2024. július 18., csütörtök
Frigyes névnapja

Az Immutable és a KangaMoon vezeti a piaci rallyt, miközben a Sandbox megküzd a hatalmas nyomással

2024-02-20 08:06 | Nézettség: 174
A kriptopiacon kemény átrendeződés következett be januárban a spot Bitcoin ETF-ek elindítása után.

kanagmoon

Bár sokan áremelkedésre számítottak, ennek az ellenkezője történt. Csak a legnépszerűbb altcoinok, mint az Immutable és a KangaMoon tértek vissza az eladásból. Mások, például a The Sandbox továbbra is mínuszban kereskednek.

Az Immutable (IMX) szárnyal a zkEVM Mainnet korai hozzáférésének elindítása után

Az Immutable (IMX) játékplatform felkeltette a befektetők, kereskedők és elemzők figyelmét. Az Immutable érme minden időkeretben nőtt, mivel 1,89 dolláros mélypontról 7 napos 2,25 dolláros csúcsot ért el. 

A CoinMarketCap szerint 14,6%-kal, illetve 23,6%-kal nőtt a 7 és 14 napos árgrafikonokon.

Emellett a 30 napos és a 360 napos árgrafikon 15,3%-os, illetve 153,2%-os emelkedést mutat. Érdekes megjegyezni, hogy az ImmutableX bejelentette, hogy korai hozzáférést indít az Immutable zkEVM kriptohálózatához, közvetlenül az áremelkedés előtt.

A játékok bővülhetnek az Immutable zkEVM ökoszisztéma méretezhetőségének, kiváló biztonságának és az intelligens szerződések támogatásának köszönhetően. A következő hónapokban a DeFi kriptovaluta elérheti az 5 dollárt, ha az Immutable crypto bullish trend tart.

Mi történik a Sandbox-al (SAND)?

Az Immutable-lel ellentétben a The Sandbox (SAND) jelenleg eladási nyomással küzd. A 2021-ben sztárokká emelkedett metaverzum-alapú játékplatform csalódást okozott a befektetőknek. 

A DeFi kriptovaluta több mint 90%-kal esett vissza a 2021. novemberi 8,44 dolláros történelmi csúcsról 0,4218 és 0,4678 dollár közötti ársávra 2024 februárjában.

A Sandbox ára 3,7%-kal, illetve 10,5%-kal csökkent az elmúlt héten és hónapban. Jelenleg a The Sandbox ár-előrejelzési hangulat medve.

Az árdiagramján tíz technikai elemzési mutató található, amelyek bullish jelzéseket, tizenhét pedig bearish jelzést jeleznek. Ennek ellenére az elemzők úgy vélik, hogy egy kis áremelkedés bekövetkezhet, és a The Sandbox árfolyamát 0,835391 dollárra tolja.

KangaMoon (KANG) vezesse a 2024-es kriptopiaci rallyt

A kriptográfiai tér megváltozott az elmúlt években, mivel a befektetők most potenciális projekteket keresnek. Jelenleg olyan kezdeményezéseket keresnek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy részt vegyenek egy társadalmi közösségben, ösztönzőket kapjanak és jelzőket szerezzenek. A KangaMoon (KANG) az egyik ilyen kezdeményezés, amely felkeltette érdeklődésüket. 

Az új projekt elindításával a mémérmék rajongói egyetlen platformon gyülekezhetnek. A memecoinok többsége, mint például a Pepe és a Shiba Inu, lényegében haszontalan, és leginkább a hype-ra támaszkodik. A KangaMoon viszont igen hasznos. A KangaMoon crypto ICO jelentős része, amely ösztönzőket és kedvezményeket kínál tulajdonosainak.

A memecoinok rajongóinak lehetőségük van pénzt szerezni a KangaMoon-on folytatott interakcióikból. A felhasználó potenciális előnyei közvetlenül összefüggenek a KangaMoon ökoszisztémában való részvételével.

A SOLIDProof alaposan megvizsgálta a KangaMoon intelligens szerződéseinek biztonságát, megerősítve a platform biztonságát. Ez bizonyítja a közösség biztonsága iránti elkötelezettségét.

További izgalmas funkciókkal bővül a KangaMoon, például egy játék-keresős játékplatform, amely ösztönzi a felhasználók elköteleződését. A tervek között szerepel egy piactér, egy metaverzum platform és NFT-kollekciók elindítása.

Jelenleg a kriptográfiai ICO szakaszában a KangaMoon mindössze 0,0075 dollárért kapható. A szakértők a KangaMoon értékének 22-szeres növekedését jósolják az értékesítés előtt, és még inkább az indulás után. Itt az ideje, hogy részt vegyen, és csatlakozzon a következő virágzó közösséghez.

Végső gondolatok 

Az Immutable és a KangaMoon az egyik legnépszerűbb altcoin a piacon, amelyeket az elemzők a következő hetekben további nyereség érdekében választottak. Az Immutable játékfunkciói és a KangaMoon memecoin-központú megközelítése minden befektető számára kötelezővé tette őket. 

Fedezze fel a Kangamoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában