2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) és KangaMoon (KANG) – A 3 legjobb választás a mém érme piacon

2024-03-11 08:04 | Nézettség: 206
A kriptoszektorban kereskedők érdeklődését felkeltették azok mém érmék, amelyek nagy nyereséget ígér számukra.

Ma három versenyzőre összpontosítunk a mém érmék piacán: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) és KangaMoon (KANG). Míg a SHIB és a BONK már ismert mémérmék, a KANG a Stage 3 előértékesítési sztárja, amely 2024-ben a következő 100-szoros kriptokártyává fejlődhet.

Shiba Inu (SHIB): Jön a Shib Name Service 

kangamoon

A közelmúltban Shiba Inu (SHIB) került a címlapokra. A Shiba Inu bejelentette , hogy a Shib Name Service (SNS) 1.1-es verziója elindul. A nagy eseményre való felkészülés érdekében március 4-én ideiglenesen felfüggesztették a meglévő névtoken átadásokat. Erre a szünetre azért volt szükség, hogy rögzítsük, meglévő tokeneket

Ez a Shiba Inu hír megugrását okozhatja ez a kriptográfia iránti érdeklődés. A Shiba Inu kriptoértéke 0,000010 dollárról 0,000040 dollárra ugrott csak az elmúlt hét során. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 6,19 milliárd dollárról 24,13 milliárd dollárra nőtt. Ezen kívül 27 műszaki jelzőfény villog zölden ennél a mémérménél. Így a szakértők 0,000051 dolláros emelkedést jósolnak 2024 második negyedévében.

Bonk (BONK): 140%-kal felpumpálják

Eközben Bonk (BONK) is óriási növekedést ért el. A CoinMarketCap adatai szerint a Bonk ára 0,000014 dollárról 0,000034 dollárra nőtt az elmúlt hét napban. Ennek a mémérmének a piaci kapitalizációja 879 millió dollárról 2,23 milliárd dollárra ugrott ebben az időszakban.

A mém érme iránti hangulat szintén bullish, mivel 16/30 (53%) zöld kereskedési napot élt meg. Ezen túlmenően a Bonk-kripto már a 21 napos EMA felett mozog. Mindezen okok miatt az elemzők bullish Bonk-árjóslatot tettek. 0,000038 dolláros potenciális szivattyút jósolnak Bonknak 2024 második negyedévében.

KangaMoon (KANG): Egy új mém érme, amely a nagyszerűségre készül

Míg a legtöbb mém érme a hype vonaton próbál meglovagolni, a KangaMoon (KANG) eltér attól, hogy a valós hasznosságra összpontosít. A KANG token a játékon belüli pénznem lesz a KangaMoon közelgő játék-keresős (P2E) játékában. Ez valódi használati esetet hoz a mémérmébe. A játékosok frissíthetik karaktereiket, vásárolhatnak tárgyakat, és többet tehetnek velük.

A KangaMoon korai támogatói már nagy hasznot húztak. Eddig lenyűgöző, 125%-os ROI-t értek el. A projekt előértékesítése az anyagi ösztönzés mellett a közösségi részvételt is ösztönzi. Azok a felhasználók, akik tweeteket osztanak meg, vagy aktívan hozzászólnak az előértékesítés során, tokenekkel jutalmazzák, ami növeli a keresletet.

Jelenleg egy KANG token mindössze 0,01125 dollárba kerül, ami jelentős előrelépés a 0,005 dolláros kikiáltási árhoz képest. Azonban a 885 millió dolláros P2E NFT-piac korai megérintésével a KangaMoon magas növekedési plafont ér el. Szakértők azt jósolják, hogy ha ez az egyedi mémérme 2024 második negyedévében felkerül a Tier-1 CEX-re, akkor százszoros áremelkedés következhet be.

Ennek az ár-előrejelzésnek köszönhetően számtalan magánszemély siet megvenni a KANG-ot. A KangaMoon most több mint 860 000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során. Ha részt szeretne venni, iratkozzon fel alább, és élvezze a 10% bónuszt minden egyes játékmódosító mém érme vásárlása után.

Meg tudja előzni a KangaMoon a Shiba Inut és a Bonkot?

A KangaMoon alacsony, 11,25 millió dolláros piaci kapitalizációja erős helyet foglal el Shiba Inu és Bonk előtt. Mivel ilyen kicsi a piaci kapitalizációja, az áremelkedéshez nincs szükség annyi új forrásra. Ez azt jelenti, hogy a Kangamoon sikerre van beállítva, mint 2024-ben a legjobb mém-érme.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában