2024. június 23., vasárnap
Zoltán névnapja

Ali Martinez kriptoelemző szerint az Ethereum több mint 5000 dollárt ér el – A kereskedők szeme a Cardano (ADA) és Meme Moguls (MGLS) magas ROI értékét figyeli

2024-01-19 07:11 | Nézettség: 292
A Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) egyaránt emelkedett a piacon, és jelentős növekedést mutatnak.

mememoguls

A Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) egyaránt emelkedett a listákon, és jelentős növekedést mutatnak.

Ez hatalmas vonzerőt váltott ki az elemzők és a kereskedők körében világszerte.

Sikereik ellenére a Meme Moguls (MGLS) abban a helyzetben van, hogy az iparág meghatározó szereplőjévé váljon, és hamarosan új magasságokat érhet el. Blockchain ICO-jával jelentős mérföldköveket ért el. Csatlakozzon hozzánk, és megnézzük a legjobb kriptovalutákat, amelyeket ma vásárolhat.

Ali Martinez szerint az Ethereum (ETH) 5000 dollár fölé nőhet

Az Ethereum (ETH) szintén jelentős növekedést mutatott az elmúlt héten. A kriptovaluta értéke 2184,62 dolláros mélypontról 2614,21 dolláros maximális értékre emelkedett. Ez összesen 18%-os emelkedést jelentett az Ethereum kripto esetében.

Az elmúlt évben azonban az Ethereum ára is 96,4%-kal emelkedett. Ali Martinez kriptoelemző szerint a kripto MVRV árazási sávja azt jelzi, hogy a következő kulcsfontosságú árcélok 3830 és 5100 dollár. Ez egy monumentális Ethereum ár-előrejelzést jelentett, amely rövid távon repülhet az értékéből.

A Cardano (ADA) 86,4%-ot növekszik – 2024 végére elérheti a 0,90 dollárt az értéke?

A Cardano (ADA) árintézkedései nagymértékű vásárlási lendületet észleltek. Ez a térképen látható tapasztalat 0,59 dolláros azonnali piachoz vezetett. Az elmúlt hét során a Cardano kriptokártya a legalacsonyabb, 0,47 dolláros szintről a fent említett értékre emelkedett, ami jelentős áremelkedést indított el.

A Cardano árfolyama is összesen 86,4%-kal emelkedett az elmúlt évben. Az ADA árfolyama javuló állapotban van, és hamarosan hatalmas kitörést indíthat el. Erősödött az új kriptográfiai szuperciklus közepette társai között. Az ADA árfolyama a következő kereskedési üléseken is tovább halmozhatja a nyereséget. A Cardano ár-előrejelzése szerint 2024 végére akár 0,9116 dollárra is emelkedhet.

A Meme Moguls (MGLS) bemutatja a Play-to-Earn (P2E) elemeket és a hatalmas ökoszisztémát

A Meme Moguls (MGLS) egy játékot fog tartalmazni, amely segít a felhasználóknak megtanulni, hogyan kell befektetni egy hatalmas Play-to-Earn (P2E) ökoszisztémán keresztül. A projekt a crypto ICO szakaszában van, és a kezdetek óta komoly sikert aratott. Különböző elemeket tartalmaz majd, amelyek lehetővé teszik, hogy bárki részt vegyen a szimulált kereskedésben. Ezzel a megközelítéssel a játékosok versenyezhetnek barátaikkal és új befektetési módszereket alkalmazhatnak.

Kezdetben minden játékos 100 000 dollárral kezd virtuális pénznemben. Velük portfóliót hozhatnak létre, és megkezdhetik útjukat a szimulált kereskedés felé. Képesek lesznek teljesíteni a kihívásokat és feljutni a ranglistákra, hogy végül elérjék a Moguls státuszt. Minden játékos hozzáférhet a Moguls Worldhöz is. Ez egy dedikált metaverzum, amelyben bányászhatnak tokeneket, csatlakozhatnak likviditási poolokhoz, és tétet köthetnek a tokenjeikhez. Ezen szempontok mindegyike az MGLS-t teszi ma a legjobb kriptovalutává.

Összegzés

A Cardano és az Ethereum egyaránt emelkedett a slágerlistákon, és hamarosan új magasságokat érhet el. Időközben a Meme Moguls előértékesítése hatalmas volt. A 4. szakaszban egyetlen MGLS tokent kínálnak fel 0,0027 dollárért. Az elemzők bizakodóak a jövőjét illetően, és 5000%-os emelkedést várnak az indulást követően.

 Látogassa meg a Meme Moguls-t

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában