2024. május 29., szerda
Magdolna névnapja

Polkadot ár-előrejelzés: A GMX Whales a fókuszt a meme moguls (MGLS) előértékesítési zsetonjaira helyezi

2024-01-12 08:01 | Nézettség: 310
A Polkadot (DOT) és a GMX (GMX) értéke több mint 20%-kal nőtt az YTD grafikonon.

mememoguls

Az ő bullishságuk egy lehetséges piaci rally jelzése a következő kereskedési üléseken. Ennek ellenére sokan a Meme Moguls (MGLS) előértékesítési tokenre fordítják figyelmüket. Annak érdekében, hogy megértsük, miért van ez így, mindegyiket külön-külön megvizsgáljuk, és megtudjuk, melyik biztosíthatja a legmagasabb ROI-t.

A Polkadot (DOT) túljutott a 7 dolláros akadályon – 2024 végéig 13 dollárért

A Polkadot (DOT) rugalmasságát mutatta be a listákon, és felfelé ívelő tendenciát mutatott be. Az ár elkerülte a 7 dolláros árkorlát előtti akadályt, és új magasságokba emelkedik. A Polkadot kripto a csatorna csúcsa fölé kúszik, bullish dominanciát demonstrálva. 

Az előző héten a Polkadot ára 6,68 dollárról 8,71 dollárra emelkedett. A teljes YTD 46,7%-os felfutásával egyértelmű, hogy a kripto hamarosan emelkedést indíthat el. A Polkadot ár-előrejelzése szerint a negyedik negyedév végére 13 dollárra emelkedhet.

A Meme Moguls (MGLS) dedikált metaverse-t és Staking Poolt kínál

A Meme Moguls (MGLS) egy hamarosan megjelenő P2E mém-orientált ökoszisztéma, amelynek célja, hogy segítse a befektetőket és a kereskedőket abban, hogy megtanulják, hogyan lehet hatékonyabban fektetni. A platformon keresztül bárki fejlesztheti kereskedési stratégiáját. A játékosok elmerülhetnek a fantasy mém-kereskedelem világában. 

Egyéni avatarokat hozhatnak létre, majd feljuthatnak a ranglistákra. A Mogul státusz elérésével a legmagasabb eredményt érhetik el. 

Az ökoszisztéma egyéb szempontjai közé tartoznak a nem helyettesíthető tokenek (NFT-k). Ezeket bányászható anyagokkal együtt lehet értékesíteni. Ez a Moguls World-en keresztül történik, amely egy dedikált metaverzum. 

Ebben a játékosok likviditási készletekhez és bányajelzőkhöz is csatlakozhatnak. Mindössze annyit kell tenniük, hogy többet kell felhalmozniuk az MGLS-kriptoból, és téttel kell rendelkezniük. Ez fix passzív tőkenyereséget eredményezhet. A projekt a blokklánc ICO 4. szakaszán megy keresztül, 0,0027 dolláron kereskednek, és 100-szorosára emelkedhet az induláskor. Ennek eredményeként sokan úgy látják, hogy az MGLS jó kripto-vásárlás.

A GMX (GMX) 20,1%-ot emelkedik – az ár eléri a 88,41 dollárt a negyedik negyedév végére

A GMX (GMX) felülmúlhatja a többi kriptovalutát, és nagyon valószínű a jövőbeli emelkedő trend. Az árfolyam felfelé ívelő lendületet mutat, és szélesebb körű felfutást indíthat el. Ha a vásárlók visszaszerzik az irányítást a GMX ár felett , az hamarosan új magasságokat érhet el. 

Az elmúlt évben a GMX kripto értéke 20,1%-kal nőtt. Piaci felső határa 471 806 218 dollár, átlagos kereskedési volumene 22 508 295 dollár. Ezzel a lendülettel a GMX ár-előrejelzése szerint 2024 végére 88,41 dollárra emelkedhet. 

Összegzés

A Polkadot és a GMX mellett, amelyek mindketten bullish a listákon, a bálnák a Meme Mogulokra irányítják a figyelmüket. Hatalmas ökoszisztémájának és fellendülési potenciáljának köszönhetően jó kriptográfiai eszköznek tekintik. 

A Meme Moguls (MGLS) előértékesítésével kapcsolatos további információkért kövesse az alábbi linket:

Weboldal: https://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában