2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Ez az új DeFi token óriási sikert arat azon elemzők körében, akik 100%-os áttörést jósolnak! A Litecoin (LTC) és a TRON (TRX) lépést tud tartani?

2024-03-12 07:55 | Nézettség: 160
A DeFi tokenek nagy a változékonyak, ebből adódóan sokak számára kihívást jelent a diverzifikálás.

Ennek ellenére a Litecoin (LTC) és TRON (TRX) kriptovaluták tulajdonosai a KangaMoon (KANG) felé fordultak, miután az exponenciális, 125%-os emelkedést tapasztalt, és az elemzők 100%-os emelkedést prognosztizáltak a következő kereskedési időszakokban is. 

Tehát az LTC és a TRX lépést tud tartani, vagy más kereskedőknek is diverzifikálniuk kell a KANG -et? Ma mindhármuk árteljesítményét vizsgáljuk meg, hogy meghatározzuk, meddig emelkedhetnek, és hogy lássuk, melyik uralhatja a DeFi piacát.

kangammon defi

A Litecoin (LTC) ára 90 dollár fölé emelkedik – meddig emelkedhet 2024-ben?

A Litecoin (LTC) jelentős növekedést ért el az elmúlt hónapban, mivel értéke 30%-kal emelkedett, ezzel megelőzve sok más altcoint az iparágban. Ráadásul a Litecoin ára 77,90 dollárról 94,33 dollárra emelkedett az elmúlt héten.

Ráadásul a Litecoin kriptokártya 28,8%-os növekedést ért el az elmúlt két hétben, és ezzel az ütemmel új magasságokat érhet el. Ennek eredményeként a Litecoin ár-előrejelzése szerint 2024-ben 137,68 dolláron érhet véget.

A TRON (TRX) 108%-kal nő – tovább tud emelkedni az év végéig?

A TRON (TRX) az elmúlt kereskedések során is jelentős felfutást tapasztalt, de leglátványosabb növekedése az évről-napra (YTD) látható. Ez idő alatt a TRON TRX értéke 108%-kal nőtt.

Ezen túlmenően a TRON kripto a heti grafikonon is felfelé növekedett, ahol az alacsony pozícióról 0,1355 dollárról a magas pozícióra, azaz 0,1415 dollárra került. A TRON ár előrejelzése szerint 2024-ben 0,2103 dolláron érhet véget.

A KangaMoon (KANG) a Tier 1-be kerül a második negyedévben – ez 100-szoros áremelkedést jelent

A KangaMoon (KANG) egy olyan közelgő platform, amely teljesen megváltoztathatja a DeFi környezetét egy olyan innovatív megközelítés bevezetésével, amely egyrészt közösségvezérelt, másrészt lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy keresni tudjanak, miközben különféle ökoszisztéma elemeivel is foglalkoznak.

A Social-Fi elemek egyedülálló bevezetésével bárki kereshet, különösen az elővásárlás ideje alatt megjelenő posztok megosztásával, tweeteléssel és kommenteléssel. A résztvevők ezen lépéseit a KANG tokenekkel jutalmazza, és ennek eredményeként hozzájárulhatnak a közösség növekedéséhez.

Az eddigi előértékesítés során a DeFi kriptovaluta 0,005 dollárról 0,01125 dollárra nőtt, ami 125%-os árugrást jelez a blokklánc ICO során. Sőt, a projekt több mint 950 000 dollárt gyűjtött össze az előzetes értékesítés során, és a jelenlegi eladási lendülettel a napokban elérheti az 1 millió dollárt. Ezenkívül 10% bónusz jár az ebben a szakaszban végzett vásárlásokra. 

A 2024 második negyedévére tervezett Tier-1 CEX-ek listájára kerülését követően az elemzők jelentős, százszoros áremelkedést prognosztizálnak a KangaMoon kriptokártyára, ami 2024 legmenőbb projektjévé tenné. Ennek köszönhetően lehetővé teheti, hogy felülmúlja a Dogecoint, a Shibát. Inu és más versengő projekteket ebben a szektorban. Ennek eredményeként a KANG az egyik legjobb DeFi érme.

Összegzés

Nyilvánvaló, hogy mind a Litecoin, mind a TRON jelentős növekedést tapasztalt az elmúlt kereskedési munkamenetek során. Amennyiben ilyen ütemben növekszik még nagyobb nyereséget érhet el. A KangaMoon segítségével azonban a legnagyobb nyereség érhető el, különösen akkor, ha a 100-szoros előrejelzés valósággá válik. Ezek a szempontok teszik a legjobb DeFi kriptovalutává 2024-ben. 

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában