2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Az Altacoinok lemelkedő pályán: Bebe (Bebe), Maga (Trump) és Kankamoon (Kang).

2024-03-17 06:00 | Nézettség: 117
Miközben a Bitcoin vezeti az emelkedő trendet a közelgő áprilisi felezésre számítva, számos altcoin, például a Pepe Coin, a KangaMoon (KANG) és a Maga (TRUMP) token erős versenyzőként jelent meg, amelyek lenyűgöző árpályájuknak köszönhetően befektetési lehetőségeket kínálnak.

Konkrétan a KangaMoon végre felülmúlta a hőn áhított, 1,3 millió dolláros adománygyűjtési mérföldkövét, miközben még mindig ICO-útjának harmadik szakaszában van, és ezzel bomlasztó erőként pozicionálta magát a mém érmék piacán.

A KangaMoon (KANG) forradalmasítani szeretné a mém érmepiacot

kangamoon

A mém érmék piacának fenntarthatóságát övező növekvő szkepticizmus közepette a KangaMoon (KANG) az innováció jelzőfényeként jelenik meg, amely sokrétű funkcióival és ösztönzőivel kisiklik a szoborból. Ellentétben társaival, a KangaMoon túlmutat a puszta mémszenzációhajhászon; ehelyett úttörő projektként pozicionálja magát, amely a SocialFi, a GameFi és a blokklánc technológiákat integrálva dinamikus játékökoszisztémát hoz létre.

Ezen az innovatív kereten belül a résztvevők számos tevékenységben és versenyben vehetnek részt jutalmak és exkluzív díjak megszerzése érdekében, ezáltal elősegítve az aktív közösségi részvételt. Amellett, hogy harci versenyeken vesz részt, jutalmakkal és játékon belüli tárgyakkal kereskedik, a KangaMoon a natív KANG tokenekkel is ösztönzi a felhasználókat a közösségi médiában való hozzájárulásukért, például bejegyzések megosztásáért és megjegyzések írásáért.

Eközben a KangaMoon figyelemreméltó növekedést produkált: több mint 1,3 millió dollárt gyűjtöttek össze az értékesítés előtti finanszírozásban, és a cél a 2 millió dollár elérése március vége előtt. Ahogy a harmadik előértékesítési szakasz a végéhez közeledik, a KangaMoon várakozása felépül. Ebben a fázisban a natív KANG token ára a kezdeti 0,005 dolláros árról 0,01125 dollárra emelkedett, ami lenyűgöző, 125%-os befektetési megtérülést eredményezett a korai vásárlók számára.

Ezenkívül a KangaMoon készen áll arra, hogy megzavarja a mém-érmék terét, és széles körben elterjedt a több milliárd dolláros Play-to-Earn piacon. Az év végére 5 dollárra tervezett növekedéssel a KangaMoon olyan bevált mémérmékkel vetekszik, mint a Shiba Inu és a Pepe, lehetőséget kínálva a felhasználóknak, hogy csatákban vegyenek részt, fogadjanak az eredményekre, és versengjenek a hőn áhított díjakért, beleértve a mémalapú eszközöket is. és csúcskategóriás NFT-k.

A Pepe Coin (PEPE) soha nem látott magas havi emelkedést ért el

Míg más mém-kriptovaluták visszaeséssel szembesülnek, a PEPE érme az elmúlt hónapban figyelemreméltó, 693%-ot meghaladó emelkedést mutat, és a Pepe árfolyamát a heti 0,000006448 és 0,000009734 dolláros heti ársávba sorolja.

A Pepe árának ez a hirtelen emelkedése nem csak a piaci hangulat jelentős fellendülését jelenti, hanem megújult optimizmust is kelt a mémérme-befektetési közösségben. A Pepe árfolyama az elmúlt hét napban 15,2%-kal megugrott, piaci kapitalizációja jelenleg 3,6 milliárd dollár, míg a kereskedési volumen erőteljes, 56,91%-os bővülést mutat, összesen 1,72 milliárd dollárt.

A Maga Token (TRUMP) lenyűgöző havi növekedést ért el, miután áttörte a kulcsfontosságú támogatási szintet

2023 nagy részében a Maga token egy sor medvétől szenvedett, amelyek árát több támogatási szint alatt tartották hónapokig, azonban a történet az idei év kezdetével megváltozott. Jelenleg a Maga több mint 212,14%-ot emelkedett az elmúlt hónapban, és több mint 10,40%-ot az elmúlt héten, annak ellenére, hogy ingadozó hullámokkal szembesült.

A Maga a piaci kapitalizációt és a kereskedési volument illetően is mindent zölden tartott, mivel a token 5,51%-os, illetve 12,31%-os napi nyereséget tükröz. Jelenleg a Maga annak jeleit mutatja, hogy idén az egyik legjobban növekvő token lesz, mivel heti 6,20 és 9,89 dolláros ártartományban kereskedik.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában