2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Ha lemaradtál a Bonk (BONK) és a Dogwifhat (WIF) jelenségekről, akkor semmiképp ne hagyd ki a következő nagy lehetőséget!

2024-04-08 07:10 | Nézettség: 132
A kriptovaluta-piacon a következő nagy befektetés megtalálása olyan, mint egy tű keresése a szénakazalban.

Ahogy sok kereskedő tapasztalta a Bonk (BONK) és a Dogwifhat (WIF) mémérmékkel, néhány token igazi rakétarepülést ígér. Most itt van a Pullix (PLX), egy másik ígéretes versenyző. Bizonyos elemzők szerint ez lehet a következő ötvenszeresére növekedő kriptovaluta 2024-ben.

pullix

Bonk (BONK): Az év elejétől számítva majdnem 3500%-os növekedés az YTD grafikonon

A Bonk (BONK) egy mémérme, amely már kialakította a saját hírnevét ezen a területen. A CoinMarketCap adatai szerint a Bonk ára az elmúlt 12 hónapban 0,00000058 dollárról 0,000021 dollárra emelkedett - ez majdnem 3500%-os növekedés. Ennek a mémérmének a piaci kapitalizációja ezen időszak alatt 16 millió dollárról 1,42 milliárd dollárra nőtt.

A Bonk kriptovaluta technikai elemzése szintén bikás. Például a Bonk most a 21 napos EMA felett kereskedik. Ezenkívül már 14 technikai mutató jelez vételi jelzéseket ezen mémérme esetében. Mindezen okok miatt a kripto terület szakértői bikás árelőrejelzést tettek a Bonkra. Azt jósolják, hogy az értéke eléri a 0,000033 dollárt a 2024-es év második negyedévének végéig.

Dogwifhat árelemzés: Emelkedés előtt

Közben a Dogwifhat (WIF) is emelkedő tendenciát mutatott az utóbbi időben. Az elmúlt 30 nap alatt a Dogwifhat ára 2,14 dollárról 3,38 dollárra nőtt. Ebben az időszakban piaci kapitalizációja 2,02 milliárd dollárról 3,37 milliárd dollárra ugrott meg.

Ezenkívül, a mémérme technikai elemzése azt sugallja, hogy ez a bikás trend folytatódni fog. Kiemelkedően, kilenc technikai indikátor áll zöldben a Dogwifhat érménél. Ennek eredményeképpen a piacelemzők előrejelzik, hogy az ár elérheti a 4,37 dollárt a 2024-es év második negyedévében a Dogwifhat ár-előrejelzések szerint.

Pullix (PLX): Belépés a 40 billió dolláros OTC-származékos piacra

Míg a Bonk és a Dogwifhat továbbra is hullámokat ver, a Pullix (PLX) célja, hogy uralja a 40 billió dolláros OTC-származékos piacot és újradefiniálja az online kereskedést. E cél elérése érdekében a Pullix egy hibrid tőzsdét indít, amely ötvözi a DEX és a CEX legjobb tulajdonságait. A platformjának nemrégiben indított bétaváltozata már világszerte milliókat hozott lázba..

A Pullix hozzáférést biztosít minden eszközosztályhoz, beleértve a kriptovalutákat, fémeket, OTC-származékos termékeket, Forexet stb. Ezenkívül a Pullix fejlett kereskedési eszközöket kínál felhasználóinak, és megszünteti a regisztrációs KYC ellenőrzéseket, biztosítva a teljes anonimitást.

A PLX natív token a Pullix ökoszisztéma középpontjában áll. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára a csökkentett díjakat, az exkluzív eszközökhöz való hozzáférést és egyéb további előnyöket. Továbbá, a napi bevételek megosztásra kerülnek a PLX-befektetők között, hogy további ösztönzőket biztosítsanak a részvételre. Ezeknek a funkcióknak az előnyein túl, egy égetési mechanizmus is hosszú távú PLX-tulajdonosokat fog előnyben részesíteni.

Bár jelenleg csak 0,096 dollár értékű tokenként van értékelve, a Pullix már nagy figyelmet kapott. Felkerült többek között az XT.com, az Uniswap, a BitMart és a MEXC top tőzsdéire. Elemzők előrejelzik, hogy a PLX értéke legkésőbb 2024 harmadik negyedévéig ötvenszeresére nőhet az OTC-származékos piachoz való kapcsolódása és a növekvő felhajtás miatt.

Felülmúlja-e a Pullix a Bonkot és a Dogwifhatet?

Kis piaci tőkéjével a Pullix gyorsan lekörözheti a mémérméket, mint a Bonk és a Dogwifhat. Más szavakkal, a PLX-nek most csak egy töredék új tőkére van szüksége ahhoz, hogy az ára szédületes sebességgel szárnyaljon. Ez az előny teszi a PLX-et az egyik legjobb tokenné a megfigyelésre, ha gyors megtérülést keresel.

Látogasd meg a Pullixet
Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában