2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

A Meme Moguls forradalmi platformmal felülmúlja a Shiba Inut (SHIB) és a Flokit (FLOKI)

2024-01-29 07:46 | Nézettség: 164
A Floki (FLOKI) és a Shiba Inu (SHIB) pozitív teljesítményt mutat a slágerlistán, miközben arra törekednek, hogy feljebb kapaszkodjanak a piaci kapitalizációs rangsorban.

Meme Moguls

Mellettük a Meme Moguls (MGLS) figyelemre méltó hatást fejt ki a Web3 közösségeken belül, a legjobb kriptográfiai eszközök közé helyezve magát a piacon, mivel 2024 első negyedévében mind a Flokit, mind a Shiba Inut kívánja megelőzni.

A Floki (FLOKI) minden idők legmagasabb ára várhatóan újra meglátogatja 

Annak ellenére, hogy 2023-ban nem kapott akkora figyelmet, mint BONK, az Ethereum-alapú mémérme, a Floki (FLOKI) csendesen népszerűvé vált, és úgy tűnik, jelentős lépésre készül. Bár a napi és heti grafikonok kezdeti előrejelzései nem tűntek feltűnőnek a negatív tendenciák mellett, a napi grafikon közelmúltbeli bullish alakulása potenciális felfelé ívelő kitörésre utalt.

Január 21-én a FLOKI éles, de rövid ideig tartó áremelkedést, majd ugyanilyen drasztikus visszaesést követett. A Coin piaci kapitalizációs adatai szerint a FLOKI piaci értéke 285 millió dollár alá esett, 0,00002958 dolláron kereskednek, 24 órás 1,50%-os növekedéssel. Az elemzők a mém érme diagramján azonosítják a potenciális emelkedés jeleit. 

Pepperm kriptoelemző a Twitter- profiljában olyan elemzést közölt, amely arra utal, hogy ha a FLOKI túlszárnyalja a sárga trendvonalat, akkor az újabb bull run-ot indíthat el, ami potenciálisan újra eléri 2023 negyedik negyedévi legmagasabb szintjeit, és talán az egyik legjobb kriptográfiai vásárlásra. év.

A Shiba Inu (SHIB) égési aránya 6000%-kal megugrott – Úton van egy bika?

A Shiba Inu (SHIB) jelentős figyelmet kapott a jelenlegi piaci környezetben, különösen a Shibburn pénztárcakövető által jelentett figyelemreméltó, 6000%-os égési arány növekedésével. Ez a megugrás a SHIB tokenek jelentős részének megszerzésére irányuló szándékos erőfeszítést jelez, ami potenciálisan befolyásolja a token általános kínálatát és piaci dinamikáját.

Egy másik megjegyzés, hogy a Shiba Inu érme napi égése a negatív zónában marad, kontrasztot adva a felfelé irányuló trendnek. A SHIB árfolyamának több mint 14%-os emelkedése a Bitcoin ETF jóváhagyásával kapcsolatos pozitív híreknek tulajdonítható. Jelenleg a SHIB értéke 0,00000947 és 0,00000859 dollár között mozog, ami 2%-os növekedést jelent az előző naphoz képest.

Meme Moguls: Az első Ethereum-alapú Play-to-Earn mém token

A Meme Moguls (MGLS) egy olyan platform, amely egy olyan játékot tartalmaz majd, amely megtanítja a felhasználókat a befektetésre, miközben gazdagságot építenek. A Meme Moguls azonban nem csak játék; ez egy átalakító P2E mém token az Ethereum blokkláncon, amely segít finomítani kereskedési stratégiáit, megismerni a piaci trendeket, és betekintést nyerni tapasztalt kereskedőktől.

A Meme Moguls ökoszisztémája különféle kereseti utakat kínál, beleértve a passzív bevételt célzó kriptovaluta befektetést és a barátok közötti ranglista versenyeket. A 100 000 dolláros virtuális egyenlegtől kezdve a játékosok létrehozhatják és kezelhetik portfólióikat, ügyletenként 20%-ra korlátozva a valósághű befektetési szimuláció érdekében. 

Ezenkívül a résztvevők felfedezhetik a Moguls World-et, amely egy dedikált metaverzum a csatlakozáshoz, a tokenek bányászatához és a likviditási készletekhez való csatlakozáshoz. Ez a magával ragadó élmény ötvözi a szórakozást a pénzügyi lehetőségekkel.

A tipikus mémérmékkel ellentétben a $MGLS Meme Moguls token játékon belüli valutaként és irányítási tokenként szolgál, és a puszta hype-on túl is használható. Jelenleg az előértékesítés 5. szakaszában a token ára 0,0036 dollár, ami 90%-kal magasabb a 0,0019 dolláros kiindulási értékhez képest. A legfrissebb előrejelzések alapján az elemzők azt jósolják, hogy az indulás napján 1000%-kal emelkedhet.

Mindeközben, ha csatlakozik a Meme Moguls ökoszisztémához, 30%-os befizetési bónuszajánlatot kap, és esélye van 10 000 dollár értékű MGLS token megszerzésére az előértékesítés után. Más szóval, a mémmogulok aranyjegyei lehetnek a végső kriptomogulnak. Tehát ne csak fektessen be; csatlakozzon a legjobb kriptográfiai közösséghez, és alakítsa át kriptográfiai sorsát.

 Kattintson ide, hogy részt vegyen a Meme Moguls elővételben

Látogassa meg az alábbi linkeket a Meme Moguls (MGLS) további információiért:
www.mememoguls.com 

meme moguls

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában