2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

A 2024-es emelkedésnek köszönhetően az alábbi mém tokenek tulajdonosai kriptomilliomossá válnak!

2024-04-02 07:00 | Nézettség: 119
Jelenleg a KangaMoon (KANG) és a MOG Coin (MOG) mém érme kapja a legnagyobb figyelmet a kriptopiacon, ezért hatalmas nyereséget ér el.

Eközben a Core (CORE) is címlapra kerül ezen a téren. Míg a CORE és a MOG jól bevált, a KANG a 4. szakasz előértékesítési sztárja. Sok elemző még a 2024-es bikafuttatás következő 50-szeres mémérméjeként is rögzíti.

kangamoon

KangaMoon (KANG): A legjobb választás az új mémérmék között

A KangaMoon (KANG) domináns erővé akar válni a mém érmék piacán. Ezt úgy éri el, hogy hozzáadja azt a segédprogramot, amely a mémérmék 99%-ából hiányzik. Megkülönböztetve magát versenytársaitól, a KANG a játékon belüli fő pénznem lesz a KangaMoon közelgő Play-to-Earn (P2E) játékában.

A KANG birtoklása kulcsfontosságú lesz a játékmenet javításához a karakterfrissítések és a játékon belüli tárgyak vásárlása révén. Ezenkívül a Kangamoon exkluzív kihívásokkal és lehetőségekkel jutalmazza a KANG birtokosait, hogy több zsetont és játékon belüli tárgyat szerezzenek. Akár eladhatod vagy cserélheted ezeket a játékon belüli tárgyakat a KangaMoon piacterén.

A KangaMoon azonban kiemelkedik, hogy a közösségnek való visszaadásra összpontosít. Az indulás előtt a KangaMoon ingyenes KANG tokenekkel jutalmazza a közösség legaktívabb tagjait. Így számtalan kereskedő rohan lájkolni/kommentelni/megosztani KangaMoon közösségi média bejegyzéseit, hogy megszerezze ezt az innovatív mémérmét.

Jelenleg a KANG az előértékesítés 4. szakaszában tart, amely már több mint 3,7 millió dollárt gyűjtött, és várhatóan 2024 áprilisa előtt eléri a 4 millió dollárt. Mivel jelenleg 0,014 dolláron áll, azok, akik korán megvették ezt a mémérmét, 180%-os ROI-t élveznek. Szakértők azt jósolják, hogy amikor 2024 második negyedévében egy Tier-1 CEX-en jegyzik, a KANG értéke 50-szeresére nő.

Alapár-elemzés: közel 300%-os ugrás

A Core (CORE) nemrégiben hullámokat kelt a kriptopiacon. A CoinMarketCap adatai szerint az alapár 0,70 dollárról 2,68 dollárra emelkedett az elmúlt 30 napban. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 615 millió dollárról 2,34 milliárd dollárra nőtt.

A Core kriptoval kapcsolatos hangulat bullish, mivel 23 technikai mutató zölden villog. Ezenkívül a CORE a 21 napos EMA feletti kereskedést jelenti, ami jó jel a jövője szempontjából. Ennek eredményeként a kripto-szakértők egy bullish Core-ár előrejelzést készítettek. A Core potenciális szivattyúját 3,17 dollárra jósolják 2024 második negyedévében.

MOG Coin (MOG): Új partnerség a fotonnal

Eközben a MOG Coin (MOG) is tapasztalt néhány izgalmas fejleményt. Például a MOG Coin bejelentette , hogy véglegesítette partnerségét a Photonnal. Ez ösztönözni fogja a MOG kereskedőket a BASE-on.

Ez a MOG Coin hír gyűlést válthat ki. Apropó, ez a mémérme 0,00000057 dollárról 0,00000064 dollárra ugrott. Piaci kapitalizációja szintén 213 millió dollárról 252 millió dollárra nőtt ebben az időszakban. Mivel a MOG Coin 50 és 100 napos EMA-értéke fölött kereskedik, a szakértők továbbra is emelkedettek – azt jósolják, hogy 2024 második negyedévében a MOG 0,000001 dollárra emelkedhet.

A KangaMoon felülmúlja a Core-t és a MOG-érmét?

14 millió dolláros piaci kapitalizációjával a KangaMoon képes felülmúlni a Core és a MOG Coint. Ez jó hír a KANG vásárlói számára, mivel kevesebb új forrásra lesz szükség ahhoz, hogy az egekbe szökjön. Ráadásul a hosszú távú növekedési potenciál a P2E játékpiachoz fűződő kapcsolatainak köszönhetően kiemelkedő (az előrejelzések szerint 2028-ra eléri a 885 millió dollárt). A mém érme megvásárlásához kövesse a linkeket, és szerezzen 10% bónuszt.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában