2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

A 3 legjobb Breakout Crypto 2024-ben, a LINK, az AVAX és a Meme Moguls (MGLS) dominálhatnak?

2024-01-15 09:39 | Nézettség: 276
A kriptovaluta-környezet meglehetősen versenyképes lehet.

cápákMinden évben új érmék törnek ki, a régi érmék pedig megfiatalodnak, és ismét a legjobb kriptopénzekké válnak, amelyekbe befektethet. Természetesen még az év elején ismerjük a 2024-es legjobb kriptográfiai eszközöket, de a hozzáértő befektetők már gondolhatnak néhányra. 

A kitörő kriptovaluták egyedi értékajánlattal rendelkeznek, a népszerűség küszöbén állnak, és általában meglovagolják az aktuális piaci trendeket. Ez a cikk három kitörésre kész érmét vizsgál meg, köztük a Meme Moguls-t (MGLS), egy innovatív új projektet, amely gyorsan elnyerte a teret. 

Egyedülálló értékajánlatukat, népszerűségüket és jelenlegi trendeiket megvizsgálva három érme – a Meme Moguls (MGLS), a Chainlink (LINK) és az Avalanche (AVAX) – kerül a legjobb jelöltek közé. Ez a cikk azt vizsgálja, hogy miért várják 2024-ben a kitörési évet. 

Mi az a Meme Moguls (MGLS)? Miért van a 2024-es legjobb kriptográfiai eszközök között? 

A Meme Moguls egy úttörő új projekt, amelynek célja, hogy olyan változást hozzon a kriptokereskedelemben, amelyre az igencsak szükség van. A világ első mémekkel alátámasztott tőzsdéjének/tőzsdének nevezik, egyedülálló platformot és közösséget biztosít. Itt a felhasználók felfedezhetik a mémek erejét, kapcsolatba léphetnek hasonló gondolkodású személyekkel, és felszabadíthatják kereseti lehetőségeiket. 

Amellett, hogy egy forradalmi csere, a Meme Moguls kaszinóval és Fantasy Trader platformmal is rendelkezik, ahol a felhasználók versenyezhetnek egymással és nyerhetnek nyereményeket. Egy Mogul Land is tartozik hozzá, egy metaverzum világ, ahol a felhasználók bányászhatnak tokeneket, csatlakozhatnak likviditási poolokhoz, és tét tokeneket szerezhetnek jutalmakat.

A projekt küldetése, hogy kiegyenlítse a játékteret, hogy minden kriptokereskedő hozzáférjen a legmodernebb kereskedési eszközökhöz és lehetőségekhez. Lenyűgöző ösztönzők, mint például a 10 000 dolláros pénzdíj a legaktívabb Twitter szószólónak, felkeltették a kriptobefektetők és -rajongók figyelmét. Ez az oka annak, hogy az MGLS folyamatban lévő előértékesítése olyan nagy sikert aratott. 

A megnövekedett kereslet hatására az MGLS gyorsan megduplázta eladás előtti bevezetési árát. Aktívan 0,0027 dolláros árfolyamon kereskednek vele, ami túllépte az egymillió dolláros ICO-értéket. Még mindig sok lehetőség van a hatalmas nyereségre, tekintettel arra, hogy az érme nem szerepel a listán, és nem is olyan népszerű, mint kellene. Éppen ezért ez az egyik legjobb kriptográfiai eszköz a befektetéshez

A Chainlink (LINK) pozitív hangot ad 2024-re a mesés 2023 után

Az 1. rétegű interoperábilis blokklánc, a Chainlink szintén a 2024-ben megjelenő legjobb kriptográfiai megoldások közé tartozik. Ez egy decentralizált hálózat, ahol az intelligens szerződések biztonságosan együttműködnek a valós adatokkal és külső API-kkal. Pontos adatokat kér le, érvényesít és továbbít, hogy fokozza az intelligens szerződések sokoldalúságát és fokozza annak hatékonyságát. 

Azáltal, hogy hamisításbiztos adatokat kínált az intelligens szerződések végrehajtásához, a Chainlink széles körben elterjedt a különböző blokklánc-rendszerekben. Miután 2021-ben elérte a történelmi csúcsot, 52 dollárt, 2022 végén 6,7 dolláros mélypontra esett. 2023-ban azonban újra életre kelt. 

A LINK 2023-ban 7 dollárról indult, és az év nagy részében horizontálisan forgott. Erős 15 dolláron végzett, ami 200%-os ROI. Jelenleg 16 dollár körül mozog, piaci tőkéje 9,75 milliárd dollár.

A tétprogram közelmúltbeli bevezetése várhatóan megemeli a LINK árát. A bullish spekulációk hatására a szakértők arra számítanak, hogy a LINK átviszi ezt a lendületet az új évben. Ezzel bekerült a 2024-es év legjobb kriptográfiai eszközei közé. 

A lavinát (AVAX) fellendítette a közelgő kriptobika 

Az Avalanche egy robusztus első réteg megoldás a méretezhető intelligens szerződésekhez és a decentralizált alkalmazásokhoz. Kínálata alacsony késleltetést, nagy áteresztőképességet és szupergyors, 6500 TPS-es sebességet tartalmaz, amely felülmúlja a legtöbb versenytársát. Az Avalanche emellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy téteket tegyünk és jutalmakat szerezzenek. 

Az AVAX az utóbbi időben nem ért el lenyűgöző áremelkedést – egészen 2023 végéig. A közelgő bikapiactól felpörgött ára 2023 negyedik negyedévében 10 dollárról 40 dollár fölé emelkedett. TVL-je (Total Value Locked) szintén több mint 100%-kal emelkedett. , amely lenyűgöző 940 millió dollárt ér el. 

Ezenkívül az Avalanche diverzifikálja érdeklődési körét, és fel kívánja venni a felkapott mémkultúrát. Ez újjáéledést sugall, és 2024 egyik legjobb kripto-ja közé sorolja. 

Meme Moguls: a kitörő érme 2024-re

A kriptopiaci bikafutás közeledtével a Meme Moguls kiemelkedik jelöltként a legjobb kitörési érmék között. Egy egyedülálló mémekkel támogatott tőzsde/tőzsde bevezetésével és egy erős közösség kihasználásával a Meme Moguls lehetőséget biztosít a kriptobefektetők számára, hogy kibontakoztathassák kereseti potenciáljukat. 

Az MGLS jelenleg előértékesítésben van, és a korai befektetők már profitáltak belőle. Hatalmas holdpotenciál van benne, mert még nem került be a tőzsdére. Ez teszi 2024 kitörési érméjévé, és az idei év legjobb kriptopénzévé. 

A Meme Moguls elővételben itt tudsz részt venni .

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában