2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Az Avalanche (AVAX) és a Solana (SOL) már idén 250%-kal rivalizál. Ez a következő kitörési kriptográfia?

2024-02-27 06:00 | Nézettség: 194
Míg az Avalanche (AVAX) és a Solana (SOL) hatalmas nyereséget ért el az elmúlt évben, a befektetők most keresik a következő kitörési kriptot, amellyel bővíthetik portfóliójukat.

pullix

A szemek a Pullix felé fordulnak, egy ígéretes újoncra, aki lenyűgöző 250%-os pumpával rendelkezik egy folyamatban lévő előértékesítési esemény során. De mi is az a Pullix, és miért tartják számon az elkövetkező hónapokban megtekinthető eszközként?

A Pullix (PLX) értékesítés előtti sikere piaci zavarok közepette

A Pullix egy váltást jelent a kriptovaluta tőzsdei iparágban. Míg a központosított tőzsdék (CEX) megkönnyítik a kriptoeszközök kereskedelmét, a decentralizált tőzsdék (DEX) egyre népszerűbbek, mivel biztonságosabb és átláthatóbb kereskedési módot kínálnak.

A Pullix egy feltörekvő hibrid tőzsde, amelynek célja, hogy megbirkózzon a CEX és a DEX platformok előtt álló kulcsfontosságú kihívásokkal. Felhasználóbarát felületet és magas likviditást kínál, mint a központosított tőzsdék, de a decentralizált tőzsdék nem letéti biztonságával és átláthatóságával.

A Pullix minden jelölőnégyzetet kipipál arra vonatkozóan, amit a kereskedők keresnek, amikor megbízható és hatékony kereskedési platformot keresnek. Az összegyűjtött 7,5 millió dollár és a Pullix előértékesítésének 250%-os áremelkedése az ilyen típusú csere iránti kereslet bizonyítéka.

De nem csak a kriptotőzsdei piacot zavarja meg a Pullix – a kereskedők közvetlen hozzáféréssel rendelkeznek a részvényekhez, árucikkekhez, ETF-ekhez, kripto- és forex piacokhoz. Nincs szükség AML- vagy KYC-ellenőrzésre, és a kereskedők alacsony tranzakciós díjakat, margin kereskedést, limitáras megbízásokat, veszteségek leállítását és sok mást élvezhetnek.

A PLX token a Pullix csere natív tokenje, és az ökoszisztéma gerincét képezi. Több felhasználási eset is lesz, beleértve a platform likviditási készletének támogatásáért járó jutalmakat, az irányítási jogokat, az új funkciókhoz és listákhoz való elsőbbségi hozzáférést, valamint a kedvezményes kereskedési díjakat.

A befektetők mindössze 0,14 dollárért vásárolhatnak PLX tokeneket az utolsó előértékesítési fázisban. Mivel a platform heteken belül piacra kerül, ez kiváló alkalom lehet arra, hogy bekerüljön a földszintre, ami az elemzők előrejelzése szerint százszorosára nőhet a következő néhány évben.

A Avalanche (AVAX) növekedést realizál JP Morgan partnerségével

Az Avalanche (AVAX) a "legfejlesztőbarátabb blokkláncként" hirdeti magát a jövőbiztos architektúrája miatt, amely testreszabható alhálózatokkal és láncok közötti kommunikációval rendelkezik.

Míg az Avalanche még nem utolérte az Ethereumot a használat tekintetében, a mai 882 millió dollárra növekvő TVL pozitív fejlődést és növekvő ökoszisztémát mutat. Az Avalanche natív tokenje, az AVAX több mint 50%-ot emelkedett a szakadás kezdete óta.

Az Avalanche sikerének egyik figyelemre méltó katalizátora az, hogy a JP Morgan elfogadta a digitális eszközök tokenizálását és kezelését. Míg a JP Morgan még mindig csak teszteli a vizeket, ez a partnerség felhívta a figyelmet az Avalanche-ra és annak lehetőségére, mint életképes blokklánc platform intézményi használatra.

Az Avalanche diagram technikai elemzése szerint az 50 dollár a kulcsfontosságú ellenállási szint, amelyet meg kell törni az emelkedő trend folytatásához. Erős támogatás 20 és 30 dolláros szinten érhető el. Az elemzők megjegyzik, hogy Solana ATH-jának 2021-től való elérése 205 dolláros árat jelent az Avalanche-nak, így a 2024-es bikafuttatásban 300 dollár elérése ésszerű előrejelzés.

A Solana (SOL) helyreállítási és DeFi bővítése

A Solanát a 2022-es medvepiacon „központosított szemétnek” tekintették, különösen, amikor Sam Bankman-Fried FTX-je a Solana ökoszisztéma fő szponzorává vált. Amit Solana tett azóta, az egészen figyelemre méltó.

A Solana ára a 2023 eleji 8 dollár alatti értékről alig egy évvel később 120 dollár fölé emelkedett. Szinte hallatlan egy ilyen nagy kriptovaluta nyeresége, de jól mutatja a Solana iránti érzelmek és a benne rejlő blokklánc-platform potenciális erős fordulatot.

A Solana növekedését a decentralizált finanszírozás (DeFi) gyors terjeszkedése vezérelte a hálózaton, a TVL a 2023-as 210 millió dollárról ma pontosan 2 milliárd dollárra nőtt . Nyilvánvaló, hogy a Solana rendkívül alacsony díjai miatt a legjobb választás a nagy tranzakciós sebességet és alacsony költségeket igénylő DeFi alkalmazásokhoz.

A diagramtechnikusok megjegyzik, hogy Solana árpályája a 120 dolláros ellenállási szint áttörésén múlik, míg a 80 dolláros szinten erős támogatást találhatunk. A fundamentális elemzések azt sugallják, hogy Solana felzárkózik az Ethereumhoz, így a 260 dolláros ATH csúcs áttörése nem lesz probléma Solana számára 2024-ben.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

 

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában