2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Az aggódó kereskedők kompenzálják veszteségeiket, és a legjobb Game-Fi tokeneket vásárolják, mint a KangaMoon és a Solana

2024-03-09 09:19 | Nézettség: 90
Bár a kriptovaluta piac virágzik, néhány befektető veszteséget termelhet portfólióján.

Sokan azután fektettek be, hogy a kriptovaluták már felpörögtek, és ennek eredményeként most igyekeznek kompenzálni veszteségeiket. 

Két népszerű projekt, amelyek továbbra is nagyszerű megtérülést kínálnak, a KangaMoon és a Solana. A Solana volt az egyik legjobban teljesítő altcoin 2024-ben, most pedig a KangaMoon social-fi kriptográfia kerül a figyelem középpontjába. 

kanga

Solana éves megtérülési bérlete 500% 

Solana a közelmúlt bikapiacának sztárja volt. 2023 eleje óta a Solana folyamatos növekedést tapasztalt. Az altcoin gyorsan átlépte a 100 dollárt, és 120 dollár felé tolódott, mielőtt kisebb korrekcióval szembesült volna. Ez a korrekció rövid életű volt, mivel Solana hamarosan másodszor is 130 dollár fölé emelkedett.

A CoinMarketCap szerint a Solana most 139,12 dolláron forog, értéke pedig 42,77%-kal nőtt az elmúlt hónapban. 

Solana azóta 140 dolláros ellenállásba ütközött, és többször nem tudta átadni. Ha Solana átvészeli ezt az ellenállást, a szakértők azt jósolják, hogy a SOL 150 dollár fölé emelkedik. A szakértők azonban nem biztosak abban, hogy Solanának megvan-e a lendülete egy ilyen ugráshoz.

Solana visszaesett a kereskedési volumen rangsorában, lemaradva több mémérmétől. A Solana jelenleg a 8. legnagyobb kriptovaluta a kereskedési mennyiség alapján, annak ellenére, hogy piaci kapitalizációja alapján az 5. legnagyobb kriptovaluta. 

Ez az eltérés arra utal, hogy a befektetők elveszíthetik a Solana teljesítményébe vetett bizalmukat, és ennek következtében egyes befektetők diverzifikációba kezdhetnek. 

A KangaMoon a következő nagy kriptovaluta?

Ahogy a piaci növekedés lassulni kezd, a befektetők rejtett gyöngyszemekre bukkannak. Az egyik ilyen gyöngyszem a KangaMoon. Ez az innovatív projekt az első mémérme, amely közösségi-fi funkciókat kínál P2E játékkal. Ez az egyedülálló kombináció segít a KangaMoonnak kitűnni a többi mémérméből, és kulcsszerepet játszott a projekt növekedésében. 

A KangaMoon gyorsan elfogyott két elővételi forduló alatt. A 2. fordulóban elért közelmúltbeli sikere után a KangaMoon segédprogram tokenje, a $KANG értéke 0,01125 dollárra nőtt a projekt harmadik fordulójában. Szakértők szerint ez a növekedés a jéghegy csúcsa lehet. 

Az előértékesítés során a szakértők azt jósolják, hogy a $KANG tokenek értéke akár 320%-kal is növekedhet. Az induláskor a KangaMoon további 100-szorosára emelkedhet, és ennek eredményeként a befektetők az előértékesítés felé özönlenek. 

A KangaMoon számos lehetőséget kínál a felhasználóknak a bevételszerzésre, valamint a hálózatépítésre és a hasonló gondolkodású egyénekkel való kapcsolatfelvételre. Szakértők azt jósolják, hogy a KangaMoon egy éven belül a DeFi egyik legnagyobb közösségévé válhat, ahol a befektetők megoszthatják egymással ötleteiket, együttműködhetnek stb. 

A KangaMoon megzavarhatja a Social0-fi-t

A számos egyedi és innovatív közösségi-fi funkciónak köszönhetően a befektetők rendkívül izgatottak a KangaMoon miatt. Magánszemélyek ezrei csatlakoztak már a projekthez, és a korai befektetők jelentős megtérülést értek el befektetéseiken. Ahogy a KangaMoon közösség folyamatosan növekszik, a $KANG token értéke várhatóan hógolyó lesz, a befektetők már korán bekapcsolódnak, hogy hasznot húzzanak a projekt következetes növekedéséből. 

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában