2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

Mém coinok harca: A Meme Moguls (MGLS) a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE) 100-szoros növekedésével megelőzik

2024-01-27 08:06 | Nézettség: 226
A Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE) ma az iparág két legdominánsabb mém coinja.

meme

Ennek ellenére a közelmúltban hatalmas visszautasításokkal szembesültek a piacról, és csökken az értékük, ahol mindketten a vörös zónába kerültek. De ez még nem jelenti a végét, mivel a legújabb mémérme, a Meme Moguls (MGLS), amely az űrbe került, jelentős növekedést ért el az előértékesítéssel.

A Shiba Inu (SHIB) 20 napos Ema alatt marad – lehetséges a helyreállítás?

A Shiba Inu (SHIB) egy népszerű mémérme, amelynek értéke kezdetben robbanásszerűen megnőtt az indulást követően, de mostanában a kriptomedvék részéről is nyomást gyakoroltak rá. Annak ellenére, hogy az ökoszisztéma folyamatosan bővül, mint például a Shibarium, amely tavaly indult, a kriptográfia akadályokba ütközik, mivel a Shiba Inu ára a 20 napos EMA alatt marad.

Ahhoz, hogy a Shiba Inu kriptokártya új magasságokat érjen el, a bikáknak vissza kell szerezniük az irányítást, és árteljesítményének az eladási nyomás csökkenéséhez kell vezetnie. Ha mindezek a tényezők valóban bekövetkeznek, a Shiba Inu ár előrejelzése azt jelzi, hogy 2024 végére elérheti a 0,000015 dollárt.

Dogecoin (DOGE) Bearish nyomás alatt van. Átléphet 0,1 dollár fölé?

A Dogecoin (DOGE) kezdetben erősnek indult, de nemrégiben visszaállt az értékére, és jelenleg csökkenő nyomás alatt áll. A mémérmék iránti hatalmas érdeklődés és a folyamatos fejlesztések ellenére a kriptográfia nem tudott új nyereséget elérni. A Dogecoin ára 0,075 dollárról 0,089 dollárra emelkedett az elmúlt héten, mielőtt 0,077 dolláros szinten talált támogatást.

Ezen túlmenően a Dogecoin kriptokártya elutasításon megy keresztül a bearish gyertyában, de továbbra is fennáll annak a valószínűsége, hogy az árrally fennmaradhat. Az MACD és a jelek közötti bullish crossover azt jelzi, hogy ez a tendencia folytatódhat. A Dogecoin ár előrejelzése alapján 2024-ben 0,1443 dollár értékben érhet véget.

A Meme Moguls (MGLS) 100%-os növekedést fog elérni az indulást követően a gamified Learning Experience bevezetésének köszönhetően

A Meme Moguls (MGLS) egy gamified tanulási élményt fejleszt, amelyen keresztül a felhasználók leegyszerűsített módon tanulhatnak a befektetésről és a vagyonteremtésről. Az egész ökoszisztémában bárki részt vehet majd a szimulált kereskedésben, és hozzáférhet egy befektetési környezethez, amelyen keresztül gyakorolhatja képességeit és javíthatja teljesítményét.

A játék elindításához minden játékos 100 000 dollárt kap virtuális pénznemben. A játékosok ezután portfóliót hozhatnak létre, és használhatják ezt az egyenleget. Csak az egyenleg 20%-a mehet egyetlen kereskedésbe, hogy hatékonyabban utánozza a valós kereskedést. A megszerzett nyereség bármelyike átváltható beváltható hozammá.

A Meme Moguls ökoszisztémájának egy másik fontos aspektusa a Moguls World, egy dedikált metaverzum, amelyben a játékosok kapcsolódhatnak, bányászhatnak tokeneket, hozzáférhetnek a likviditási készletekhez, és még téteket is megtehetnek. Nemrég az MGLS elérte az előértékesítés 5. szakaszát, ahol egyetlen token 0,0036 dollárért kereskedik. Az elemzők az induláskor 100-szoros nyereséget várnak a DeFi projekttől, így az év egyik hogget mém-ihlette kriptovalutája lesz.

Összegzés

Ami a mémérméket illeti, a Shiba Inu és a Dogecoin jelenleg az iparág legnagyobbjai, de a legutóbbi diagramon mutatott teljesítményük sok kívánnivalót hagyott maga után a kereskedőktől. Ennek eredményeként a közelgő Meme Moguls ökoszisztéma komoly lehetőséget jelent a felhasználók számára, hogy beugorjanak a szimulált kereskedés világába, és a lehető legjobb kilátásokat kapják.

Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában