2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Az elemzők kiválasztják a legjobb kriptokat kezdőknek, amelyek a Shiba Inu, Injective és egy Új Mém Coin

2024-03-06 08:50 | Nézettség: 140
A kripto piacon több mint 10 000 kripto van és ez a szám minden hónapban folyamatosan növekszik.

Ennek eredményeként nehéz volt eldönteni, melyik a legjobb kriptográfia kezdőknek. Szerencsére az elemzők segítettek, és a Shiba Inu-t, az Injective-t és az új mémérmét, a KangaMoon- t választották jó választásnak a kezdők számára. Lássuk, miért.

kangamoon

A Shiba Inu (SHIB) megnövekedett bálnatevékenységet tapasztal az áremelkedés után

A Shiba Inu (SHIB), a mém érmék piacának egyik legjelentősebb mémérméje a bálnatranzakciók jelentős növekedését tapasztalta. Az IntoTheBlock adatai nagy, 422,58%-os emelkedést mutattak a Shiba Inu nagy tranzakciós volumenében. 

Ez a növekedés 374,98 millió dollárt (28 billió SHIB) jelent, ami az elmúlt hét ilyen jellegű tevékenységének csúcspontját jelenti. Ezenkívül a Shiba Inu nagy tranzakciós volumene éves csúcsot ért el, pénteken 28 billió SHIB-t regisztráltak. Shiba Inu utoljára 2023 márciusában ért el ilyen bravúrt.

Ez a megnövekedett bálnaaktivitás annak köszönhető, hogy a Shiba Inu érme 46,5%-os áremelkedést tapasztalt a mém érmék piacán. A token 0,00001435 dolláros heti csúcsra kúszott fel a heti minimum 0,000009352 dollárról.

Injektív (INJ) a következő árcélokat tűzte ki

Az Injective (INJ) egy adott tartományon belül ingadozott az elmúlt hónapban. Ez a minta azonban megtört február 27-én, amikor az Injective ár 13%-kal emelkedett. Az Injective ára a heti mélypontról 32,61 dollárról 45,17 dolláros csúcsra nőtt. 

Ez az áremelkedés a heti és az éves időtávon 26,4%-ra, illetve 1042,9%-ra növelte nyereségét. A következő lépés az ellenállások megtörése 46,92 és 48,77 dollárnál, és támogatássá alakítja őket. 

Az injektív technikai indikátorok, mint például az SMA-k és a 14-Day RSI jelenleg egy lehetséges túlfeszültséget támogatnak ezen ellenállások felett. Ha ez megtörténik, az Injective érmék 50,51 dollárra, illetve 55,86 dollárra emelkedhetnek rövid távon, illetve hosszú távon. 

KangaMoon (KANG), a legjobb kriptográfia kezdőknek 

A KangaMoon (KANG) egy olyan projekt, amely a mém érméket kívánja hasznosítani. Olyan platformot hoz létre, amelynek középpontjában a közösségi elkötelezettség áll, és amely egyesíti a Social-Fi funkciókat a versengő játékkal és a keresett játékkal, jutalmazva az aktív résztvevőket.

A KangaMoon ökoszisztéma natív tokenje, a KANG, számos funkcióval fog rendelkezni a platformon. Fontos a KangaMoon ökoszisztémában, mivel tranzakciókhoz és egyéb tevékenységekhez használják. 

Jelenleg a KANG az ICO második szakaszában jár, és nagy figyelmet kelt. A projekt mintegy 407 705 384 dollárt gyűjtött össze, és a tokenek 54,8%-át értékesítette, egyenként 0,0075 dolláros áron, miután már 50%-os ROI-t hozott a korai befektetőknek.

Nevezetesen a KangaMoon kötődik a játék-keresős játékpiachoz, amelynek értéke 2023-ban több mint 885 millió dollár volt. A piac méretét tekintve az elemzők 220%-os ROI-t jósolnak a befektetők számára az előértékesítéskor és 350%-os ROI-t a projekt után. tőzsdén jegyzik. 

Következtetés 

Míg a kezdők az Injective-t, a Shiba Inu-t és a KangaMoon-t jó befektetési érmének tartják, az elemzők a KangaMoon-t választották a kezdők számára a legjobb kriptográfiai eszköznek. Ez egy közösségvezérelt platformnak köszönhető, amely lehetőséget ad a befektetőknek, hogy ingyenes tokeneket szerezzenek. Ezenkívül a KangaMoon még csak most indul, lehetőséget adva a kezdőknek, hogy együtt fejlődjenek a platformmal.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában