2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Béres Alexandra jótékonysági súlykontroll órát tart Szegeden április végén

2024-03-22 09:00 | Nézettség: 376
Béres Alexandra fitnesz világbajnok jótékonysági súlykontroll órát tart Szegeden, a helyi lions club jótékonysági rendezvényén. Emellett vezényli a bemelegítést a Szeged Első Lions Club IV. Lions Jótékonysági Diabétesz Futásán április 27-én.

Április 27-én, szombaton a szegedi Délvidék Házban és a töltésen kerül megrendezésre az immár hagyományosnak mondható LIONS Jótékonysági Diabétesz Futás és Egészségnap. Béres Alexandra, egykori fitnesz világbajnok a futókat bemelegítő programjával támogatja. A futás ideje alatt a torna szerelmeseinek pedig 45 perces jótékonysági súlykontroll órát tart az egészségnap keretei között.

Jótékonysági diabétesz futás

A Szeged Első Lions Club célja, hogy felhívja a figyelmet a mozgás fontosságára, de emellett a szervezők ingyenes szűrővizsgálatokkal is készülnek a rendezvényre látogatók számára, a diabétesz megelőzésének és hatékony kezelésének céljából.

Mihályi Géza, a rendezvény főszervezője elmondta, hogy az évről évre megrendezett diabétesz futásuk a tavalyi évben alakult egészségnappá, idén pedig a futás mellett szerettek volna egyéb sportolási lehetőségeket is biztosítani az érdeklődőknek. Béres Alexandra súlykontroll órája a főszervező véleménye szerint sokak számára vonzó program, nem beszélve arról, hogy a részvétellel egy jótékonysági célt is támogathatnak a résztvevők.

A rendezvényt a VideoLista portál is támogatja, a "Te kattintassz, mi fizetünk!”  akcióval.

A futás és a súlykontroll óra jegybevételeiből a Diabéteszes Gyermekeket Támogató Egyesületet fogja támogatni a klub, célként minimum 500 000 Ft támogatási összeget határoztak meg. A főszervezőtől azt is megtudtuk, hogy az egyesület az adományt diabéteszes gyermekek táboroztatására és helyi rendezvények megvalósítására fogja fordítani.

A klub tervei szerint megmozgatja Szegedet. A korábbi évekhez hasonlóan ismert sportolók, közéleti személyiségek és orvosok is támogatják részvételükkel a rendezvényt.

A futásra és az súlykontroll órára jegy vásárlása és regisztráció szükséges. Lehetőség van támogatói jegy vásárlására is, mellyel a résztvevők a klub jótékonysági céljainak megvalósulását segíthetik. Az egészségnap kisérő programjain a részvétel díjmentes.

Béres Alexandra

 

Kép és a videó forrása: