2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

Az Ethereum (ETH) tulajdonosok, aki eddig tétet tettek a Sandbox-ra (SAND) és Decentraland-ra (MANA) most all-in-t mondanak Pullix-ra (PLX)

2024-02-25 09:26 | Nézettség: 206
Az olyan jelentős befektetések után, mint a Sandbox (SAND) és a Decentraland (MANA), egy Ethereum (ETH) bálna most all-in-t mond a Pullix-ra (PLX) az előértékesítés fázisban

pullix

Tudjunk meg többet erről az ígéretes projektről, és arról, hogy mi keltette fel ennek a befolyásos befektetőnek a figyelmét.

Pullix (PLX): A hibrid kereskedési tőzsde

A Pullix egy új kereskedési platform, amelynek célja, hogy forradalmasítsa a kriptovaluta-tőzsdékről alkotott gondolkodásunkat. A Pullix innovatív megközelítésének középpontjában a hibrid modell áll, amely zökkenőmentesen ötvözi a decentralizált (DeFi) és a központosított (CeFi) cserék előnyeit.

A hagyományos tőzsdéktől eltérően, amelyek megtartják a nyereség nagy részét, a Pullix a tranzakciós díjak egy részét visszaosztja azoknak, akik hozzájárulnak a tőzsde sikeréhez. Mivel a központosított tőzsdék, mint például a Binance minden nyereséget megtartanak, a Pullix a felhasználókat helyezi előtérbe egy leheletnyi friss levegőt jelent.

Egy másik változás a Pullix azon döntése, hogy korlátozza a KYC/AML követelményeket. A Pullix lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy hozzáférjenek a részvényekhez, az ETF-ekhez, az árukhoz és a kriptográfiai adatokhoz, miközben biztonságban tartják személyazonosságukat és pénzügyi adataikat, mivel nem kényszerítik a felhasználókat nehézkes és a magánéletet sértő ellenőrzési folyamatokra.

Az Ethereum-tulajdonos azon döntése, hogy jelentős befektetéseket fektet be a Pullixbe, sokat mond a platformban rejlő lehetőségekről. Befektetési stratégiájuk, amely korábban a virtuális ingatlanok és a blokkláncon való játék növekedését használta ki, most az Ethereumra épített új hibrid cseremodellből profitál.

Az Ethereum tulajdonosa elismeri, hogy a jelenlegi 0,14 dolláros PLX ár az előértékesítés során az utolsó alkalom, amikor a korai befektetők ilyen alacsony áron juthatnak be. Már nincs sok hátra az előértékesítés befejezéséig, így érthető a jelenlegi rohanás, hogy a lehető legalacsonyabb áron szerezzük meg a PLX tokeneket.

Most nézzük meg a Sandboxot és a Decentralandet, hogy megértsük, miért sikeresek, miért stagnált a növekedésük, és miért támogatja a sikerükre fogadó Ethereum bálna Pullixet.

Sandbox (SAND): Meglovagolni a metaverzum hullámot

A metaverzum mozgalom 2021-ben érte el a mainstream vonzerejét, amikor a Facebook Meta névre változott, és bejelentette metaverzum felépítésének tervét. A Sandbox volt az egyik legnagyobb haszonélvező, 0,036 dollár alatti szivattyúval 8,44 dolláros csúcsra, mivel a piac megőrült minden metaverzumhoz kapcsolódó dologért.

Míg a 6 milliárd dollár feletti piaci plafont eredetileg valós értéknek tekintették, túl magas lett ahhoz, hogy igazolja a játék metaverzumát, ahol az aktív felhasználói bázis hetente csökken. A jelenlegi 0,48 dolláros token ára és 1,09 dolláros piaci kapitalizációja jobban megfelel a jelenlegi fejlődésüknek és felhasználói aktivitásuknak.

A Sandbox növekedési potenciálja azonban még mindig megvan, különösen, ha a metaverzum mozgalom újra fellendül, mint 2021-ben. Meg kell jegyezni, hogy a Sandbox túl korai volt a bulihoz, és újra eljön az ő idejük. Az a bejelentés, hogy a F orbes a Sandboxon belül épít, nagyszerű jele a jövőbeli dolgoknak.

Az 1,00 dolláros szint továbbra is a kritikus ellenállási zóna, amelyet le kell győzni, ha a Sandbox vissza akarja nyerni korábbi csúcsait. Az Ethereum bálna számára ez az 1,00 dollár alatti konszolidáció remek alkalom arra, hogy más ígéretes projektek, például a Pullix felé terjeszkedjen. Ha megtörné az 1,00 dollárt, a következő ellenállási szintek 1,50 és 3,00 dollárnál lesznek, bár ezek nem bizonyulhatnak igazi kihívásnak, ha a hangulat ismét emelkedőre fordul.

Decentraland (MANA): Az 1,00 dolláros ellenállás

A Decentraland egy másik blokklánc-alapú virtuális platform, amely 2021-ben meglovagolta a metaverzum hullámát. A tokenje, a MANA, több mint százszorosára emelkedett, 5,90 dolláros csúcsra, mivel úgy tűnt, hogy a metaverzum a következő nagy dolog.

De a Sandboxhoz hasonlóan a Decentraland sem tudta fenntartani magas piaci kapitalizációját és jelképes árát a csökkenő felhasználói aktivitás mellett. Jelenleg 895 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, 0,47 dolláros jelképes ára pedig még mindig jelentősen magasabb, mint a 2021 előtti szint.

A jelenlegi piaci elemzés azt mutatja, hogy a Decentralandnak át kell lépnie a 0,50 és 1,00 dolláros ellenállási szintet, hogy új felfelé ívelő trendet kezdjen. Mindeközben a befektetők a Pullix előértékesítése felé hajlanak abban a reményben, hogy megismételhetik a Decentraland meteorikus nyereségét.

A Decentraland egyik potenciálisan bullish katalizátora a 2024-es kiáltvány, amelyet január végén adtak ki. A dokumentum fő eleme az új asztali kliens, amely lehetővé teszi a Decentaland számára, hogy felkészüljön a mobil- és VR-élményekre egyaránt, jelentősen bővítve ezzel potenciális felhasználói bázisát.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket: 

Látogassa meg Pullix wboldalát 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában