2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Ahogy a kripto piacok felpörögnek, az év legizgalmasabb token-debütálására a Pullix-ra (PLX) figyel

2024-03-05 07:04 | Nézettség: 271
A kripto piac új mérföldkőhöz érkezett, mivel 2024 márciusában meghaladta a 2543 billió dolláros összértéket.

pullix

Kezdetben mind az Ethereum, mind a Bitcoin növekedése nagy lendületet kapott.

De e nagy kriptovaluták sikere ellenére egyértelmű, hogy a legnagyobb figyelem a Pullix (PLX) felé irányult. Az előértékesítés eredményeként 130 millió PLX kelt el, és 9,5 millió dollár gyűlt össze. A korai befektetők 320%-os megtérülést értek el, és a projekt még jelentősebb növekedésre készül. Ma áttekintjük az árteljesítményét, hogy meglássuk, meddig tud emelkedni. 

Pullix (PLX) és technológiája

A Pullix (PLX) egy olyan közelgő csereplatform, amely áthidalja a szakadékot a központosított központok (CEX-ek) és a decentralizált cserék (DEX-ek) között azáltal, hogy a két elemet egyetlen, egységes élményben egyesíti. Ez lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén hozzáférjen a likviditáshoz és kereskedjen a globális eszközökkel.

Ezenkívül a likviditási problémák megoldásának egyedi megközelítése és a felhasználóbarát megközelítés megkülönbözteti a blokklánc-iparban. A platform likviditás biztosítására ösztönzi a felhasználókat, és ennek eredményeként sokkal versenyképesebb árakat kínálhat.

A poolok likviditásának biztosításával a felhasználók passzív bevételi lehetőségekhez juthatnak. A platform hozzáférést tesz lehetővé számos fejlett intézményi kereskedési eszközhöz, amelyeket az OpenAI hajt. Ennek eredményeként bárki hozzáférhet az örök határidős ügyletekhez, a CFD-ekhez, a kriptovaluták biztonságos tárolására szolgáló trezorhoz és a kölcsönzési protokollhoz. Ezen kívül lesz egy DeFi és NFT indítópult is.

Az előértékesítés során 130 millió tokent adtak el, és 9,5 millió dollárt gyűjtöttek össze

A Pullix (PLX) nemrég fejezte be blokklánc ICO-ját, ahol 9,5 millió dollárt gyűjtött össze, és összesen 100 millió PLX tokent adott el. Ennek eredményeként a legkorábbi befektetők 320%-ot értek el a ROI-ban, mivel a PLX token kikiáltási ára 0,04 dollár volt. Azonban még mindig 100 millió token áll rendelkezésre, és további növekedési lehetőség.

A Pullix token felkerült az Uniswap-ra, és 0,168 dolláros bevezetési árat mutatott be. Ez 33,6 millió dolláros, teljesen hígított piaci felső határt hoz létre a token számára. A PLX most elindította a nyilvános kereskedést, ami további kereskedést eredményezhet.

Jövő tőzsdei listák és árnövekedési potenciál

Míg az Uniswap tőzsdei jegyzés monumentális mérföldkövet jelentett a Pullix kripto jövője szempontjából, különösen a blokklánc ICO befejezése után, sokkal több növekedési lehetőség rejlik a jövőben. Pontosabban, a BitMart tőzsde 2024. március 7-én listázza a Pullixet, ami sokkal elérhetőbbé teheti, és még további felfutást is eredményezhet. 

Ezenkívül a token egy token-égető rendszert is bevezet, ahol a keringő készlet idővel csökkenni fog, ami potenciálisan növeli a szűkösséget és az értéket. Sőt, a PLX token birtokosai a napi bevételből is profitálhatnak. Ezek a szempontok teszik a PLX-t 2024 egyik legmenőbb projektjévé, és az elemzők százszoros felfutást jósolnak a jövőben. Ennek eredményeként ez a legjobb kriptovaluta befektetésnek.

A Pullixszel kapcsolatos további információkért lásd az alábbi linkeket:

Látogassa meg Pullixet 

Csatlakozz a Pullix közösségekhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása:

További videók a témában