2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

GameFi kriptók, amelyben nagy emelkedési hullámok jöhetnek: IIlluvium, Axie Infinity, KangaMoon

2024-02-24 09:00 | Nézettség: 242
A Play-to-Earn NFT-játékok globális piaca az előrejelzések szerint 21,3%-os CAGR-rel bővül 2022 és 2028 között.

kangamoon infinity

Ezt szem előtt tartva az olyan gameFi kriptográfiai eszközök, mint a IIlluvium, az Axie Infinity és a KangaMoon, óriási megtérülést kínálhatnak.

Az IIlluvium és a KangaMoon egyaránt jelentős hozzájárul az iparág megzavarásához. Az Axie Infinity újjáépíti közösségét a közelmúltbeli visszaesést követően. Ez az oka annak, hogy a szakértők minden projekttel kapcsolatban dühösek. 

Az Illuvium jelentős növekedésre készül 2024-ben

Az Illuvium ILV tokenje az egyik legkeresettebb token a gameFi piacon. A jelenleg 97,18 dolláros kereskedéssel a szakértők azt jósolják, hogy az IIlluvium 2024-ben elérheti a 260 dollárt. Egy ilyen emelkedés az egyik legjobban teljesítő játék-kereső kriptová tenné az IIlluviumot. 

Ezt az emelkedési jóslatot több híresztelés és kezdeményezés is alátámasztja. Bár hivatalosan nem jelentették be, ezek a fejlesztések felgyorsíthatják az IIlluvium elfogadását, így növelve az ILV tokenek értékét. 

A bearish előrejelzések szerint az IIlluvium 183,46 dolláros minimális kereskedési árat érhet el 2024-ben, 192 dolláros átlag mellett. Ez arra utal, hogy a IIlluvium megduplázódásának valószínűsége rendkívül magas lehet.

Végső soron az IIlluvium árát az új partnerkapcsolatok sikerének, egyben meghatározza az általános piaci teljesítmény. Mivel a Bitcoin felére csökkenése várhatóan az egész piacra kiterjedő emelkedést indít el, az IIlluvium erős pozícióban van, és jelentős nyereséget érhet el. 

Az Axie Infinity az emelkedés útján halad?

A 2021-es áremelkedést követően az Axie Infinity (AXS) az egyik legjobban kereshető játék lett. A projekt számos izgalmas játékmódot, valamint passzív bevételszerzési lehetőséget mutat be. 

Amikor a kriptopiac összeomlott, az Axie Infinity jelentős visszaesést tapasztalt. Emiatt sok befektető elhagyta az Axie Infinity közösséget, és az Axie Infinity éves mélypontra esett. 

Most, 2024-ben az Axie Infinity felépül. Az Axie Infinity 3%-kal emelkedett az elmúlt hónapban, az AXS 7,78 dolláron kereskedett. A projekt napi kereskedési volumene szintén növekszik, jelenleg 75 millió dollárnál tart. 

A folyamatban lévő további fejlesztések és már számos új frissítés bevezetése következtében az Axie Infinity a legnagyobb esélyes lehet 2024-ben, mint az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező gameFi kriptovaluta. 

A KangaMoon (KANG) lehet a következő nagy GameFi kriptográfia

A KangaMoon (KANG) megzavarja a gameFi piacot innovatív P2E és social-fi hibrid modelljével. A mém érmét úgy tervezték, hogy többet kínáljon, mint egy újabb túlzásba vitt projekt. Ehelyett a közüzemre és egy nagyon virágzó ökoszisztéma felépítésére összpontosít, ahol a befektetők pihenhetnek, új embereket ismerhetnek meg, és hálózataikat építhetik ki. 

A KangaMoon platform részeként a befektetők jutalmat szerezhetnek közösségi interakcióikért. Heti, havi és negyedéves kihívásokat is teljesíthetnek, hogy $KANG tokeneket és jutalmakat szerezzenek, amelyeket a KangaMoon piacon értékesíthetnek. 

A KangaMoon P2E játék a karakterek versenyeken való megküzdésére összpontosít. A játékosok a helyezéseik alapján jutalmakat kapnak, és személyre szabhatják karaktereiket. A $KANG tokenekkel jelenleg 0,0075 dolláron kereskednek, és a befektetők korlátozott ideig 15%-os vételi bónuszt kaphatnak. 

A KangaMoon várhatóan megzavarja a GameFi-t

A közösségi fi-nek a gameFi modellbe való integrálásával a szakértők úgy vélik, hogy a KangaMoon megváltoztathatja a blokklánc-játék működését. Ennek eredményeként az elemzők azt feltételezik, hogy a $KANG 220%-os hozamot érhet el az előértékesítés során, és a bevezetés utáni ára további 100-szorosára emelkedik. 

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában