2024. május 29., szerda
Magdolna névnapja

Hat sikeres szakasz után a Pullix belép az előértékesítés 7. szakaszába, az ETH és a MATIC bálnái imádják a bevétel megosztást

2024-02-12 08:19 | Nézettség: 274
A Polygon (MATIC) erősödést tapasztalt a slágerlistákon, és további növekedés felé törhet.

Eternium

Időközben az Ethereum (ETH) új támogatásra talált, és ez a megnövekedett kereskedési lendület sokkal jelentősebb nyereséget eredményezhet a következő kereskedési szakaszokban. Időközben a Pullix (PLX) kriptokártya felfelé mozdult el, és eddig hat kiárusításon ment keresztül, a hetedik felé tartva. 

Az Ethereum (ETH) ára 2,495 dollárnál talál támogatást – Meddig emelkedhet?

Az Ethereum (ETH) felfelé mozdult el a legutóbbi grafikonok alapján, és jelenlegi lendülete azt jelzi, hogy a rally a következő kereskedési üléseken is folytatódhat. Az ETH piaci adatai alapján az Ethereum ára 2495 dolláros szinten talált támaszt, és az elmúlt 14 napban 10%-ot emelkedett. 

Sőt, az árfolyam felfelé halad, mivel az Ethereum kriptokártya fokozott figyelmet kapott a kereskedők részéről. A diagramon szereplő mutatók további emelkedő kilátásokat sugallnak, és az Ethereum ár-előrejelzése szerint 2024-ben 3743,59 dolláron érhet véget.

A sokszög (MATIC) 0,85 dollár fölé nő – lehetséges-e 1 dollár?

A Polygon (MATIC) a grafikonokon is sok erőt mutatott be, és a közelgő kereskedések során még további áremelkedés felé törekszik. A Polygon árfolyama most felfelé mozog, mivel az előző héten az altcoin értéke 0,767 dollárról 0,8518 dollárra emelkedett. 

Sőt, a Polygon kriptokártya várhatóan hamarosan átlépi az 1 dolláros árkorlátot, ami az év végére óriási áremelkedést eredményezne. A Polygon ár-előrejelzése szerint 2024-ben 1,38 dolláron érhet véget.

Elkelt a Pullix (PLX) első hat szakasza – Going a Seventh Heaven és a 100-szoros növekedés

A Pullix (PLX) egy DeFi projekt, amely nagyon vonzó a blokklánc ICO felé. Valójában már több mint 15 000 felhasználó regisztrált, és a megjelenése már csak hetek múlva várható. A növekedés fő oka a különböző DeFi-elemek, ahol a CEX-ek és a DEX-ek elemeit egyesíti, hogy egységes platformot hozzon létre.

Az egész ökoszisztémában a felhasználók képesek lesznek teljes ellenőrzést tartani kriptovalutáik felett, mivel hozzáférnek a privát kulcsokhoz. Ennek eredményeként a platform megoldja a kulcsfontosságú biztonsági problémákat, valamint a likviditási problémákat. 

Ezenkívül tartalmaz egy nyereségrészesedési modellt is, ahol a felhasználók elhelyezhetik tokenjeiket az automatizált piacjegyzőkbe (AMM), hogy likviditást biztosítsanak, és ennek eredményeként passzív bevételhez jussanak. A blokklánc ICO eddig hat kiárusításon ment keresztül, és a hetedik előértékesítési szakaszban már dominál. A mindössze 0,1 dolláros kereskedéssel több mint 5,25 millió dollár gyűlt össze. A bevezetéskor az elemzők 100-szoros emelkedést vetítenek előre a legjobb kriptoérmékkel a pozíciójukért.

Összegzés

Bár a Polygon és az Ethereum egyaránt jól teljesít, a figyelem a Pullix felé irányul. Egyedülálló megközelítésével és változatos ökoszisztémájával már hat színpadon fogyott el. Ebben a lendületben új magasságok elérésére készül. 

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket: 

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában