában