2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Az 5 legjobb Altcoin, amelyet 0,05 USD alatt vásárolhat hatalmas nyereséggel

2024-03-08 07:29 | Nézettség: 171
A legutóbbi piaci versenyben, ahol a legjelentősebb kriptovaluták, mint például az Ethereum és a Bitcoin nagy emelkedést mutattak, éppen ezért több elemző pozitív fellendülést jósolt az egész iparágra nézve.

Például egy jelentős piaci elemző, Michaël van de Poppe nemrégiben az X-en (Twitter) és a YouTube-on megvitatta az altcoinok gyarapodását, és hogy a legtöbb kereskedőnek hiányzik a hajó. Azonban több ezer altcoin közül választhat, és nem minden kereskedőnek van hatalmas költségvetése, hogy kockáztasson olyan kriptovalutákon, amelyekről esetleg nem tud.

kangamoon

Ennek eredményeként a pozitív lendület közepette átnéztünk és kiválasztottunk három altcoint, amelyek 0,01 dollár alatt vannak, köztük KangaMoon (KANG), Floki (FLOKI), eCash (XEC), Holo (HOT) és Shiba Inu (SHIB) , amely 2024-ben és azt követően robbanásszerű növekedést biztosíthat, ami jelentős megtérülést eredményez azoknak, akik ma belevágnak. 

Az 5 legjobb érme 0,05 dollár alatt

KangaMoon (KANG)

A KangaMoon (KANG) is lenyűgöző növekedést mutatott az előértékesítés kezdete óta, és hamarosan még nagyobb nyereséget érhet el, amelyet a közösségvezérelt megközelítés és az egyedi Social-Fi elemek iránti általános lelkesedés táplál. Pontosabban, az Ethereum tetejére épül, és a Dogecoin és a Shiba Inu fő versenytársává válhat.

Ez a közelgő projekt nagy hangsúlyt fektet a közösségre, és globális szinten összehozza a kriptográfia szerelmeseit. A Social-Fi infrastruktúra mellett a Play-to-Earn (P2E) elemeket is bevezeti. Így a játékosok tevékenységekben és versenyeken versenyezhetnek, hogy jutalmakat és nyereményeket szerezzenek. 

Amíg a projekt még az előértékesítés időszakában van, bárki kereshet a közösségen belüli részvétellel, tweetek megosztásával, megjegyzésekkel vagy más típusú interakciókkal. Az előértékesítés eddig elérte a 3. szakaszt, ahol a KANG kriptót 0,01125 dollár értékben kínálják. 

Sőt, több mint 647 000 dollár gyűlt össze, és jelenleg 10% bónusz jár az ebben a szakaszban történt vásárlásokra. Ilyen növekedési ütem mellett az elemzők hatalmas, 100-szoros áremelkedést vetítenek előre a bevezetést és a jelentősebb tőzsdei jegyzést követően, ami domináns erővé teheti az iparágban. Ezek a szempontok teszik a KANG-ot az egyik legjobban megvásárolható altcoinná.

Floki (FLOKI)

A Floki (FLOKI) egy figyelemre méltó altcoin, amely megjelenése óta jelentős növekedésen ment keresztül, és 2024-ben is az egyik legfelkapottabb kriptovaluta. Ez egy Etehreum-alapú kriptovaluta, amelyet a Shiba Inu kutyafajta ihletett, de Elon Musk kedvenc kutyájáról kapta a nevét.

Viccből hozták létre, és a FLOKI kriptokód hasznosítható az ökoszisztémában. Használható például kriptobefektetésre, hozamgazdálkodásra és még nem helyettesíthető token (NFT) tranzakciókra is, és ennek eredményeként az egyik legjobb altcoinnak tekintik. 

Az előző év során a Floki kripto 200%-kal emelkedett. A 30 napos növekedés 388,3%-os volt, ami szintén lenyűgöző növekedést mutat. Azonban éppen az elmúlt héten a Floki árfolyama 132,5%-kal emelkedett, és a 0,0000531 dolláros mélypontról a 0,0001708 dolláros maximális értékre emelkedett. A Floki ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,000208 dolláron érhet véget.

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) szintén az egyik legnagyobb altcoin, amelyet eredetileg névtelen alapítója, Ryoshi indított el. Ez is a Shiba Inu kutyafajtán alapul, és a „Dogecoin Killer” nevet kapta.

Egy hatalmas ökoszisztémát is tartalmaz, mint például a Shibarium, egy Ethereumra épített Layer-2 blokklánc. A SHIB kriptokód méretezhetőséget, innovációt és biztonságot nyújt a dApps számára, különösen a Metaverse és a játékszektorban ennek eredményeként.

Az elmúlt évben a Shiba Inu token ára 189%-kal emelkedett. Csak az elmúlt hónap során az értéke szintén 206%-kal robbant, a heti grafikonon pedig a Shiba Inu 131,7%-ot emelkedett 0,00001233 dolláros mélypontról a 0,000044 dolláros maximális értékre. A Shiba Inu ár-előrejelzése alapján 2024-ben 0,000042 dolláron érhet véget.

eCash (XEC)

Az eCash-t (XEC) egy Bitcoin-fejlesztő csapat építette, akik eredetileg megalapították a Bitcoin Cash-t. Ennek eredményeként az eCash projekt a Bitcoin elágazása, amely agresszívabb technikai ütemtervvel rendelkezik. Az XEC például sokkal hasznosabb, mivel nem csak token bányászathoz használható, hanem kockáztatható és felhasználható az eCash irányításában is.

Az elmúlt hónap során az eCash kripto 121,5%-ot, az elmúlt hét során pedig 72,7%-ot emelkedett. Ezenkívül az eCash ára 0,00003578 dollárról 0,00008388 dollárra emelkedett, és hamarosan új magasságokat érhet el. Az eCash ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,000101 dolláron érhet véget.

Holo (HOT)

A Holo (HOT) egy elosztott P2P hosting platform a Holochain alkalmazásokhoz. Használja a Proof of Service konszenzust, és lehetővé teszi az embereknek, hogy hozzáférjenek a dApps-hoz anélkül, hogy maguknak kellene futtatniuk a motort.

Ez a technológia jelentős figyelmet kapott, mivel a kriptovaluta csak az elmúlt hónapban 116%-kal nőtt. Ráadásul az elmúlt héten a Holo ára 34%-kal emelkedett. A 0,002729 dolláros mélypontról a 0,004443 dolláros maximális értékre lépett. A Holo ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,0061 dolláron érhet véget. 

Összegzés

A 2024-es kriptobika szezont az altcoinok sikere vezérli. Három hatalmas altcoin, amelyek növekedési potenciállal rendelkeznek, a Floki (FLOKI), a Shiba Inu (SHIB) és a KangaMoon (KANG). Mindegyik kriptovaluta jelentősen ugrott az elmúlt kereskedés során.

A március 5. és március 12. között megrendezésre kerülő KangaMoon Meme Lord rendezvényen bárkinek lehetősége nyílik kiváló mém létrehozására, #KangMeme megcímkézésére és nagy nyereményre.

Ennek eredményeként a platform már jelentős eseményeknek ad otthont, és tovább fokozza a közösség elkötelezettségét. Ez, az egész iparág általános pozitív piaci hangulatával és a 100-szoros árnövekedési potenciállal együtt, a KANG-ot az egyik legjobb altcoinná teszi 2024-ben és azt követően.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában