2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Ingyenes fürdőbelépő nyugdíjasoknak: sokan nem tudnak róla, pedig csak igényelni kell!

2024-03-13 21:21 | Nézettség: 669
Fedezd fel az ingyenes rejtett kincseket a városodban! Nyugdíjasoknak exkluzív ingyenes fürdőbelépők elérhetők Debrecenben, Berettyóújfaluban és még további településen. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget a kényeztető fürdőzésre és a teljes feltöltődésre!

Nyugdíjasok Figyelem! Ingyenes Fürdőzési Lehetőségek, Amikről Lehet, Hogy Még Nem Hallottatok!

Már megszokhattuk, hogy az önkormányzatok különböző támogatásokat, kedvezményeket nyújtanak a város lakóinak. Az egyik ilyen igen különleges lehetőség az ingyenes fürdőbelépő nyugdíjasoknak. Sokan azonban nem tudnak róla, pedig csak egy egyszerű kérelemre van szükség, hogy élvezhessék ezt a kényeztető lehetőséget.

strand Debrecen

Debrecenben: Az Aquaticum Termálfürdő és a Kerekestelepi Strandfürdő várja a 65 év felettieket

Aki betöltötte a 65. életévét, az évente összesen 5 alkalommal mehet ingyen fürdőzni a debreceni Aquaticum Termálfürdőbe és a Kerekestelepi Strandfürdőbe. Ez az ajánlat elsősorban az életminőség javítását célozza, és bárki igényelheti, aki megfelel az adott kritériumoknak.

Az igénylés egyszerű folyamatának részeként mindössze a Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán Főosztályának Szociális Osztályára kell benyújtani egy kérelmet. Ebben szükséges mellékelni az érvényes személyi igazolványt, lakcímkártyát és a Taj-kártyát is. Az igénylést az adott év november 15-ig lehet benyújtani, és a kedvezmény a következő év december 31-ig érvényes.

Berettyóújfaluban: 10 alkalommal ingyen a Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdőben

fürdő

Ha Berettyóújfaluban élünk, akkor még szerencsébbek vagyunk, mert itt 10 alkalommal vehetjük igénybe az ingyenes fürdőbelépőt a Bihar Termálliget Strand- és Termálfürdőbe. Ugyanazok a feltételek érvényesek, mint Debrecen esetében: 65 év felettiek vagyunk, és szükséges hozzá a megfelelő dokumentáció benyújtása.

A támogatás igényléséhez személyesen kell jelentkeznünk a Berettyóújfalu Polgármesteri Hivatalának Igazgatási Irodáján. A támogatás érvényesítésekor pedig a fürdőben be kell mutatni a Berettyó Kártyát és a lakcímkártyát. Ez az ajánlat is az adott év december 31-ig érvényes.

Országszerte további különleges akciók várnak a nyugdíjasokra

Ha az előbbi lehetőségek valamiért nem lennének megfelelőek számunkra, ne csüggedjünk, mert országszerte számos fürdő kínál kiváló akciókat a nyugdíjasok számára.

A celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdő szerdai és pénteki napokon kivételes akciót tart, ahol a nyugdíjasok belépője mindössze 1500 forint. Ez az ajánlat egészen június 21-ig elérhető.

A nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdő március 1. és április 30. között hétköznapokon 50%-os kedvezménnyel látogatható.

A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő pedig kifejezetten a támogatott fürdőkezelésekre hirdet akciót. Március 31-ig a berekfürdői lakosok és az éves fürdőbérlettel rendelkezők önrész befizetése nélkül vehetik igénybe a kezeléseket, míg a kistérségben élők 50% kedvezményt kapnak.

Összegzés

Az ingyenes vagy kedvezményes strandolási, fürdőzési lehetőségek sokkal többet jelentenek, mint csak egy kis kikapcsolódást. Ezek a lehetőségek hozzájárulnak az idősek életminőségének javításához, segítenek a mozgásszervi panaszok enyhítésében, és egyben lehetőséget teremtenek a közösségi élményekre is. Ha még nem élvezted ezeket az ajánlatokat, most itt az ideje, hogy élj velük, és töltsd a nyugdíjas éveidet egészségesebben és boldogabban!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=J2L0VH2K5vM

További videók a témában