2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Ezek az 1 dollár alatti altcoinok robbanhatnak júliusban (miközben mindenki más lemarad)

2024-07-05 07:58 | Nézettség: 206
Bár a Bitcoin és az Ethereum általában a reflektorfényben vannak, sok 1 dollár alatti altcoin került a figyelem középpontjába.

kangamoon

A három legnépszerűbb altcoin, amelyek júliusban robbanásszerű növekedést érhetnek el, a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és a Notcoin (NOT). Míg az ADA és a NOT zöldben kereskednek, számos Tier-1 tőzsdei listázás miatt az elemzők szerint a KANG lehet a következő 1 dolláros altcoin 2024-ben. Nézzük meg közelebbről ezeket a tokeneket.

KangaMoon (KANG): Tier-1 Tőzsdei Listázások

A KangaMoon (KANG) mostanában az altcoin térben szerepel a hírekben. Különösen, a KangaMoon előértékesítése véget ért, lenyűgöző hozamokat hozva azoknak a korai vásárlóknak, akik bekapcsolódtak. Azok, akik részt vettek, több mint 400%-os ROI-t értek el, mivel az altcoin ára 0,005 dollárról 0,025 dollárra emelkedett ez idő alatt.

A prominens elemző, Crypto Dev, néhány bikás kijelentést tett a KANG-ról. Két rakéta emojit helyezett el a KangaMoon X posztjában, jelezve, hogy a BitMarton élesben van. Nyilvánvalóan úgy véli, hogy ez a hír az egekbe repítheti a KANG értékét. Ezenkívül a KangaMoon bejelentette, hogy egy másik jelentős DEX-en, az Uniswapon is élesben van. Ez nagy eredmény egy ilyen újonc számára.

A KangaMoon alapjaiban a Play-to-Earn (P2E) játékpiacra lép saját P2E játékával. Ebben a játékban KANG tokeneket nyerhetsz csaták vagy tornák megnyerésével. Ami azonban egyedivé teszi a KangaMoon-t, az a SocialFi funkciói. Az aktív tagok ingyen KANG-ot is kereshetnek. Ennek eredményeként több mint 32 000 ember jelentkezett az előértékesítés során.

Jelenleg egy KANG token ára mindössze 0,08 dollár, ami 1500%-os növekedés az előértékesítési kezdő árához képest. Azonban egy jelentős Tier-1 CEX listázás hamarosan jön az altcoin számára. Ezért a piaci elemzők továbbra is bíznak a növekedési potenciáljában. Azt jósolják, hogy az ára 1 dollárra emelkedik, amint ez a listázás megtörténik 2024 harmadik negyedévében, így július egyik legígéretesebb altcoinja lesz.

Cardano (ADA): Egy Altcoin, amely egy bikás rallyra készül

Most a Cardano (ADA) következik, amely az egyik legjobb altcoin jelenleg. A CoinMarketCap adatai szerint a Cardano ára közel 40%-kal emelkedett az elmúlt évben. A World of Charts nevű kriptoelemző is bikás marad ezen altcoin mellett. Az X posztjában azt állítja, hogy az ADA egy bikás rallyra készül, mivel várhatóan hamarosan 0,80 dollár felé mozdul.

A Cardano kripto technikai elemzése is alátámasztja ezt az állítást. Például az ADA jelenleg körülbelül 17 technikai indikátorral rendelkezik a vásárlási zónában. Mindezek miatt a kripto szakértők bikás Cardano ár előrejelzést tettek. Azt jósolják, hogy az ára 0,53 dollárra emelkedik, mielőtt 2024 harmadik negyedéve véget ér.

Notcoin (NOT): Várhatóan felszáll egy hatalmas égetési esemény miatt

Végül említjük a Notcoin (NOT) nevű altcoint is, amely szintén jól ismert. Most fejezett be a Notcoin egy nagy égetési eseményt, amely során egy nap alatt 210M NOT tokent, azaz 3M dollár értékben égetett el. Az ilyen égetés felfelé irányuló trendet indíthat el ennél az altcoinnál, még akkor is, ha az utóbbi időben nem teljesített jól.

Az YTD charton a Notcoin kripto értéke 10%-ot vesztett. De ha megnézzük a Notcoin technikai elemzését, az más történetet mond el: elég jól néz ki. Több mint öt technikai indikátor mutat a NOT bikás lendületére. Ennek a jelentős Notcoin hírnek köszönhetően az elemzők úgy látják, hogy ennek az altcoinnak az ára 2024 harmadik negyedévének végére eléri a 0,017 dollárt.

Végső gondolatok a júliusi top altcoinokról

Felkészülve egy robbanásszerű júliusra az altcoin térben, a KangaMoon, a Cardano és a Notcoin mind várhatóan növekedni fog. Azonban egyikük kiemelkedik – KangaMoon. Ez az újonc alacsonyabb piaci kapitalizációval rendelkezik, és kapcsolódik a P2E játékpiacához, amely 2028-ra elérheti az 8856M dollárt, ami azt jelenti, hogy gyorsabban növekedhet, miközben stabilabb marad. Ha az egyik legjobb altcoint szeretné megvásárolni, kövesse az alábbi linkeket.

Ismerje meg a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 

Kép és a videó forrása:

További videók a témában