2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Altcoin Roundup: Frax Share (FXS) Edges $ 10, Dymension (DYM) Eyes $ 20, Everlodge (ELDG) felkerül a Uniswap listára

2024-02-19 08:19 | Nézettség: 177
Harc zajlik la legjobb kripto címért. Vajon ki lesz a győztes a Frax Share (FXS) és az új, szenzációs kripto Dymension (DYM) közül?

everlodge

Mindkettő jelentős javulást ért el a hónap eleje óta, az elemzők pedig emelkedettebb emelkedést jósolnak. Eközben az Everlodge (ELDG) kiemelkedő előértékesítése a piac egyik legjobb DeFi érméjévé tette. Ahogy a projekt felkerül a Uniswap listára, nézzük meg, mennyi ROI-t tud elérni a bull run-ban.

Az Everlodge (ELDG) felkerül a Uniswap listára

Mivel a Frax Share és a Dymension túljár egymás eszén a legbullisabb tokenekért folytatott harcban, az Everlodge befejezte az előértékesítést, és felkerült az Uniswap-ra. A 2024. január 29-én lezárult előértékesítés óriási sikert aratott, a befektetők jelentős megtérülést értek el eszközeiken.

Az olyan ingatlanok, mint például luxusotthonok és villák digitális NFT-kbe verésével az Everlodge decentralizálja a gyakran monopolizált szektort, és több kriptográfiai rajongót vonz be az iparágba.

Az Everlodge lehetővé teszi a befektetők számára, hogy 100 dolláros áron töredékes tulajdonosaivá váljanak ezeknek a digitális eszközöknek. Ha összehasonlítjuk az Airbnb-n történő ingatlanvásárlás költségeivel, a befektetők azt látnák, hogy az Everlodge valóban hatalmas projektet épít a jövőre nézve. 

Az Everlodge ökoszisztéma egy tranzakciós célú piacteret, egy indítópultot az új fejlesztői projektekhez, egy tagjutalmazó klubot és egy hitelezési platformot is tartalmaz, amelyeket a befektetők érdekében hoztak létre.

Azok a korai befektetők, akik megvásárolták a platform natív tokent, az ELDG ERC20 tokent, már 190% feletti megtérülést értek el, az elemzők pedig több ROI-t terveztek a token legfelső szintű tőzsdének. Az egyik legjobb DeFi érmeként az Everlodge bevezetése 0,0038 dollár fölé emelheti a token árat, ami több mint 290%-os növekedés a jelenlegi árhoz képest. 

A Frax Share (FXS) élei közelebb állnak a 10 dollárhoz

A Frax Share (FXS) tavaly év vége óta tartó fantasztikus teljesítménye 2024-ben is folytatódott. A token árfolyama 18%-kal nőtt az elmúlt hónapban, ahogy közeledik a 10 dolláros benchmarkhoz. A Frax részvény árfolyamának 4,56%-os csökkenése az elmúlt 7 napban azonban azt mutatja, hogy a medvék visszatérhetnek. 

Miután az év elején nem sikerült komoly kihívást támasztani a 10 dolláros küszöb mellett, az elemzők továbbra is optimisták, hogy a Frax Share érme ezúttal stabilizálódhat a zónában. Mivel a vevők elkötelezettek a Frax Share fejlődése mellett, a token ára 2024 első negyedévének vége előtt elérheti a 15 dollárt.

A Dymension (DYM) Bullish Momentum Token Eyes néven folytatódik 9 dollár

A kriptopiac egyik csúcspontja 2024-ben a Dymension (DYM), a token lökéshullámokat küld a piacra, miután két órával az indítás után 50%-kal nőtt. A felhasználókhoz eljuttatott Dymension tokenek száma összesen 390 millió DYM volt, mivel a befektetők érdeklődést mutattak a kriptográfia iránt.

Február eleje óta a Dymension árdiagramja folyamatosan új rekordokat döntött. A token ára 78,31%-kal nőtt az elmúlt héten és 53,64%-kal az elmúlt hónapban, miközben a Dymension piaci felső határa erősen 1 milliárd dolláron állt. Ezzel az erős kezdéssel az elemzők úgy vélik, hogy a token ára a vártnál hamarabb elérheti a 20 dollárt.

Az Everlodge-ról (ELDG) kapcsolatos további információkért látogasson el a webhelyükre .

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában