2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

Visszaesett a felhasználói aktivitás a Polkadot-on (DOT), így a DOT 20%-ot csökken 30 nap alatt, a Chainlink (LINK) együttműködik a Circle-lel, a Pullix - szel (PLX) egy hibrid kereskedési platform elindítása érdekében

2024-01-31 08:31 | Nézettség: 162
A Polkadot (DOT) jelentősen visszaesett a platform felhasználói elkötelezettségében, mivel a token 20%-kal csökkent az elmúlt hónapban.

pullix

Hasonlóképpen, a Chainlink (LINK) robusztus Web3-kezdeményezései továbbra is a Circle-lel együttműködve folytatják a Web3 alkalmazását. Eközben az első negyedévben elindul a Pullix (PLX) , egy új hibrid központ, amely egyesíti a központosított és decentralizált központok funkcionalitását. A Pullix ökoszisztéma egyedi jellemzői vonzották a befektetőket, és a projektet 2024 egyik legjobb DeFi projektjeként értékelték. 

Pullix (PLX) a Foster Hybrid Trading Platformhoz

A hagyományos tőzsdék széles körben elterjedt problémája, hogy hiányzik a likviditásuk, és gyakran ki vannak téve a jogsértéseknek. A probléma megoldására a Pullix egy új hibrid kereskedési platformot indít, amely egyesíti a központosított és a decentralizált tőzsdék jellemzőit. 

Ez a kereskedési platform megfelelő figyelmet fog fordítani a befektetők eszközeinek biztonságára, teljes ellenőrzést biztosítva számukra befektetéseik felett. Nem csak ez, a Pullix Trade to Earn platform gyorsabb tranzakciókat, alacsonyabb tranzakciós költségeket és ami a legfontosabb, elsőrangú biztonságot kínál. A Pullix rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket a befektetők számára biztosítanak, hogy passzív jövedelmet szerezzenek. A hozamgazdálkodástól a kockázásig és a nyereményadományozásig.

 A befektetők jelentős nyereségre tehetnek szert a platform jutalmazási rendszeren keresztül. Jelenleg folyik egy mémverseny, amelyben a platform 250 dolláros fődíjat ad, a 2. és 3. helyezett pedig 100, illetve 50 dollárt kap. Használja ki a lehetőséget most, mielőtt február 20-án bezár. 

A befektetők likviditást is biztosíthatnak az automatizált árjegyzőknek, és fix százalékot kereshetnek a Pullix protokollon. A Pullix az előértékesítés 7. szakaszában van, a platform ERC20 tokenje, a PLX 0,10 dollárért kelt el. 10% bónusz jár azoknak a befektetőknek, akik most vásárolják meg a tokent. A token birtokosai jogosultak lesznek a platform irányítási jogaira is.

A folyamatban lévő előértékesítés során eddig közel 5 millió dollár gyűlt össze, a Pullix várhatóan uralni fogja a DeFi világát a következő hónapokban. Ezenkívül, mivel a token felkerül a CoinGecko-ra, az elemzők úgy vélik, hogy a Pullix jelenleg az egyik legjobb DeFi projekt a kriptopiacon, és azt jósolják, hogy a PLX token ára 580%-kal az egekbe szökik az előértékesítés végére, és további 40-szeresére emelkedik az induláskor. .

A Polkadot (DOT) 20%-kal csökkent 30 nap alatt a felhasználói aktivitás csökkenésével 

A CoinMarketCaptől származó adatok a Polkadot (DOT) ritka csökkenő tendenciáját jelzik, mivel a token ára 20%-kal csökkent 30 nap alatt. A piaci statisztika további pillantása azt mutatja, hogy a Polygon negatív irányindex felülmúlja a Polygon pozitív iránymutatót.

Ez a jelenlegi csúszás összefüggésbe hozható a Polkadot blokkláncon tapasztalható vásárlói aktivitás csökkenésével. A láncon belüli adatértékelés azt mutatja, hogy a Polkadot felhasználói aktivitása az év eleje óta kevésbé volt megfigyelhető, ami alacsonyabb piaci bevezetést eredményez. Ezért a felhasználók Polkadot iránti újbóli érdeklődése jelentős lökést jelenthet a tokennek.

Chainlink (LINK) Partnerek a Circle-lel a Stablecoin integráció elősegítése érdekében

A platform zökkenőmentes felhasználói élményének megteremtése érdekében a Chainlink (LINK) partnerséget kötött a Circle-lel – a népszerű stablecoin USDC platformmal. Az együttműködés során a Chainlink Crypto az Oracle hálózatát fogja használni, hogy forradalmasítsa a stablecoin több blokkláncba való integrálásának módját.

A Stablecoin interoperabilitásával ez a stratégiai Chainlink Lab együttműködés a Circle-lel több lehetőséget nyit meg a hétköznapi felhasználók és a fejlesztők számára, lehetővé téve a zökkenőmentes, platformok közötti tranzakciókat. Eközben a Chainlink kereskedési volumene hatalmas növekedést mutatott az elmúlt héten, ami mind egy közelgő rally felé mutat. 

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában