2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

A Chainlink (LINK) együttműködik a 21Shares-szel, a Lido DAO (LDO) fenntartja a növekedési potenciált, a KangaMoon (KANG) az előértékesítés több mint 550 000 dollárt ért el

2024-03-05 07:17 | Nézettség: 136
Ahogy a kripto piac elindul a versenyben, ezért sok érme követi a trendet és elindul az emelkedő piaci versenyben.

kangamoon

A Bitcoin számos kriptográfiai hálózattal kezdte a show-t, amelyek erős szövetségeket kötöttek, amelyek megerősíthetik őket a bikapiacon. A Chainlink (LINK) újabb mérföldkövet ért el a legutóbbi 21Shares partnerségével. A Lido DAO (LDO) szintén jelentős pozitív ármozgással tartja emelkedő pályáját. Eközben a KangaMoon (KANG) az egyik legjobb mémérme, amelyre figyelni kell a bikafuttatás során, mivel a projekt előértékesítése több mint 350 000 dollárt tesz ki, és 50%-kal emelkedik. 

A KangaMoon (KANG) biztosítékokat ad a P2E játék elemeihez Social-fi modellel által

Mivel a Chainlink komoly partnerséget kötött, a Lido DAO pedig a emelkedő piac felé tart, a KangaMoon jelenleg az egyik legnépszerűbb kriptoprojekt. A platform egyesíti a közösségi interakció elemeit a P2E játékkalanddal. Mivel a hagyományos mémérméket csak a hype-ok teszik ki, a KangaMoon egy tényleges segédprogramot ágyazott be, amely hosszú távú befektetésnövekedést biztosít a befektetőknek. Mint ilyen, létrehozza a mémérmék rajongóinak közösségét, ahol az aktív szerepvállalás virágzik.

A KangaMoon felhasználói bemutathatják játéktudásukat, ha kiütik azt társaikkal szemben, és nyeréssel jelentős jutalmakat szerezhetnek. Emellett egyedi karaktereket készíthetnek, játékon belüli cikkeket vásárolhatnak a piacon, és heti, havi és negyedéves rendszerességgel vehetnek részt kihívásokban. A nézők a játék kimenetelére is fogadhatnak, és KANG tokeneket szerezhetnek. 

A KangaMoon jelenleg az előértékesítés második korszakában jár, és a platform ERC20 tokenje, a KANG mindössze 0,0075 dollárért kelt el. Ez az ár 50%-os áremelkedést jelent a kezdeti szakasz első árához képest. Ez azt jelenti, hogy a korai befektetők, akik csatlakoztak az 1. szakaszhoz, 50%-os ROI-t értek el. Nevezetesen, a platform 10% bónuszt is ad azoknak, akik most vásárolják meg a tokent. 

 Eddig a platform több mint 350 000 dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során, és az előértékesítés vége előtt további összegeket tervez. A segédprogram token birtokosai további jutalmakat szerezhetnek, ha csatlakoznak a projekt népszerűsítéséhez a különböző közösségi média platformokon.

Mivel a platform várhatóan 2024 második negyedévében kerül tőzsdére, még bőven van idő a befektetők számára, hogy jelentős hozamot érjenek el a KangaMoonon. Ahogy a mém érmék piaca folyamatosan fejlődik, a KangaMoon egyike azoknak a mémérméknek, amelyekre 2024-ben oda kell figyelni. Elemzők szerint a projekt 35-szörös megtérülést jelenthet a befektetőknek a bikafutásban.

Chainlink (LINK) Partnerek a 21Shares-szel

A Chainlink (LINK) partnerséget kötött a kriptográfiai ETF kibocsátójával, a 21Shares-szel a kriptográfia átláthatósága és fejlesztése érdekében. A partnerség keretében a 21Shares bevezeti a Chainlink Proof of Reserve technológiát , hogy átláthatóságot biztosítson a láncon belüli és a láncon kívüli eszközök számára.

 E fejlemény közepette a Chainlink felpörög. A token az elmúlt hónapban 36%-kal, az elmúlt héten pedig csaknem 10%-kal emelkedett. Mivel a platform elkötelezett az ökoszisztéma fejlesztése iránt, a Chainlink árfolyama hamarosan jelentős emelkedést mutathat a bikapiac közeledtével.

A Lido DAO (LDO) megőrzi az erős emelkedő lendületet

A Lido DAO (LDO) megtartotta azt az erős bullish mintát, amelyet az év elején elkezdett, mivel a token az 5 dollár elérését tűzte ki célul a bikafutásban. A havi grafikonon a Lido DAO árfolyama 8%-ot , a heti grafikonon 15%-ot erősödött.

A Lido DAO medvék azonban könyörtelenül visszaszorítják a tokent a 3 dolláros szint alá. Mivel a Lido DAO kereskedési volumene az utóbbi időben jelentősen visszaesett, csak egy erős vevői visszaszorítás segítheti az 5 dolláros küldetést a következő hetekben.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában