2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Crypto piaci fellendülés: Top DeFi érmék, amelyek a következő hetekben 5x nagyobbak is lehetnek

2024-05-08 07:00 | Nézettség: 129
A kriptopiac jobban teljesített, mint áprilisban, ami a márciusban elért fantasztikus teljesítmények köszönhető

Sok kriptovaluta óriási visszaesésen ment keresztül, amikor a Bitcoin 65 000 dollárra esett vissza, ami érthető, mivel az előző hónapban elérte a 73 dollárt. Még a felpörgetett Bitcoin felezése sem javította a hangulatot, mivel sok token eltünt a sűllyesztőben.

kangamoon

Azonban eljön a jó idő, és a kriptopiac ismét emelkedni fog. Az emelkedés idejéig ez a zuhanás időszaka hatalmas lehetőség arra, hogy alacsony áron szilárd tokeneket vásárolj. Lenyűgöző teljesítményt nyújtva, a következő tokenek várhatóan fellendülnek a hónapban, visszahozva a márciusi csúcsokat. Az alapokat és a növekedési potenciáljukat tekintve a KangaMoon, az Aave, a Jupiter, az Injective és a The Graph a legjobb DeFi projektek közé tartoznak.

KangaMoon (KANG) 

A DeFi tokenek fejlődése új szintre lépett a KangaMoon (KANG) segítségével, amely az innováció új spektrumát hozta magával. A KangaMoon úgy lett kialakítva, hogy játékmódot hozzon a játékpiacon azáltal, hogy a keresni való játék és a közösségi interakció elemeit egy önálló DeFi tokenben egyesíti. Nem csak a KangaMoonnak van egy tényleges segédprogramja, amely megkülönbözteti a többitől, de a token egy közösség által vezérelt is, a tagok nagy téttel rendelkeznek.

A KangaMoon ökoszisztéma a DeFi-t, az NFT-ket és a játék harci arénáját tartalmazza. A játékosok hatalmas bevételre tesznek szert a játékon belüli csatákon keresztül, amelyeket minden héten, hónapban és az év negyedévében lebonyolítanak. Mint ilyen, számos jutalomlap áll rendelkezésre a nyeréshez. Körülbelül 150 000 KANG token jut a játékon belüli sikerért, további 100 000 token pedig nyeremények és ajándéktárgyak számára van fenntartva. 

A platform már több mint 20 ezer regisztrált résztvevőt és több mint 6 ezer tulajdonost regisztrált, és jelenleg a 7 millió dollár előértékesítés felé tart. Hasonlóképpen, a korai vásárlók hatalmas, 290%-os profitot értek el, a jelenlegi eladási ár 0,0196 dollár. A KangaMoon lehetőségei azonban messze felülmúlják korábbi eredményeit. Például a tokennek nagy részesedése van az NFT-piacon, készen arra, hogy elérje a 200 milliárd dolláros iparágat.

Ilyen ígéretes jövővel most van a legjobb alkalom, hogy belevágj a KangaMoon projektbe. Ahogy a projekt a következő fázisba lép, azaz a token listázásba, az új befektetők részesei lehetnek egy növekvő ökoszisztémának, amely 2024 második negyedévében ötszörös megtérülést képes megtéríteni. Minden szabvány szerint a KangaMoon a DeFi játék jövőjét vetíti előre, és a befektetőknek ezt gyorsan hozzá kell adniuk. A DeFi token a kívánságlistájukra a hatalmas növekedés érdekében 2024-ben.

Aave (AAVE)

A legjobb DeFi-érméink listáján a következő token az Aave. A 2017-ben elindított Aave a vezető hitelfelvételi és hitelezési protokoll, amely a decentralizált finanszírozás jövőjét vetíti előre. A 2021-es bikafutásban Aave Price számolni kívánt, és minden idők legmagasabb rekordjára, 666 dollárra versenyzett. A DeFi protokollként gazdag történelemmel rendelkező Aave robusztus közösség további előnyt jelent, amely a következő hónapokban alakíthatja irányát. 

Miközben a piac hanyatlik, az Aave közösség buzgón vetíti a protokoll arculatát innovációval, partnerséggel és frissítésekkel. A kulcsfontosságú események, mint például az Ethereum ETF várható jóváhagyása, szintén várhatóan hatalmas fellendülést indítanak el az Aave érme iránt a bikapiacon. 

Eközben az Aave kereskedési volumene és piaci kapitalizációja hatalmas emelkedésnek volt tanúja az elmúlt hetekben a piac visszakövetése előtt. Mivel a fejlesztők, a felhasználók és a rajongók megnövekedett érdeklődést mutatnak az Aave protokoll iránt, az Aave ára akár 200 dollárra is emelkedhet júniusban, így ez az egyik legnépszerűbb DeFi érme, amelyre figyelni kell.

Jupiter (JUP)

A Jupiter az egyik legerősebb Solana-alapú DeFi protokoll, amely számos platformon likviditás-aggregátorként működik. A Jupiter azonban túllépett az aggregátor platformon, és számos funkciót beépített, például a DEX aggregátort, a dollárköltség átlagolást (DCA) és a jövőbeni kereskedést. A Jupiter kilátásai szerint az egyik legjobb DeFi kriptográfia, amelyet tömegesen kell felhalmozni.

A legfrissebb Jupiter-hírek szerint a platform egy olyan stablecoin kifejlesztését tervezi, amely a két híres stablecoinnal, az USDT-vel és az USDC-vel vetekszik. A javasolt stablecoin SUSD-t teljes mértékben a Solana ökoszisztéma támogatja, és a tervek szerint decentralizáltabb és kamatmentesebb lesz. A Jupiter ezzel a lépésével a token jövője biztosított. Ahogy ezt az úttörő innovációt kifejlesztik, a Jupiter egyre több alkalmazást fog látni, ami megnyithatja az utat a jelképes árának hatalmas emelkedéséhez. 

Eközben a Jupiter piaci hangulata az elmúlt 90 napban pozitív volt. A március eleji 0,5 dolláros árról a Jupiter ára április elején 1,79 dollárra emelkedett. A megugrás következtében a Jupiter piaci kapitalizációja meghaladta az 1,5 milliárd dollárt. A legfrissebb Jupiter-hírekkel a token megdöntheti ATH-rekordját a következő hetekben. A hónapban 5 dolláros emelkedés várható. 

Injekciós (INJ)

A másik token befektetőknek ebben a zuhanásban fel kell halmozniuk az Injective-t, egy interoperábilis 1. rétegű blokkláncot, amely az alkalmazások következő generációját táplálja. Az Injective hálózat számos szolgáltatást kínál, beleértve a származékos tőzsdét, a kölcsönzési protokollt és még sok mást. Az Injective alapvető pénzügyi szolgáltatásokat nyújt, mindenféle pénzügyi piacot, például azonnali, határidős, perpetual és opciókat beépítve a láncon belüli ütemezéseibe. Az Injective a gyors, teljesen decentralizált és láncokon átívelő pénzügyi struktúrával virágzik, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy DeFi-alkalmazásokat készítsenek. 

Bár az Injective ára csökkent az elmúlt hónapban, nagy a remény, hogy az elkövetkező hetekben emelkedni fog. A piaci turbulencia ellenére az Injective kereskedési volumen hatalmas növekedést mutatott, ami azt jelzi, hogy az INJ egyre vonzóbbá válik a tulajdonosok körében. A valós eszközök tokenizálásának jelenlegi trendje mellett az Injective olyan vezető fény, amely kihasználja ezt a trendet. A decentralizált pénzügy jövőjét előrevetítve az INJ egyike azoknak a DeFi-kriptoalapoknak, amelyek hamarosan felbukkannak.

Grafikon (GRT)

A Graph az utolsó a decentralizált kriptovaluták listáján, amely jó befektetés lehet azon befektetők számára, akik a decentralizált kriptovaluták listáján vásárolnak. A hálózat különböző blokkláncokhoz tartozó adatok indexelésére és lekérdezésére szolgál. A The Graph kiemelkedik az, hogy bárki létrehozhat és közzétehet egy alkalmazásprogramozási felületet (API) a GraphQL lekérdezési nyelv használatával. Mint ilyen, elmélyíti a DeFi és Web3 alkalmazások fejlesztését, lehetővé téve a fejlesztők számára, hogy rendkívül méretezhető webalkalmazásokat készítsenek.

Az Ethereum-kompatibilis protokollok egyikeként az Ethereum ETF jóváhagyása beindíthatja a GRT token fordulatát. A Graph piaci felső határa meghaladja a 2 milliárd dollárt, ami azt jelzi, hogy a tokenben abszolút növekedési potenciál rejlik. A több mint 40 blokkláncra kiterjedő széles körű terjeszkedésével, beleértve a 2. rétegű blokkláncokat is, a The Graph egyike azoknak a DeFi-projekteknek, amelyek a bikapiacon ragyogni fognak. A Graph számos előrejelzése azt jelzi, hogy a második negyedév vége előtt 1 dolláros szintre emelkedik, így ez az egyik olyan DeFi token, amelybe most érdemes befektetni. 

Záró gondolatok

Bár az intenzív bearish érzelmek sok DeFi tokenre hatással voltak, a következő szakasz várhatóan bevezeti a bikapiacot. Mint ilyen, ez a cikk megkönnyítette a befektetők munkáját azáltal, hogy kiemeli azokat a legjobb DeFi-érméket, amelyeket érdemes most megvásárolni, amikor a piac zuhanórepülésben van. Ezeknek a tokeneknek a felhalmozásával a befektetők 2024-ben átütő sikert érhetnek el.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMmoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMmoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában