2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Ez a három kriptovaluta tízszeres növekedési potenciállal értékes kiegészítése lehet a portfóliódnak.

2024-04-16 07:00 | Nézettség: 124
Miközben a kriptovaluta piac továbbra is bizonytalan, minden nap újabb kereskedők és vásárlók lépnek be a piacra, olyan tokenek után kutatva, amelyek magas hozamot ígérnek a befektetéseiken.

Bár nehéz a piac kiszámíthatatlansága miatt, elemzők és piackutatók néhány olyan tokent azonosítottak, amelyek a közelmúltban hatalmas potenciált mutattak. Közéjük tartozik a Near Protocol (NEAR), az Avalanche (AVAX), valamint a KangaMoon (KANG), amely új belépőként jelenleg vihart kavar a mémérmék piacán. Ezek a tokenek ellenállást mutattak a piaci szeszélyekkel szemben, és bemutatták, hogy potenciálisan megduplázódhatnak az elkövetkező hónapokban.

kangamoon

A KangaMoon (KANG) 290%-kal emelkedik

Jelenleg hullámokat keltve a mémérmék piacán, a KangaMoon meghaladta az elvárásokat, mivel éppen az ötödik előértékesítési szakaszába lépett. Az előértékesítési fázis kezdete óta a KangaMoon hálózat több mint 4,7 millió dollár támogatási bevételt rögzített, és a hónap végére elérheti a 6 millió dollárt. Ezen kívül a korai vásárlók is maximális nyereséget rögzítettek a token értékének emelkedése után.

A GameFi Play-to-Earn (P2E) ihletésű „Kangaverse”-ével a felhasználók különféle tevékenységekben vehetnek részt, mint például csatához kötött versenyek és spekulatív fogadások. Ezenkívül a felhasználók testreszabható játékon belüli karaktereket hozhatnak létre, amelyeket egy dedikált piactéren árulhatnak el, egyéb jutalmak mellett, beleértve a magas értékű játékon belüli tárgyakat. Ráadásul a felhasználók a projekt indulása előtt is kereshetnek pénzt azzal, hogy részt vesznek és megosztanak bejegyzéseket a token közösségi média platformjain.

Az eredeti 0,005 dolláros árajánlattól kezdve a natív KANG token jelenlegi ára 0,0196 dollárra nőtt, ami akár 290%-os profitot is jelenthet a korai vásárlóknak. Ezenkívül, mint közösség által vezérelt token, a KangaMoon már büszkélkedhet egy 6000 tokentulajdonost és több mint 20 000 regisztrált tagot számláló növekvő közösséggel a játékhálózatán.

Mivel a második negyedév végéig felső kategóriás tőzsdéken tervezik a jegyzést, az elemzők hatalmas emelkedést jósolnak a KangaMoon számára. Emellett a lenyűgöző funkciói és magával ragadó játékélménye kiemeli a KangaMoon potenciálját, hogy az év végére akár a jelenlegi árának tízszeresére nőhet. Miközben továbbra is köröket fut a mémérmék piacon, most van itt az ideje, hogy ezt a tokent felvegye a portfóliójába.

A Near Protocol (NEAR) év eleje óta 200%-os növekedést mutat

A Near Protocol (NEAR) token az elmúlt évben több mint 200%-kal emelkedett, és felfelé ívelő pályáját tartja, a korábbi, kicsivel 2 dollár feletti árról körülbelül 8,5 dollárra nőtt. Hasonlóképpen, az elmúlt 30 nap is kedvező volt, a token több mint 3,5%-os növekedést mutatott.

Közben a Near Protocol az éves csúcspontjáról, 8,8 dollárról csökkent, jelenleg egy heti ártartományban mozog, 6,81 és 7,63 dollár között. Újító jellegű funkcióival és jelenlegi árfolyammozgásaival az elemzők a közeljövőben várható árfolyamemelkedést jósolnak a tokennel, amelynek ára a következő hónapokban megkétszereződhet.

Az Avalanche (AVAX) megjósolható emelkedése

Az egyik legöregebb kriptovaluta, az Avalanche (AVAX) már egy ideje kiemelt téma a kriptovaluta piacon. Az elmúlt évben az AVAX token több mint 150%-os emelkedést ért el, ami ellenálló képességét és piaci dominanciáját bizonyítja. Bár azóta visszaesett, az AVAX token stabil lendületet tartott, a 45-46 dolláros sáv körül lebegve.

Jelenleg heti ártartományban kereskedik, 44,26 és 50,72 dollár között, és az elemzők nagy értéknövekedést jósolnak a közelgő napokra. A friss frissítéseivel és növekvő elfogadottságával a befektetők várhatják, hogy a token ára a következő hónapokban megkétszereződhet.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában