2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Tovább emelkednek a memecoinok, Shiba Inu, KangaMoon és a Bonk árfolyamai az űrbe tartanak

2024-03-14 07:53 | Nézettség: 139
Rövid konszolidáció után ismét felpörögnek a mémérmék.

A Shiba Inu, a KangaMoon és a Bonk az elmúlt héten jelentős áremelésekkel vezettek. Ez új mémérme-befektetők beáramlását váltotta ki, és egyes szakértők úgy vélik, hogy 2024-ben mindhárom projekt történelmi csúcsot érhet el. 

Bonk tapasztalatai a második árversenyben 

kangamoon

Bonk árzuhanást szenvedett március 3-án, mielőtt újabb emelkedésbe kezdett. A csökkenés óta a Bonk értéke 40,76%-kal nőtt, és a Bonk most 0,00003231 dolláron forog. Ez a közelmúltbeli növekedés Bonk havi hozamát 217,73%-ra emelte, és most a befektetők több Bonk tokent vásárolnak, mint valaha. 

Az elmúlt 24 órában Bonk napi kereskedési volumene 29%-kal 823,45 millió dollárra nőtt, így Bonk a világ egyik legtöbbet forgalmazott mémérméje. Egyes szakértők azonban azt kérdezik, hogy ez a növekedés fenntartható-e. 

Tekintettel arra, hogy Bonkból hiányoznak a segédprogramok és a valós alkalmazások, a szakértők úgy vélik, hogy Bonk összeomolhat, ha a jelenlegi emelkedő piaci trend lelassul. 

Siba Inu megelőzheti a Dogecoint 2024-ben?

A Shiba Inu ökoszisztéma exponenciálisan növekedett az elmúlt évben. A mém érme több új projektet indított el, köztük egy dedikált Shiba Inu magazint és a Shibariumot, a Shiba Inu Layer-2 platformját. 

Most a Shiba Inu ára felzárkózik a hasznosságához. Az elmúlt két hétben a SHIB több mint 250%-kal, az elmúlt 7 napban 166%-kal emelkedett. Ezzel a Shiba Inu ára 0,00003519 dollárra nőtt, a Shiba Inu piaci kapitalizációja pedig 20,74 milliárd dollár. 

Shiba Inu közelmúltbeli árralije a SHIB aktivitásának jelentős növekedését váltotta ki. Az IntoTheBlock szerint március eleje óta megduplázódott a Shiba Inuhoz kapcsolódó aktív címek száma, a pénztárcák száma elérte a 21 ezret. 

Az áremelkedés mellett a Shiba Inu tokenégetés is több mint 30 000%-kal nőtt. A szakértők úgy vélik, hogy ez a jelentős növekedés hozzájárult a SHIB közelmúltbeli árralijának támogatásához. Miközben a mém érme folyamatosan növekszik ökoszisztémája, a szakértők úgy vélik, hogy Shiba Inu letaszíthatja a Dogecoint a trónjáról a növekvő hasznossága és ökoszisztémája miatt. 

KangaMoon (KANG) hatalmas figyelmet kapott előértékesítési szakaszban

KangaMoon ( KANG ) az elmúlt hónapban a címlapokra került. Az előértékesítés mára megközelítette a 920 000 dollárt, ami a napokban eléri az 1 000 000 dollárt, ami újabb jelentős mérföldkő a projekt számára. Ez azt mutatja, hogy a KangaMoon egyre szélesebb körű globális figyelmet kap, ami naponta több száz új befektetőt vonz a projektbe. 

A KangaMoon nagyobb hasznosságot kínál, mint a többi mémérme. A P2E játéklehetőségeket a social-fi elemekkel ötvözi, hogy kitűnjön egy erős versenypiacon. A játék részeként a befektetők irányíthatják és harcolhatnak a karakterekkel, valamint fogadásokat köthetnek arra, hogy szerintük ki nyeri meg az eseményeket.

A projekt közösségi-fi funkciói lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy jutalmakat szerezzenek heti, havi és negyedéves kihívások teljesítésével. Ezek a jutalmak játékon belüli tárgyakat és $KANG tokeneket tartalmaznak, amelyek segítenek a befektetőknek portfóliójuk felépítésében. 

A KANG tokenek jelenleg 0,01125 dolláron kelnek el, és a közelmúltban minden idők új csúcsát értek el. A szakértők azt feltételezik, hogy a $KANG 100-szoros pumpát láthat, ha egyszer bekerült az első szintű tőzsdére, és ennek eredményeként sok befektető a KangaMoont választja a hagyományos mém érme opciók helyett. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

Kép és a videó forrása:

További videók a témában