2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Az Avalanche egyesíti erőit az ANZ-vel és a Chainlinkkel, a Bitcoin felezése közeleg, eléri-e az új mérföldkövet a KangaMoon?

2024-04-05 09:16 | Nézettség: 98
Az új tokenek mindennapos megjelenésével a kriptovalutáknak innovatívnak kell maradniuk, hogy megőrizzék előnyüket a versenyben.

Ez többek között frissítések és együttműködések révén jöhet létre. Ezt a játékkönyvet követően az Avalanche (AVAX) előrelépéseket tett a stratégiai együttműködések terén, csatlakozva az ANZ-hez és a Chainlinkhez, hogy segítse a zökkenőmentes tranzakciókat a DeFi piacon. Miközben a Bitcoin (BTC) felezése közeledik, a találgatások elterjedtek arról, hogy mi várható. Eközben a KangaMoon (KANG) újabb mérföldkövet ért el, miután elérte a 4 millió dolláros értékesítés előtti bevételt. Ebben a cikkben ezekről a tokenekről fogunk beszélni, és arról, hogy eseményeik, együttműködéseik vagy mérföldköveik mit hoznak a kriptovaluta piac egészére. 

kangamoon

Az Avalanche (AVAX) egyesíti erőit az ANZ-vel és a Chainlink-vel a láncon belüli eszközökért

Az Avalanche (AVAX) hálózat a közelmúltban bejelentette, hogy együttműködik az ausztrál és új-zélandi bankcsoporttal (ANZ) a Chainlink mellett, hogy összekapcsolja az Avalanche-t az Ethereum blokklánc hálózataival az eszközök elszámolása érdekében. A Chainlink láncokon átívelő interoperabilitásával az ANZ bemutatja, hogy a felhasználók hogyan férhetnek hozzá zökkenőmentesen tokenizált eszközökhöz és kereskedhetnek velük különböző hálózatokon, különböző pénznemekben.

 

A Chainlink CCIP (cross-chain interoperability protocol) révén az ANZ célja a hagyományos DvP-folyamatok bonyolultságának modernizálása, amely zökkenőmentes és gyorsabb módot biztosít az eszközök tokenizálására a különböző hálózatokon. Ez az együttműködés rávilágít a hagyományos pénzügyek és a DeFi piac közötti hídra is. Az Avalanche számára ez ösztönző lehet az örökbefogadásra, figyelembe véve annak lehetőségét, hogy bármikor növelheti az értékét. 

A Bitcoin (BTC) felezése spekulációkat eredményez a volatilis piacon

A kriptovaluta piac jelenlegi volatilitása és a közelgő medvefutás ellenére egyre nőnek a találgatások a Bitcoin közelgő felére csökkenéséről, 2024 áprilisában. A Bitcoin felezési esemény , amely négyévente kerül megrendezésre, a bányászok bitcoin-ellátásának arányát csökkentené. fele (50%). A következő felező esemény gyors közeledtével a spekulációk felerősödtek a Bitcoin jövőbeli pályája felett. Míg néhányan továbbra is nyugtalanok, sok kriptoelemző továbbra is optimista. 

Jelenleg a natív bitcoin token 71 000 és 65 670 dolláros heti ársávban forog, ami körülbelül 7%-os csökkenést jelent a heti csúcshoz képest. A kisebb visszaesés ellenére az elemzők továbbra is bizakodóak, hogy a bitcoin árfolyama emelkedni fog a közelgő felezési esemény előtt és után.

A KangaMoon (KANG) vonzza a befektetőket, miután elérte a 4 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet

A KangaMoon (KANG) újabb mérföldkövet ért el, miután elérte a 4 millió dolláros értékesítés előtti bevételt. Miközben folyamatosan növekszik és virágzik, a KangaMoon hálózat befektetők és kereskedők beáramlása várható, akik versengenek a közösségében elfoglalt helyért. Lenyűgöző növekedési ütemével a projekt végül minden eddiginél nagyobb lendülettel az ötödik előértékesítési szakaszba lépett.

A SocialFi és a GameFi elemek integrálásával a KangaMoon egy olyan platformot biztosít, ahol a felhasználók különféle jutalmakat szerezhetnek harci versenyeken, spekulatív fogadásokon, időszakos kihívásokon és különleges ajándékokon való részvétellel. Ezekkel a jutalmakkal, beleértve a nagy értékű játékon belüli gyűjthető tárgyakat és eszközöket, a platform dedikált piacterén valós értékért lehet kereskedni.  

A negyedik előértékesítési szakaszt éppen befejező KangaMoon célja, hogy a hét végére átlépje a 4,5 millió dolláros finanszírozási mérföldkövet, és potenciálisan túlszárnyalja a 6 millió dolláros mérföldkövet az ötödik szakasz vége előtt. Eközben a natív KANG token ára a kezdeti 0,005 dollárról 0,0196 dollárra emelkedett, ami körülbelül 291%-os emelkedést jelent a korai vásárlók számára. 

Míg a KangaMoon plafonját még nem határozták meg, a kereskedők továbbra is özönlenek a hálózathoz, abban a reményben, hogy a következő áremelkedés előtt nyereséget könyvelhetnek el. Ezenkívül a KangaMoon közösségvezérelt tokenként már több mint 5800 KANG token tulajdonossal és 20 000 regisztrált taggal büszkélkedhet. Ez nem csak a KangaMoon azon célját erősíti meg, hogy virágzó közösséget építsen és támogasson a felhasználók számára, hanem a projektet az idei év legjobb mémérméi közé sorolja.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában