2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Pepe, KangaMoon és Floki árai megugrottak egy bikás kitörés után, lehetséges-e az 50-szeres növekedés?

2024-06-04 07:00 | Nézettség: 107
A jelenlegi piaci helyreállás közepette a mém coinok kerültek a középpontba, több coin is megduplázta értékét.

Az IntoTheBlock adatai szerint a Pepe coin a legtöbb tulajdonosát nyereségbe hozta. Másrészt, a Floki árfolyama emelkedést mutatott, miután áttörte az előző ellenállási szintjét. A mém coin piac általános pozitív hangulatának egyik oka az Ethereum árfolyamának emelkedése.

kangamoon

Eközben a KangaMoon várhatóan 50-szeres megtérülést hoz a 2. negyedévben, miután felkerült a BitMart listájára. A projekt egyre nagyobb érdeklődést vált ki a kriptopiacon egyedi, innovatív jellemzőivel, ambiciózus ütemtervével és tokenomikájával. Figyelemre méltó, hogy a mém projekt már most 400%-os ROI-t hozott az árfolyamban, és a következő hetekben még magasabb hozamok várhatóak.

KangaMoon (KANG) hatalmas figyelmet kelt a bónusz előértékesítési szakaszával

A KangaMoon (KANG) a mém coin piacon középpontba került, köszönhetően a SocialFi és a GameFi P2E modelljeinek egyedi keverékének. Ezek a jellemzők tették a KangaMoon-t kiemelkedő mém coiná, amely várhatóan felülmúlja a kriptopiacot. Jelenleg a bónusz előértékesítési szakaszában van, több mint 7,5 millió dollárt gyűjtött össze, és a KangaMoon várhatóan eléri a 8 millió dolláros határt június végéig.

Az előértékesítésen túl a KangaMoon kiemelkedik egyedi potenciáljával, amely képes felforgatni a mém coin piacot. Ez a mém coin projekt egy lebilincselő ökoszisztéma, a Kangaverse bevezetését tervezi, ahol a felhasználók különböző játékos tevékenységekben vehetnek részt, beleértve a csataközpontú versenyeket egyedi KANG karakterekkel. A nem játékosoknak is lehetőségük lesz tokent szerezni spekulatív fogadások és időszakos kihívások révén.

Ezek a jutalmak, amelyek általában KANG tokenek és egyéb játékon belüli eszközök formájában jönnek, egy dedikált piactéren valódi értékekre cserélhetők. Továbbá a KANG token számos célra szolgál, beleértve a játékon belüli valutát és a kormányzati tokent is. Jelenlegi ára 0,025 dollár, ami 400%-os emelkedést jelent, és a KangaMoon minden bizonnyal a legjobb mém coin a befektetéshez.

Amellett, hogy jelentős megtérülést biztosít korai befektetőinek, a KangaMoon gyorsan növekvő közösséggel is büszkélkedhet, több mint 32,000 regisztrált taggal és több mint 10,000 token birtokossal, így a legjobb mém coinok közé tartozik. Ezek a számok várhatóan tovább növekednek a KangaMoon közelgő BitMart listázásával.

Pepe tulajdonosok nyereségben vannak az árfolyamcsökkenés ellenére

A béka témájú mém coin láthatóságot szerzett a szélesebb kriptopiacon robusztus piaci teljesítménye miatt. Figyelemre méltó, hogy a Pepe coin havi grafikonjain 116%-os emelkedést mutatott. A legutóbbi emelkedés a bikapiaci trendeknek tulajdonítható, amelyeket az Ethereum coin körüli bullish hangulat váltott ki.

Továbbá az IntoTheBlock adatai szerint a Pepe tulajdonosok 96%-a nyereségben van. Ezzel a szemlélettel sok szakértő Pepe árfolyam előrejelzéseket készített, amelyek szerint a kereskedési volumen növekedése újabb parabolikus bull futamot indítana. Így a Pepe coin az egyik legjobb befektetési coin jelenleg.

Floki továbbra is bullish a hirtelen árkorrekció után

A jelenlegi csökkenő trend ellenére a Floki coin ellenálló maradt a grafikonokon. Miután korábban áttörte az előző kulcsfontosságú ellenállási szintjét, a Floki ára rövid emelkedést mutatott, mielőtt visszatért a bearish útra. Azonban, figyelembe véve a technikai mutatókat, a Floki ára a 100 és 200 EMA felett kereskedik, ami azt sugallja, hogy a mém coin továbbra is bullish.

Azonban a Floki coin továbbra is kritikus ellenállási szinttel néz szembe a 0,0000316 dolláros határ körül. Ha a mém coin áttöri ezt a határt, újabb bull futamot indítana. Murfski elemző szerint a Floki árfolyam mozgása túllépte végső profit (TP) szintjét, és elemzése fő gondolata helyes. Ezzel a szemlélettel a Floki coin az egyik legjobb kriptovaluta befektetés a vásárlásra és tartásra.

Következtetés

A mém coin piac bull momentumával a KangaMoon már most hullámokat kelt, még a bevezetése előtt. Korai befektetőinek 400%-os ROI-t kínálva a KangaMoon a 2024-es év legjobb kriptobefektetési tokenje, és nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://kangamoon.com/

Csatlakozz a KangaMoon közösséghez: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása:

További videók a témában