2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Chainlink (LINK) és Avalanche (AVAX) több mint 100%-os növekedés – Pullix (PLX) ár-előrejelzés

2024-01-24 08:05 | Nézettség: 269
A Chainlink (LINK) és az Avalanche (AVAX) kedvező teljesítményt mutat a grafikonokon, ami hosszú távon értéknövekedéshez vezethet.

pullix

Mégis, hiába igyekeztek felkelteni a vásárlók figyelmét, a legjelentősebb előrelépés a Pullix (PLX) előértékesítésénél tapasztalható, amely hamarosan új mérföldkőhöz érkezhet. Átnézzük az egyes projektek teljesítményét a diagramon, hogy meghatározzuk, milyen messzire tudnak emelkedni, és meghatározzuk, melyik az egyik legjobb kriptográfia.

Chainlink (LINK) 136%-os növekedés YTD – 26,50 dolláros emelkedés lehetséges 2024-ben

A Chainlink (LINK) diagramon szereplő adatai bullish minőséget mutatnak, és a kriptopiac várhatóan jelentős felfutást fog látni a következő kereskedési szakaszokban. A Chainlink árfolyama a párhuzamos csatorna felső sávjában van, és még jelentősebb emelkedésre készül. 

A Chainlink kriptokártya éves (YTD) növekedése 136%-os volt, és ha a bikák visszaszerzik az irányítást a piac felett, az áttörheti a döntő fontosságú, 17 dolláros árkorlátot. A heti LINK árteljesítmény alapján a kripto 13,96 dollárról 16,10 dollárra emelkedett, és a Chainlink ár-előrejelzése szerint 2024-et 26,50 dolláros értéken fejezheti be.

A lavina (AVAX) hamarosan áttöri a 40 dolláros ellenállást – lehetséges-e további növekedés?

Az Avalanche (AVAX) jelenlegi piaci hangulata bullish, és a vevők uralhatják a grafikonokat a következő kereskedési üléseken. A kripto 32 dolláros tartományban kapott támogatást, és még jelentősebb növekedésre készül. Az Avalanche árfolyama az 50 napos EMA és a 200 napos EMA felett mozog, és a legutóbbi lépés megbízhatónak és erőteljesnek tűnik. 

YTD grafikonja szerint 103%-ot emelkedett. Ezzel párhuzamosan az Avalanche kriptoeszköz most megpróbál kitörni a 40 dolláros zónából, és ha sikerül, még jelentősebb nyereséget is elérhet. Az Avalanche ár-előrejelzése szerint 2024-et 59,65 dolláros értékkel zárhatja.

A Pullix (PLX) dominál a blokklánc ICO 6. szakaszában

A Pullix (PLX) egy olyan közelgő platform, amely egyesíti a központosított, sőt decentralizált változtatások legjobb elemeit, hogy egyszerűsítse és javítsa a felhasználók iparághoz való hozzáférését. Nem lesz kötelező KYC-követelmény, és ez lesz az első közösség által támogatott csere.

A felhasználók a legalacsonyabb díjakat érhetik el, és a Pullix mellett mély likviditásra tehetnek szert. Ez sokkal kedvezőbb árakat eredményezhet, különösen a láncon kívüli ajánlati könyvben történő tranzakciók feldolgozásának képessége miatt, ami a hagyományos központosított örökös tőzsdékhez hasonló sebességelőnyt biztosít.

Ez azt jelenti, hogy bárki szabadon kereskedhet részvényekkel, forexekkel, ETF-ekkel és nyersanyagokkal egyetlen számláról és a lehető legjobb áron. Jelenleg a blokklánc ICO 6. szakaszában a kripto 0,08 dolláron forog. Nyilvánvaló, hogy nagy figyelem övezi, hiszen több mint 3500 felhasználó birtokolja a kriptot, míg összesen 11.000-en iratkoztak fel az előértékesítésre. Ezen az árfolyamon indulásáig elérheti az 1 dollárt. 

Összegzés

A Chainlink és az Avalanche egyaránt jelentős előrelépést mutatott be a grafikonokon, és kedvelt a kereskedők körében. Ennek ellenére a Pullix is ​​rengeteg befektetőt vonz be ajánlatával. A platform örök határidős ügyletek kereskedelmét, különbözeti szerződéseket (CFD) kínál majd, sőt hozzáférést biztosít kriptovalutáik biztonságos tárolásához. A felhasználók megtarthatják privát kulcsaikat is, ami megakadályozza a központi hibapontokat. Mindezek a szempontok teszik a PLX-et az egyik legjobban megvásárolható kriptová.

A Pullix előértékesítésével kapcsolatos további információkért tekintse meg az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

 Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában