2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Bonk és Pepe tovább robban, az új KangaMoon coin már 1,7 millió dollárt gyűjtött, 320%-os nyereség jöhet

2024-03-18 08:09 | Nézettség: 129
A Bonk (BONK) értéke továbbra is robbanásszerűen nőtt, mivel értéke az elmúlt időszakban 5922%-ot emelkedett (YTD), és semmi jele sincs annak, hogy a közeljövőben megállna.

Hasonló emelkedő tendenciát tapasztalt a Pepe (PEPE), mivel szintén a zöld zónában van az összes charton. 

Mégis, minden szem a KangaMoonra (KANG) szegeződik, mivel meghaladta az 1,7 millió dollárt, amelyet a kripto ICO során gyűjtöttek össze. Az elemzők hamarosan 320%-os áremelkedést is prognosztizálnak. Ma mindegyik kriptovalutát elemezni fogjuk, hogy megnézzük, mennyire valós ez a jóslat. 

béka kangamoon

Bonk (BONK) 5,922%-ot emelkedett YTD – Meddig mehet el 2024-ben?

A Bonk (BONK) jelentős, 5,922%-os emelkedést ért el az év végére (YTD), és a közelmúltban tapasztalt bullish-nek köszönhetően új magasságokba kerül. Pontosabban, a Bonk ára óriási, 138%-os emelkedést mutatott csak az elmúlt hónapban, ami jelentős mémérmének számít.

Azonban az elmúlt héten a Bonk kripto legalacsonyabb értéke 0,00002692 dollár volt, míg a legmagasabb értéke 0,00003418 dollár volt. A Bonk ár-előrejelzése szerint a kripto 2024 végére akár 0,000048 dollárt is elérhet. 

A Pepe (PEPE) 731%-kal nőtt az elmúlt hónapban – emelkedhet-e tovább?

A Pepe (PEPE) is emelkedett, a havi grafikonon 731%-kal emelkedett. Sőt, az elmúlt két hét során a Pepe árfolyama jelentős, 174%-kal emelkedett, ezzel is vezető mémérmeként pozicionálva.

Ennek ellenére az elmúlt hónap során a Pepe kriptovaluta a legalacsonyabb 0,000001058 dolláros értékről a legmagasabb értékre, 0,000009885 dollárra mozdult el, és ezen az arányon még jelentősebb növekedés várható. A Pepe ár-előrejelzése szerint 2024-ben 0,000013 dolláron érhet véget.

A KangaMoon (KANG) az előrejelzések szerint 320%-os növekedést fog elérni, miután több mint 1,7 millió dollárt halmozott fel

A KangaMoon (KANG) egy értékesítés előtti mémérme, amely a közösség által vezérelt megközelítésre összpontosít, és még Social-Fi elemeket is tartalmaz. Szintén az Ethereum tetejére épül, ami azt jelzi, hogy natív titkosítása, a KANG követi az ERC20 token szabványt. Sőt, hatalmas ökoszisztémával büszkélkedhet különféle jutalmazó lehetőségekkel.

Az előértékesítés során a KangaMoon ára 0,005 dolláros mélypontról 0,01125 dollárra emelkedett. Ez az érték 125%-os ugrását jelzi a crypto ICO során. Ennek eredményeként az elemzők immár bizakodóak a jövőt illetően, és 320%-os növekedést vetítenek előre a következő kereskedési időszakokban.

Sőt, a kripto 1 708 328 569 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, és hamarosan áttörheti a 2 millió dolláros mérföldkövet. Ennek eredményeként a KANG lett 2024 legmenőbb mémérméje, ahol sok versenytársat felülmúlhat. 

Összegzés

Mind a Bonk, mind a Pepe szilárd mémérmék, amelyek a történelem során a csillagok növekedését mutatták be. A közelgő KangaMoon mémérme azonban túlszárnyalhatja őket a növekedési potenciál tekintetében, amit az általános pozitív piaci hangulat, a Social-Fi elemei és a közösségvezérelt megközelítésre összpontosítanak. Ezek a szempontok teszik a KANG-ot az egyik legjobban megvásárolható mémérmévé.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában