2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Forró meme coin piac: A Dogecoin (DOGE) kitöréssel fenyeget, a KangaMoon (KANG) és a Bonk (BONK) emelkedik

2024-02-28 08:14 | Nézettség: 106
A mém érmék piaca felrobban az aktivitástól.

kangamoon

A mém érmék aktivitásának köszönhetően a Dogecoin (DOGE) felemelkedik. Eközben a KangaMoon (KANG) közelebb került ahhoz, hogy 150 000 dollárt gyűjtsön az előértékesítés 2. szakaszában. Sok elemző szerint ez az újonc a következő 100-szoros mémérme lesz 2024-ben. Bonk (BONK) is egyre vonzóbb az áremelkedéssel. Lássuk, miért.

Ali Martinez: A Dogecoin (DOGE) Parabolikus kitörésbe léphet

Az utóbbi időben a Dogecoin (DOGE) felfelé ívelő tendenciát mutat. Ali Martinez kriptoelemző szerint ennek a mémérmének az árfolyama a korábbi bikafuttatásokban látott mintákat tükrözi. Tweetjében Martinez kijelenti, hogy a Dogecoin áprilisban parabolikus kitörésbe kerülhet.

Ami a Dogecoin ármozgását illeti , csak az elmúlt 30 napban 0,080 dollárról 0,092 dollárra ugrott. Piaci kapitalizációja ez idő alatt 11,54 milliárd dollárról 13,22 milliárd dollárra nőtt. Ezenkívül ennek a mémérmének a technikai elemzése bullish képet fest, mivel 26 jelző zöld. Ezért a piaci elemzők 0,13 dollárra emelkedést jósolnak 2024 második negyedévében a Dogecoin ár előrejelzésében.

KangaMoon (KANG): Csillagok közé emelkedik

KangaMoon (KANG) felrázza a mém érmeterét, és kiemelkedik. Az előértékesítés egyre nagyobb teret hódít, csak a 2. szakaszban közel 150 000 dollár gyűlt össze. A már eladott tokenek millióinak köszönhetően egyértelmű, hogy a globális befektetők egyre nagyobb érdeklődést mutatnak ezen innovatív mémérme iránt.

Lényegében a KangaMoon egy egyedülálló mémérmét mutat be, amely ténylegesen használható. A KANG a KangaMoon közelgő P2E játékának játékbeli pénznemeként szolgál majd. Ezt a mémérmét használhatod karaktered fejlesztésére, játékon belüli tárgyak vásárlására stb.

A KANG birtokosai olyan mérkőzésekre fogadhatnak, amelyekben nem vesznek részt, vagy akár nem is vesznek részt a kihívásokban. Ezeket a kihívásokat hetente/havonta/negyedévente hajtják végre, és további játékon belüli tárgyakkal és tokenekkel jutalmazzák a felhasználókat. Ezen P2E és Social-Fi elemek kombinálásával a KangaMoon a mém érmetitánok egyikévé válhat.

Jelenleg egy KANG token mindössze 0,0075 dollárt ér, és azok, akik korábban vásárolták meg, 50%-os ROI-t tapasztalnak. A piaci elemzők azonban azt állítják, hogy ez csak a kezdet. 100-szoros növekedést jósolnak, amint egy Tier-1 CEX listázza ezt a mémérmét 2024 második negyedévében. Ha érdekel, kövesse az alábbi linkeket, és 10%-os bónuszt kap minden KANG vásárlás után.

Bonk (BONK): Emelkedő tendencia

Eközben Bonk (BONK) óriási növekedést mutatott. A CoinMarketCap adatai szerint a Bonk ára 0,00001242 dollárról 0,00001397 dollárra nőtt az elmúlt 30 napban. Piaci kapitalizációja 786 millió dollárról 850 millió dollárra nőtt ebben az időszakban.

Sőt, ennek a mémérmének a technikai elemzése 20 zöld indikátorként bullish jeleket mutat. A Bonk kriptoval szintén 21 napos EMA felett kereskednek. Mindezen okok miatt a kripto-szakértők bullish Bonk-árjóslatot készítettek. Ennek eredményeként 2024 második negyedévében 0,000019 dolláros kereskedést terveznek ezzel a mém érmével.

Dogecoin vs. KangaMoon vs. Bonk – Melyik mémérme vezethetné a csomagot?

Bár mindhárom mémérmét érdemes megnézni, egyikük kiemelkedik. A KangaMoon piaci kapitalizációja alacsony, 7,5 millió dollár. Más szóval, a KANG sokkal gyorsabban fog növekedni, mint a Dogecoin és a Bonk, mivel kevesebb új forrásra van szüksége. Emiatt 2024-ben a KANG lehet az, amely uralja a mém-érmék terét.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában