2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Miért halmozzák fel a Polygon (MATIC) és a Binance Coin (BNB) bálnák ezt az Altcoint - Pullix (PLX) Big-Time

2024-02-13 08:36 | Nézettség: 160
Bár a Polygon (MATIC) és a Binance Coin (BNB) növekvő tendenciát mutat, néhány bálna még mindig alternatív projektek után kutat, hogy bővíthesse portfólióját.

pullix

Ez nem meglepő, mivel a befektetők általában olyan projekteket keresnek, amelyek hatalmas nyereséget hoznak. A Pullix eddigi sikertörténetével a Polygon (MATIC) és a Binance Coin (BNB) befektetői halmozzák fel a tokent, megelőzve a potenciális megugrást. Az új DeFi érme, a PLX már több mint 150%-os profitot hozott a korai befektetőknek, mivel a projekt egy hibrid kereskedési platform egyedülálló ötletével megzavarta a kriptopiacot. 

 A Pullix (PLX) úgy látja a bálnák beáramlását, mivel a projekt továbbra is szélesebb körben elfogadott 

Bár a Polygon és a Binance Coin továbbra is emelkedő tendenciát mutat, egyes bálnák elkezdték feltárni a Pullixet, hogy diverzifikálják eszközeiket és pozíciójukat a jövőbeli nyereség érdekében. A befektetőket elkápráztatja a Pullix platform rendkívüli ötlete a hibrid kereskedési rendszerről, amely egyszerre ötvözi a centralizált és a decentralizált tőzsdék jellemzőit.

 A platform nem letéti csere lesz, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy teljes hozzáférést kapjanak eszközeikhez anélkül, hogy harmadik fél beavatkozására lenne szükségük. Mindezt a Pullix robusztus biztonsági rendszerrel, nulla tranzakciós jutalékkal és likviditással biztosítja. Ezekkel a funkciókkal a Pullix különböző projektekből származó befektetők beáramlását tapasztalta, és az előértékesítés kezdete óta több mint 5 millió dollár gyűlt össze.

Összesen 15 ezer résztvevő csatlakozott a projekthez 80 millió értékű PLX tokennel. A Pullix platform segédprogram natív tokenje, a PLX, egy ERC20 token az előértékesítés 7. szakaszában van, a token mindössze 0,10 dollárért kelt el. A token korai vásárlói 150%-os ROI-t tapasztaltak, az elemzők pedig jobb ROI-t jósoltak, mivel a projekt 70 napon belül elindul. Az előértékesítésből már csak 2 szakasz van hátra, a befektetők továbbra is élvezhetik a 25%-os befizetési bónuszt, amikor megvásárolják a tokent. 

A Pullix profitmegosztási modellen keresztül a PLX token tulajdonosok százalékos részesedést kapnak a platformon szerzett napi bevételből. Az előértékesítés végén a megmaradt, meg nem vásárolt tokeneket egy nagyszabású rendezvényen elégetik, hogy stabilizálják a forgalomban lévő zsetonokat. Új DeFi-érmeként a Pullix várhatóan megváltoztatja a DeFi világát, és a kriptoszakértők százszoros megtérülést jósolnak a projekt indulásakor. 

A poligon (MATIC) növekszik, de a befektetők alternatív befektetést keresnek a Pullixben

A Polygon (MATIC) emelkedő pályája az utóbbi időben nem tartotta vissza a befektetőket attól, hogy máshol keressenek befektetést. A Polygon árfolyama az év eleje óta emelkedő tendenciát mutat, az elmúlt hónapban 5,90%-os emelkedést mutatott. A pályát a heti grafikonok is átfogják, amelyek 6,15%-os növekedést mutatnak. 

Az elemzők által a Pullix esetében előrevetített ROI azonban túl nagy ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. A Polygon kereskedési volumen nem volt tanúja az év során, mivel a token az elmúlt hetekben az 1 dolláros ellenállási szint eléréséért küzdött. Ennek megfelelően sok sokszögbálna elkezdte felhalmozni a PLX jelzőket, amelyek várhatóan 100-szorosára nőnek a bikafutás során.

A befektetők a Pullix felé diverzifikáltak a Binance Coin (BNB) kedvező piaci helyzete ellenére

A Binance Coin (BNB) az egyik legnépszerűbb kriptográfiai eszköz a bullish hangulatot követően, de a befektetők magasabb ROI-val rendelkező projekteket keresnek. Ez nem meglepő, mivel a Binance Coin kaliberű tokenek általában magas belépési pontokkal rendelkeznek, és nincs lehetőségük exponenciális megugrásra a magas piaci kapitalizáció miatt.

 Annak ellenére, hogy a Binance Coin ára 7%-os növekedést halmozott fel az elmúlt hónapban, korlátozott a hajlandósága rendkívüli emelkedésre. Ennek megfelelően sok Binance Coin bálna PLX tokeneket kezdett felhalmozni, amelyek az elemzők szerint több mint 100-szoros nyereséget fognak hozni az év során.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket: 

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában